Over momondo

Wat wij doen

momondo is een gratis en inspirerende wereldwijde reiszoekmachine die miljarden goedkope vluchten, hotels en autohuurdeals met elkaar vergelijkt.

Wij zijn geheel onafhankelijk van luchtvaartmaatschappijen en aanbieders van reizen, wat betekent dat we reizigers een compleet overzicht kunnen geven van beschikbare reismogelijkheden, zonder daar extra kosten aan toe te voegen.

Wij verkopen geen vliegtickets of hotelkamers en verhuren geen auto’s – we tonen je de beste prijzen en laten het aan jou over om te kiezen voor het aanbod dat je prefereert. Met één klik wordt je doorgestuurd naar de site van je keuze, waar je de boeking kunt maken.

Tegenwoordig maken reizigers in meer dan 30 internationale markten gebruik van onze diensten en wij staan internationaal hoog aangeschreven vanwege onze unieke producten en diensten. Wij worden aanbevolen door medialeiders zoals Forbes, The Daily Telegraph, Time en AOL en zijn in onze branch onderscheiden als Best Meta Search Website, Best Use of Social Media en Best Airfare Search Site.

Onze visie

Wij geloven dat iedereen in staat zou moeten zijn om over de wereld te reizen. Onze visie is een wereld waarin onze verschillen een bron van inspiratie en ontwikkeling zijn en niet van intolerantie en vooroordelen. Onze doelstelling is om ieder van ons moed in te spreken en aan te moedigen om nieuwsgierig te blijven en ruimdenkend te zijn, zodat we allemaal kunnen genieten van een betere, meer gevarieerde wereld.

Let’s Open Our World

Wij zijn opgericht in 2006, en vandaag de dag werken we met meer dan 250 mensen uit meer dan 40 landen in ons hoofdkantoor in Kopenhagen, Denemarken. momondo is een onafhankelijk merk binnen dochteronderneming KAYAK van The Priceline Group. We hebben passie voor ons werk en we zijn er trots op dat we de wereld mogen openstellen samen met onze medereizigers.

Wil je meer weten over onze doelstelling, ga dan naar www.momondo.be/letsopenourworld

stay curious


Let op

We zijn geen reisbureau en we verkopen geen tickets. Neem bij vragen met betrekking tot boekingen contact op met het reisbureau of de luchtvaartmaatschappij.

Feedback
Cookies
momondo.be maakt gebruik van cookies
Lees meer