Gratis, fraai uiterlijk en intuïtief: je favoriete reisplanner app

Netjes, simpel, rap en grondig – de nieuwste momondo app is de beste reisplanner op de markt. Doe de laatste update en probeer hem uit!

Vind de goedkope vliegtickets en hotels

Vind de goedkope vliegtickets en hotels

Categorie Tips & tricks

Datum 22/12/2016

Niet aan morrelen zolang het werkt – dat deden wij dus ook niet. We hebben het alleen in een nieuw jasje gestoken. Onze nieuwste reisplanner app is net zo krachtig en snel als voorheen – maar nu ziet het er al even goed uit als dat het werkt.

momondo-gebruikers zijn mobiele gebruikers: 60% van jullie gebruikt de app minstens één keer om hotels te vergelijken en onderzoek te doen naar goedkope vliegtickets, terwijl je een reis plant. En we hebben een jaargroei van 121% gezien in de boekingen via de app. Kort gezegd: de app werkt.

Wij zijn steeds bezig achter de schermen, we voeren updates door om alle feedback die we van jullie ontvangen via de App Store en Google Play bij te houden, maar de laatste keer dat we de app een totale makeover gaven was 2013!

Het was dus echt wel tijd. Niet alleen snakten jullie naar een verandering, maar jullie hadden ook te kennen gegeven dat het ontwerp jullie ervaring met de app beïnvloedde: wat goed was drie jaar geleden, deed het hem gewoon niet meer. En we waren het met jullie eens.

We hebben niet alleen het aangezicht van de app veranderd, we hebben ook de hele uitstraling ervan bijgewerkt. De gebruikersinterface, het ontwerp en de functionaliteit hebben veranderingen ondergaan, er zijn nieuwe interacties geïntroduceerd, de hele ervaring van het zoeken en boeken van reizen is opnieuw bedacht, waardoor dit de meest intuïtieve reisplanner app is geworden die er beschikbaar is.

Een prachtig, simpele reiszoekmachine
Een prachtig, simpele reiszoekmachine

De meest belangrijke update – naast het aangezicht – is de interface: het enige wat je hoeft te doen om van een vergelijking van goedkope vliegtickets, naar hotelvergelijkingen en naar jouw profiel te gaan is vegen.

Locaties, data en passagiers worden opgeslagen, dus of je nu start met het zoeken naar een vlucht of naar een hotel, alles wordt automatisch bijgewerkt met je gekozen bestemming, je gekozen data en de passagiers, dus je hoeft alleen te tikken om te zoeken.

Grotere afbeeldingen voor hotel zoekresultaten
Grotere afbeeldingen voor hotel zoekresultaten

Zoals gezegd kun je via de app inloggen op jouw profiel. Je kunt dan in jouw Fare Alerts, favoriete vluchten en hotels bekijken en uiteraard al je voorkeuren instellen voor de best mogelijke zoektocht naar reizen die er beschikbaar is. Er zijn meerdere filters mogelijk voor zowel vluchten als hotels, zoals allianties van vliegmaatschappijen, maximale reisduur en hotelketens, dus je kunt precies vinden wat je zoekt, met absoluut minimale inspanning.

De pagina’s met hotelvergelijkingen hebben we een opfrissertje gegeven, met een verbeterde Teken op Kaart-functie (ben je benieuwd naar hotels in een bepaald gebied? Teken dan het gebied af op de kaart en je ziet welke hotels zich daarin bevinden!) en we hebben de fotogalerij ook een upgrade gegeven, zodat je nu grotere en betere foto’s hebt.

Teken op Kaart voor hotel in een gebied naar keuze
Teken op Kaart voor hotel in een gebied naar keuze

Al-met-al ziet het nieuwe ontwerp er fraai uit en de app is veel eenvoudiger en intuïtiever in gebruik. Het spreekt vanzelf dat alle gebruikelijke functies als Prijsoverzicht en Vluchtschema nog steeds beschikbaar zijn, zodat je snel kunt zien of je geld kunt besparen als je een beetje flexibel bent met je reisdata.

Duidelijk en simpel is het Prijsoverzicht voor een snel overzicht van de prijzen
Duidelijk en simpel is het Prijsoverzicht voor een snel overzicht van de prijzen

Het maakt niet uit of je de app al geïnstalleerd hebt of dat je een nieuwe gebruiker bent, zorg dat je een gratis profiel aanmaakt zodat je toegang krijgt tot de exclusieve, geldbesparende functies en ook zodat je zoekactie zo persoonlijk is als maar mogelijk.

Download de nieuwste update en vind de beste app voor hotelvergelijkingen en goedkope vliegtickets op de markt! Je vind het in de App Store en op Google Play.

Inspiratie nodig? Geef een draai aan de functie Waar dan ook en kijk waar je terechtkomt met dit rad van fortuin. Weet je al waar je heengaat? Bekijk dan onze stadsgidsen op momondo places. Ze zijn gratis, offline beschikbaar, bijgewerkt door locals en momenteel te krijgen in het Engels. Met onze groeiende lijst van steden zit de jouwe er wellicht ook bij.

Originele publicatie

22/12/2016