Hoe kunnen we je helpen?

Vind antwoorden op veelgestelde vragen over momondo, onze website en onze werkwijze. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier hieronder.

Waarschuwing

Een aantal mensen is telefonisch, per WhatsApp en via e-mail benaderd door personen die beweerden voor momondo te werken. Deze personen zeiden dat ze een reis konden boeken, vroegen om een directe betaling per creditcard of bankoverschrijving en soms ook om paspoort- of identiteitsbewijsnummers. Dit soort e-mails, WhatsApp-berichten of telefoontjes komen niet van momondo, maar van oplichters. Geef nooit je creditcardgegevens en maak geen geld over naar een bankrekening. Heb je toch je creditcardnummer gegeven, neem dan contact op met je bank om je pas te blokkeren. Heb je het nummer van je paspoort of ID-bewijs gegeven, neem dan contact op met de politie.

Veelgestelde Vragen

Hoe momondo werkt

Vluchten

Hotels

Huurauto's

Profiel

Contact

Momondo A/S Farvergade 10, 1 DK-1463 Copenhagen K Danmark

Bedrijfsregistratie Denemarken, CVR 20181397

Let op:

We zijn geen reisbureau en we verkopen geen tickets. Heb je vragen over een boeking, neem dan contact op met de reisaanbieder of vliegmaatschappij

Feedback

Wil je feedback met ons delen of heb je vragen of opmerkingen over de website van momondo? Gebruik dan dit feedbackformulier.


Wat meer info over momondo

Hoe momondo werkt en waarom het voor jou gratis is

Boek de beste deals

We zoeken en vergelijken actuele prijzen voor vluchten, hotels en auto's. Zo vind je de goedkoopste en beste reisdeals.

100% prijstransparantie

Hoe vaak je ook zoekt, je zoekacties hebben geen invloed op de prijzen die je vindt. We gebruiken geen cookies om prijzen aan te passen of te verhogen.

Betrouwbaar en gratis

Onze service is geheel gratis – geen verborgen kosten of vergoedingen – en we worden aanbevolen door Frommer’s, CNN en The New York Times