Waar wil je heen?

1 volwassene
di 13/8
di 20/8
Hoe aanbiedingen voor goedkope vliegtickets vinden met momondo
 • Hoe vindt momondo zulke goedkope vliegtickets?
  momondo doorzoekt honderden sites van vliegmaatschappijen en reisorganisaties, van grote boekingssites tot individuele reisbureaus. Zo vindt je eenvoudig de beste vluchtprijzen. Als je een enkele zoekopdracht uitvoert op momondo, kun je goedkope vliegtickets vinden en vergelijken op een manier alsof je honderden zoekopdrachten tegelijk hebt gedaan.

  momondo is volledig gratis te gebruiken, zonder verborgen kosten of toeslagen, en de prijzen die je ziet worden nooit beïnvloed door je zoekopdrachten, ongeacht hoeveel je er doet.

  Wij geloven in een open wereld, waarin reizen en het ontdekken van nieuwe culturen beschikbaar is voor iedereen. Daarom laten we je graag de goedkoopste vluchten zien met onze vluchtzoeker.
 • Hoe vind ik de beste prijs voor vliegtickets?
  Kies je bestemming en gewenste reisdatums en we geven je een overzicht van de goedkoopste, snelste en beste vluchten. Zo kun je prijzen vergelijken en met zekerheid vluchten boeken.

  Flexibele reisdatums? Het is nog eenvoudiger om goedkope vluchten te vinden met onze prijskalender (boven je zoekresultaten), waarmee je de goedkoopste reisdatums kunt bekijken. De kalender is beschikbaar voor al onze populairste vluchtroutes.
 • Hoe kan Mix & Match mij geld besparen?
  Soms kun je geld besparen door vliegtickets van verschillende aanbieders te combineren. Dat noemen we Mix &. Match. Het houdt in dat je je heenvlucht bij de ene aanbieder boekt en je terugvlucht bij een andere.

  Wanneer je geld kunt besparen door tickets van verschillende aanbieders te combineren, nemen we deze optie automatisch op in je vluchtresultaten en labelen we deze als Mix & Match. Je dient twee verschillende boekingen te voltooien als je deze deal op onze website, maar dat is het waard als je daarmee geld kunt besparen in vergelijking met een normale retourvlucht via een enkele aanbieder. Het is een uitgebreide manier om de goedkoopste vluchten te vinden, zelfs als ze door verschillende aanbieders worden aangeboden.
 • Hoe zorg ik ervoor dat ik geen vliegticket aanbieding mis?
  Meld je aan voor prijsalerts voor je favoriete vluchtroutes en ontvang automatisch live prijsupdates, zodat je kunt boeken voor de juiste prijs. Dit kun je doen naast de zoekresultaten van je vlucht of in het profielmenu. Als je onze app gebruikt, vind je de prijsalerts in het navigatiemenu.

  Je kunt je ook abonneren op speciale aanbiedingen en tijdelijke vluchtdeals van onze partners. Log in, ga in je profiel naar Meldingen en abonneer je op de onderwerpen die je leuk vindt.