Hoteldeals Europa Griekenland

Hotels in Griekenland

Vind de beste deals voor 95.486 hotels in Griekenland

Inchecken
Check-out
Vergelijk de deals van momondo met |

Goedkoopste steden om een hotel te boeken in Griekenland

Zin om een stad in Griekenland te bezoeken? Check dan nu de gemiddelde hotelprijzen in de populairste steden van het land
Prijs
43€ - 118€
GOEDKOOPSTE STAD IN GRIEKENLAND Rodos 33% goedkoper De goedkoopste hotels in Griekenland zijn in Rodos, voor maar 42€ gemiddeld per nacht.
DUURSTE STAD IN GRIEKENLAND Mykonos 86% duurder Mykonos heeft de duurste hotels van Griekenland met gemiddelde kamerprijzen van 117€ per nacht.
POPULAIRSTE STAD IN GRIEKENLAND Athene door 60% meer gebruikers bezocht Meer momondo gebruikers zoeken naar hotels in Athene dan iedere andere stad in Griekenland

Populaire steden in Griekenland

Boek de beste deals in Griekenland voor deze populaire bestemmingen

Griekenland reistips

Laat ons je helpen met de beste tips voor Griekenland

Wat is de minst dure periode om te verblijven in Griekenland?

Wil je een paar euro besparen op je hotelkamer in Griekenland, overweeg dan om het land in januari te bezoeken omdat dit de minst dure maand is met tarieven van slechts 62€ per nacht. Vermijd een hotelkamer boeken in juli als je op zoek bent naar een aanbieding: dit is de duurste maand.

Waar verblijven de meeste mensen in Griekenland?

Van alle toeristische bestemmingen in Griekenland, brengen volgens onze data reizigers het vaakst een bezoek aan Athene.

Welke stad in Griekenland heeft de duurste hotelkamers?

Pyrgos (Ilia) is de duurste stad in Griekenland om een hotelkamer te reserveren. Het tarief per nacht van 275€ ligt 293% hoger dan de gemiddelde stad in Griekenland.

Welke stad in Griekenland heeft de minst dure hotelkamers?

Onze gebruikers ontdekken vaak dat Naxos de laagste overnachtingstarieven van het land biedt met slechts 29€. Naxos biedt hotelkamers voor een gemiddeld tarief dat 81% goedkoper is dan de gemiddelde stad in Griekenland.

Hoteldeals Europa Griekenland