Hoteldeals Europa Griekenland

Hotels in Griekenland

Vind de beste deals voor 79.976 hotels in Griekenland

Inchecken
Check-out
Vergelijk de deals van momondo met |

Goedkoopste steden om een hotel te boeken in Griekenland

Zin om een stad in Griekenland te bezoeken? Check dan nu de gemiddelde hotelprijzen in de populairste steden van het land
Prijs
41€ - 114€
GOEDKOOPSTE STAD IN GRIEKENLAND Rodos 33% goedkoper De goedkoopste hotels in Griekenland zijn in Rodos, voor maar 41€ gemiddeld per nacht.
DUURSTE STAD IN GRIEKENLAND Mykonos 86% duurder Mykonos heeft de duurste hotels van Griekenland met gemiddelde kamerprijzen van 114€ per nacht.
POPULAIRSTE STAD IN GRIEKENLAND Athene door 60% meer gebruikers bezocht Meer momondo gebruikers zoeken naar hotels in Athene dan iedere andere stad in Griekenland

Populaire steden in Griekenland

Boek de beste deals in Griekenland voor deze populaire bestemmingen

Griekenland reistips

Laat ons je helpen met de beste tips voor Griekenland

Wat is de minst dure periode om te verblijven in Griekenland?

Bij een reis naar Griekenland is het slim om je reis te plannen in januari, omdat de prijzen dan aanzienlijk lager liggen dan in juni - slechts 63€ per nacht.

Waar verblijven de meeste mensen in Griekenland?

In Griekenland vind je vele verassende en avontuurlijke steden, maar de populairste toeristische bestemming is Athene.

Welke stad in Griekenland heeft de duurste hotelkamers?

Als populaire toeristische bestemming in Griekenland, komt het niet als een verrassing dat Mykonos de duurste hotelkamers heeft met 114€ per nacht - 86% duurder dan het landelijke gemiddelde voor een hotelkamer.

Welke stad in Griekenland heeft de minst dure hotelkamers?

Zoek je naar de beste prijs/kwaliteitsverhouding in Griekenland, overweeg dan een verblijf in Ialysos. Volgens onze data is Ialysos de minst dure stad om te overnachten bij een bezoek aan Griekenland, met een gemiddeld overnachtingstarief van 23€, 81% onder het landelijke gemiddelde.

Hoteldeals Europa Griekenland