Vliegtickets Hiroshima - Vind goedkope vluchten

Retour
1 volwassene
Economy
Waarvandaan?
Waarheen?
ma 25/10
ma 1/11

Wat is de beste tijd om naar Hiroshima te vliegen?

  • Wat is de allergoedkoopste vlucht naar Hiroshima?

    Gebruikers die reizen boeken naar Hiroshima vanuit Roanoke vonden vluchten die 1% goedkoper waren dan de gemiddelde prijs van vluchten naar Hiroshima. Om de goedkoopste prijs naar Hiroshima vanuit jouw regio te vinden, gebruik je momondo's Prijsgids per route.

  • Is er een alternatieve luchthaven dichtbij Hiroshima?

    Mensen die naar Hiroshima vliegen, kunnen mogelijk betere prijzen vinden op Luchthaven van Hiroshima (43 km van het centrum van Hiroshima), Luchthaven van Matsuyama(68 km van het centrum van Hiroshima), Luchthaven van Iwami (68 km van het centrum van Hiroshima), Luchthaven van Izumo (120 km van het centrum van Hiroshima) of Luchthaven van Ube (120 km van het centrum van Hiroshima), afhankelijk van de maand en de vertrekluchthaven.

  • Is er een goedkoper alternatief om naar Hiroshima te vliegen?

    De goedkoopste luchthaven in de buurt van Hiroshima is meestal Luchthaven van Ube, met een gemiddelde prijs van €677/persoon. Deze prijzen variëren op basis van waar reizigers vandaan komen. Reizigers die geld willen besparen, wordt aangeraden momondo's Prijsgids per route te proberen.


Hiroshima vliegticket aanbiedingen gevonden bij momondo

Bekijk een aantal van de beste tarieven vanuit luchthavens in België naar Hiroshima die recentelijk zijn gevonden door momondo-gebruikers
Japan Airlines
26 nov.
BRU05:10Brussel-Nationaal
25u 00m
2 stops
HIJ06:10Hiroshima
30 nov.
HIJ04:00Hiroshima
17u 20m
2 stops
BRU21:20Brussel-Nationaal

Populaire routes naar Hiroshima

Dit zijn de meest gezochte vluchten naar Hiroshima. Deze verbindingen worden gekenmerkt door voordelige tarieven en korte vluchttijden.
Vluchten van Brussel naar Hiroshima
Snelste vliegtijd25u 00m
Goedkoopste prijs€712

Start met het plannen van je reis naar Hiroshima