Inzichten
Nieuwste deals
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Huurauto's in Verenigde Arabische Emiraten

Op zoek naar goedkope huurautodeals in Verenigde Arabische Emiraten? Start je zoektocht hier!

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
24 apr. — 1 mei.
Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
wo 24/4
Middag
wo 1/5
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek je huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijs Alerts
Prijs Alerts
Nog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in om prijzen te volgen.

Beste gevonden deals voor huurauto's in Verenigde Arabische Emiraten

Vind geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Verenigde Arabische Emiraten
Opel Astra
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€12/dag

29 apr. - 10 mei.
Opel Astra
Volkswagen Polo
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€13/dag

29 apr. - 10 mei.
Volkswagen Polo
Ford Fiesta
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€14/dag

22 apr. - 2 mei.
Ford Fiesta
Peugeot 2008
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€14/dag

22 apr. - 2 mei.
Peugeot 2008
Opel Astra
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€16/dag

29 apr. - 4 mei.
Opel Astra
Mercedes-Benz B-Class
of vergelijkbaar Tussenmaat
Max. 5 passagiers

€16/dag

30 apr. - 10 mei.
Mercedes-Benz B-Class
Mercedes-Benz B-Class
of vergelijkbaar Tussenmaat
Max. 5 passagiers

€16/dag

22 apr. - 2 mei.
Mercedes-Benz B-Class
Ford Fiesta
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€17/dag

29 apr. - 4 mei.
Ford Fiesta
BMW 2 Series Active Tourer
of vergelijkbaar Standaard
Max. 5 passagiers

€17/dag

23 mei. - 31 mei.
BMW 2 Series Active Tourer

Verenigde Arabische Emiraten huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Verenigde Arabische Emiraten

Klein auto's

€19 - €27

Alle typen auto's

€33 - €73

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Verenigde Arabische Emiraten is €22. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Verenigde Arabische Emiraten is in april. De prijs is dan 14% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €19 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 54% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Verenigde Arabische Emiraten. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Verenigde Arabische Emiraten verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Verenigde Arabische Emiraten die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Verenigde Arabische Emiraten is €35. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Verenigde Arabische Emiraten is in augustus. De prijs is dan 34% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €24 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 24% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Verenigde Arabische Emiraten. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Verenigde Arabische Emiraten verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Verenigde Arabische Emiraten die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Verenigde Arabische Emiraten is €84. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Verenigde Arabische Emiraten is in juni. De prijs is dan 50% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €42 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 45% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Verenigde Arabische Emiraten. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Verenigde Arabische Emiraten verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor groot auto huurauto's in Verenigde Arabische Emiraten die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Verenigde Arabische Emiraten is €44. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Verenigde Arabische Emiraten is in januari. De prijs is dan 47% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €24 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 5% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Verenigde Arabische Emiraten. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Verenigde Arabische Emiraten verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Verenigde Arabische Emiraten die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een luxe auto in Verenigde Arabische Emiraten is €213. De goedkoopste periode om een luxe auto te huren in Verenigde Arabische Emiraten is in januari. De prijs is dan 68% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €70 per dag. De prijs voor het huren van een luxe auto is doorgaans 79% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Verenigde Arabische Emiraten. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Verenigde Arabische Emiraten verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor luxe auto huurauto's in Verenigde Arabische Emiraten die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een cabrio in Verenigde Arabische Emiraten is €83. De goedkoopste periode om een cabrio te huren in Verenigde Arabische Emiraten is in juni. De prijs is dan 60% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €34 per dag. De prijs voor het huren van een cabrio is doorgaans 44% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Verenigde Arabische Emiraten. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Verenigde Arabische Emiraten verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Opel Astra
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€12/dag

29 apr. - 10 mei.
Opel Astra
Volkswagen Polo
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€13/dag

29 apr. - 10 mei.
Volkswagen Polo
Ford Fiesta
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€14/dag

22 apr. - 2 mei.
Ford Fiesta

Statistieken en trends voor huurauto's in Verenigde Arabische Emiraten

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Verenigde Arabische Emiraten

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Verenigde Arabische Emiraten?

Quick Drive heeft meestal de goedkoopste huurauto's in Verenigde Arabische Emiraten. Gebruikers kunnen vaak prijzen vinden vanaf €16 per dag wanneer ze boeken via Quick Drive. Je vindt vaker autoverhuuraanbiedingen via Quick Drive voor minder dan de gemiddelde landelijke prijs van €22/dag. Deze prijzen kunnen verschillen afhankelijk van het type auto dat je huurt en de stad waarin je huurt.

Wat is de populairste autoverhuurder in Verenigde Arabische Emiraten?

Als je van plan bent een auto te huren in Verenigde Arabische Emiraten, raden we aan om te boeken bij Autostrad Rent A Car, één van de populairste autoverhuurders van het land. In de afgelopen maand heeft 36% van onze gebruikers gekozen voor Autostrad Rent A Car bij het huren van een auto. Daarnaast scoort deze autoverhuuder een tevredenheidsscore van 5,3 uit 10 op basis van 3 beoordelingen.

Welk autoverhuurbedrijf in Verenigde Arabische Emiraten heeft de meeste locaties?

Het autoverhuurbedrijf met de meeste locaties in Verenigde Arabische Emiraten is keddy by Europcar. Op dit moment hebben zij 71 locaties die gevonden kunnen worden op vliegvelden en in het centrum van verschillende steden door het hele land. Als je nog geen stad hebt uitgekozen om te bezoeken, is Dubai momenteel de populairste bestemming. Dubai heeft ook 20 keddy by Europcar vestigingen voor huurautuo's.

Wat is het populairste type huurauto in Verenigde Arabische Emiraten?

Als het gaat om het huren van een auto in Verenigde Arabische Emiraten, huren reizigers liever een SUV. In feite huurde 36% van onze momondo-gebruikers dit type auto in de afgelopen 30 dagen en betaalden ze gemiddeld €34 per dag.

Overzicht autoverhuur Verenigde Arabische Emiraten

Alle bekende autoverhuurders in Verenigde Arabische Emiraten

keddy by Europcar

71 locaties

Thrifty

47 locaties

Europcar

39 locaties

DRIVUS

35 locaties

Sunnycars

35 locaties

Dollar

27 locaties

Cargets rent a car

23 locaties

Fast Rent A Car

23 locaties

Autoverhuur in Verenigde Arabische Emiraten

Kom alles te weten over auto huren in Verenigde Arabische Emiraten zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Aan welke kant van de weg rijden mensen in Verenigde Arabische Emiraten?

Als u een auto huurt in Verenigde Arabische Emiraten, moet je er rekening mee houden dat je te allen tijde op de rechterkant moet rijden.

Hoe goed zijn de wegen in Verenigde Arabische Emiraten?

Van de 137 landen staat Verenigde Arabische Emiraten gerangschikt op plaats 1 voor wegkwaliteit. Op een schaal van 1 tot 7, waarbij 7 de hoogste score is, scoorde Verenigde Arabische Emiraten een 6,6 voor hun wegkwaliteit. De kwaliteit van de wegen in het land kan variëren, afhankelijk van welke plekken je bezoekt en het weer.

Wat is de limiet voor rijden en drinken in Verenigde Arabische Emiraten?

0,00% is het maximale bloedalcoholgehalte dat je mag hebben om legaal auto te rijden in Verenigde Arabische Emiraten. Zowel inwoners als bezoekers van Verenigde Arabische Emiraten kunnen worden bestraft voor het rijden met een hoger BAG. Houd er rekening mee dat je ook minimaal 21 jaar oud moet zijn om alcoholische dranken te consumeren, en het wordt niet aanbevolen om onder invloed een motorvoertuig te besturen.

Wat kost benzine in Verenigde Arabische Emiraten?

Afgelopen week was de gemiddelde prijs van benzine in Verenigde Arabische Emiraten €0,78 per liter. Als je van gedachten verandert over het huren van een auto in Verenigde Arabische Emiraten, heeft Egypte sinds vorige week enkele van de laagste gasprijzen ter wereld met €0,27 per liter. Hong Kong heeft in vergelijking gemiddeld de duurste prijzen met €3,00 per liter, maar is nog steeds een geweldige optie voor mensen die een auto willen huren.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Verenigde Arabische Emiraten bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Verenigde Arabische Emiraten worden dagelijks vernieuwd.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Verenigde Arabische Emiraten?

Het aantal vliegmaatschappijen beschikbaar voor huurauto's in Verenigde Arabische Emiraten is 675 per april 2024.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Verenigde Arabische Emiraten?

Leeftijdsvereisten voor bestuurders verschillen per land, waaronder Verenigde Arabische Emiraten. In verschillende EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. In het algemeen moet je 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Verenigde Arabische Emiraten?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen om een auto te kunnen huren in Verenigde Arabische Emiraten. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Verenigde Arabische Emiraten?

Je kunt tijd en geld besparen als je een huurauto in Verenigde Arabische Emiraten boekt op momondo. momondo doorzoekt duizenden autoverhuurwebsites en -locaties, zodat jij kunt kiezen op de beste opties en auto's.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Verenigde Arabische Emiraten?

Als je een zoekopdracht hebt uitgevoerd voor een huurauto in Verenigde Arabische Emiraten, toont momondo de resultaten en kun je de beste deal vinden door onze filters te gebruiken. Zo kun je je zoekopdracht verfijnen op type auto, prijs, verhuurder en verschillende voorwaarden.

Toont momondo autoverhuurdeals in Verenigde Arabische Emiraten met gratis annuleren?

Ja, momondo heeft een filter waarmee alleen autoverhuurdeals met gratis annuleren worden gemarkeerd. Deze filter is beschikbaar voor alle zoekopdrachten naar huurauto's op momondo, ook als je zoekt naar auto's in Verenigde Arabische Emiraten.

Kan ik op momondo een auto huren in Verenigde Arabische Emiraten met een eerlijk brandstofbeleid?

Op momondo kun je specifiek zoeken naar huurauto's in Verenigde Arabische Emiraten met een eerlijk brandstofbeleid.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Verenigde Arabische Emiraten met intensieve schoonmaak?

Ja, momondo geeft specifieke deals weer zoals een verbeterde schoonmaak bij huurauto's in Verenigde Arabische Emiraten.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Verenigde Arabische Emiraten met een onbeperkt aantal kilometers?

momondo biedt inderdaad opties voor een onbeperkt aantal kilometers voor huurauto's in Verenigde Arabische Emiraten.


Een makkelijkere manier om je trip naar Verenigde Arabische Emiraten te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
wo 24/4
Middag
wo 1/5
Middag
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Verenigde Arabische Emiraten