Nieuwste deals
Inzichten
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Marseille, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Marseille, Provence-Alpes-Côte d'Azur? Start je zoektocht hier!

Leeftijd bestuurder: 26-65
vr 26/7
vr 2/8

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek je huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijs Alerts
Prijs Alerts
Nog niet klaar om te boeken? om prijzen te volgen.

Beste gevonden deals voor huurauto's in Marseille, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Marseille, Provence-Alpes-Côte d'Azur
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Statistieken en trends voor huurauto's in Marseille

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Marseille

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Marseille?

De goedkoopste huurauto's in Marseille worden doorgaans gevonden via Goldcar Rental SP. Als je boekt bij Goldcar Rental SP, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts €17/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Marseille is €43/dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Marseille heeft de meeste locaties?

Rent@Car heeft van alle autoverhuurbedrijven in Marseille de meeste locaties, met 12 afdelingen.

Welke auto huren de meeste mensen in Marseille?

De Peugeot 208 is volgens onze gegevens de populairste huurauto in Marseille. Onze gebruikers vonden in Marseille, prijzen voor Peugeot 208 van slechts €17/dag, maar gemiddeld zijn de verwachte prijzen ongeveer €52/dag. Een andere populaire huurauto in Marseille is de Renault Clio, voor gemiddeld €54/dag en er zijn ook deals voor slechts €26/dag.

Marseille, Provence-Alpes-Côte d'Azur huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Marseille

Klein auto's

€26 - €50

Alle typen auto's

€28 - €137

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Marseille, Frankrijk is €39. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Marseille, Frankrijk is in januari. De prijs is dan 34% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €26 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 24% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Marseille. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Marseille verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Marseille die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Marseille, Frankrijk is €124. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Marseille, Frankrijk is in januari. De prijs is dan 69% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €39 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 59% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Marseille. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Marseille verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Marseille die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Marseille, Frankrijk is €48. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Marseille, Frankrijk is in juli. De prijs is dan 46% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €72 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 4% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Marseille. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Marseille verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Marseille, Frankrijk is €80. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Marseille, Frankrijk is in januari. De prijs is dan 57% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €35 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 37% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Marseille. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Marseille verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Marseille die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Marseille, Frankrijk is €77. De goedkoopste periode om een busje te huren in Marseille, Frankrijk is in januari. De prijs is dan 50% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €39 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 35% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Marseille. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Marseille verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor busje huurauto's in Marseille die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

Peugeot 208
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€29/dag

26 jul. - 2 aug.
Peugeot 208
Ford Fiesta
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€30/dag

26 jul. - 2 aug.
Ford Fiesta
Hyundai i10
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€31/dag

2 sep. - 11 sep.
Hyundai i10

Overzicht autoverhuur Marseille

Alle bekende autoverhuurders in Marseille, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Sixt

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,8

Comfort

8,1

Globaal

7,8

Ophalen/inleveren

8,1

Prijs-kwaliteit

7,2

Hertz

6 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,4

Comfort

8,2

Globaal

7,6

Ophalen/inleveren

7,7

Prijs-kwaliteit

7,0

Budget

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,1

Comfort

7,4

Globaal

6,5

Ophalen/inleveren

6,2

Prijs-kwaliteit

5,7

Thrifty

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,6

Comfort

7,6

Globaal

6,4

Ophalen/inleveren

6,0

Prijs-kwaliteit

6,0

Europcar

6 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,3

Comfort

8,7

Globaal

6,3

Ophalen/inleveren

7,1

Prijs-kwaliteit

8,3

Avis

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Globaal

6,0

Ophalen/inleveren

6,0

Prijs-kwaliteit

5,0

Enterprise Rent-A-Car

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,0

Comfort

7,3

Globaal

4,0

Ophalen/inleveren

4,6

Prijs-kwaliteit

6,6

Rent@Car

11 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,0

Comfort

6,0

Globaal

2,0

Ophalen/inleveren

2,0

Prijs-kwaliteit

2,0

Korte feitjes over huurauto's in Marseille

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Marseille

Populairste verhuurder

Goldcar Rental SP

Populaire typen auto's

Economy, Mini, SUV

Goedkoopste huurauto

€27

Populairste model

Peugeot 208
Het populairste autoverhuurbedrijf in Marseille dat deze maand op momondo werd gevonden, is Goldcar Rental SP. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Free2Move en Rentscape
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Marseille: Economy, Mini en SUV.
De laagste prijs voor een huurauto in Marseille is €27/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij €45/dag.
Het populairste automodel om te huren in Marseille was in de afgelopen 7 dagen de Peugeot 208. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Renault Clio.

Met een huurauto rijden in Marseille - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Marseille zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat kost het om een auto te huren in Marseille, Frankrijk in augustus?

De goedkoopste huurautodeals in Marseille voor augustus zijn zo'n €17 tot €45. Als je een auto voor een week wilt huren, vind je verschillende deals voor zo'n €27. De gemiddelde prijs is hier €42.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Marseille, Frankrijk-autoverhuur?

In de meeste gevallen zijn er geen kosten verbonden aan het annuleren van je Marseille-autoverhuur. Je kunt controleren of je favoriete autoverhuurbedrijf in Marseille gratis annuleren aanbiedt wanneer je boekt bij momondo.

Wat is de maximumsnelheid in Marseille, Frankrijk?

Wanneer je een huurauto boekt in Marseille, moet je je houden aan de maximumsnelheid van de stad 50 km/u. De snelheidslimieten op voorstedelijke wegen en snelwegen in Marseille zijn respectievelijk 80 km/u en 130 km/u. Wees op je hoede voor de bewegwijzering, want deze snelheidslimieten kunnen veranderen afhankelijk van waar je je binnen Marseille bevindt.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Ford Kuga huren in Marseille?

Hoe is het weer in Marseille, Frankrijk in juli?

Als je tijdens de maand juli op zoek bent naar een huurauto in Marseille kun je temperaturen van ongeveer 23 °C en neerslag van ongeveer 10 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

Is het weer in Marseille hetzelfde als in de rest van Provence-Alpes-Côte d'Azur?

Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Provence-Alpes-Côte d'Azur of de nabijgelegen gebieden in juli met Marseille als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 23 °C verwachten en ongeveer 20,9 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Marseille bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Marseille worden dagelijks vernieuwd.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Marseille?

Per juli 2024 zijn er 105 vliegmaatschappijen beschikbaar die je kunt kiezen voor huurauto's naar Marseille.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Marseille?

De minimumleeftijd voor bestuurders verschilt per land, waaronder Marseille. In veel EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. Als standaardregel moet je 21 jaar oud zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een extra toeslag worden gerekend. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Marseille?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs hebben om een auto te kunnen huren in Marseille. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Marseille?

Gebruik momondo om een huurauto te boeken in Marseille. Dat is snel, gratis en eenvoudig en je kunt er geld mee besparen. momondo doet het harde werk en vindt de autoverhuurprijzen en -beleidsregels en alles wat jij nog hoeft te doen is vergelijken en kiezen wat het beste werkt voor jouw reis.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Marseille?

Met momondo is het makkelijker om geweldige autoverhuurdeals te vinden in Marseille, doordat je je zoekopdracht kunt verfijnen met meerdere filteropties. Je kunt je selectie verkleinen door op prijs, type auto, locatie en meer te zoeken.

Toont momondo autoverhuurdeals in Marseille met gratis annuleren?

Ja. Of het nu voor auto's in Marseille of ergens anders is, met momondo kun je een specifieke filter gebruiken om te zoeken naar voorwaarden met gratis annulering.

Kan ik op momondo een auto huren in Marseille met een eerlijk brandstofbeleid?

Ja, er is een specifieke filter op momondo voor een eerlijk brandstofbeleid voor alle autoverhuurlocaties, waaronder Marseille.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Marseille met intensieve schoonmaak?

Je kunt voor alle autoverhuurlocaties op momondo, waaronder Marseille, een intensieve schoonmaakservice vinden.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Marseille met een onbeperkt aantal kilometers?

momondo biedt inderdaad opties voor een onbeperkt aantal kilometers voor huurauto's in Marseille.


Een makkelijkere manier om je trip naar Marseille te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
vr 26/7
Middag
vr 2/8
Middag
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Marseille