Nieuwste deals
Inzichten
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Luik

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Luik? Start je zoektocht hier!

Leeftijd bestuurder: 26-65
di 16/7
di 23/7

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek je huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijs Alerts
Prijs Alerts
Nog niet klaar om te boeken? om prijzen te volgen.

Beste gevonden deals voor huurauto's in Luik

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Luik
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Statistieken en trends voor huurauto's in Luik

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Luik

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Luik?

De goedkoopste huurauto's in Luik worden doorgaans gevonden via Budget. Als je boekt bij Budget, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts €17/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Luik is €25/dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Luik heeft de meeste locaties?

keddy by Europcar heeft van alle autoverhuurbedrijven in Luik de meeste locaties, met 6 afdelingen.

Welke auto huren de meeste mensen in Luik?

De Volkswagen Polo en de Peugeot 108 zijn volgens onze gegevens de twee populairste automodellen om te huren in Luik. Huurprijzen voor de Volkswagen Polo kunnen in Luik verschillen. Dit hangt af van bij welk bedrijf je huurt, maar volgens onze gebruikers is de gemiddelde prijs €42/dag en deze kan zelfs slechts €27/ dag zijn. De huurprijzen voor de Peugeot 108 kunnen ook verschillen, maar zijn gemiddeld €30/dag, met de goedkoopste deals voor slechts €17/dag.

Luik huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Luik

Klein auto's

€26 - €49

Alle typen auto's

€41 - €81

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Luik, België is €36. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Luik, België is in maart. De prijs is dan 30% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €26 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 29% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Luik. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Luik verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Luik die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Luik, België is €68. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Luik, België is in juni. De prijs is dan 25% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €52 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 25% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Luik. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Luik verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Luik die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Luik, België is €96. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Luik, België is in juni. De prijs is dan 7% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €104 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 47% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Luik. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Luik verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Luik, België is €54. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Luik, België is in april. De prijs is dan 54% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €25 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 4% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Luik. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Luik verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Luik die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Luik, België is €130. De goedkoopste periode om een busje te huren in Luik, België is in februari. De prijs is dan 26% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €97 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 61% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Luik. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Luik verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor busje huurauto's in Luik die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een luxe auto in Luik, België is €89. De goedkoopste periode om een luxe auto te huren in Luik, België is in juni. De prijs is dan 12% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €79 per dag. De prijs voor het huren van een luxe auto is doorgaans 42% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Luik. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Luik verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Fiat 500
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€23/dag

15 jul. - 22 jul.
Fiat 500
Ford Fiesta
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€26/dag

15 jul. - 22 jul.
Ford Fiesta
Audi A1
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€30/dag

13 aug. - 29 aug.
Audi A1

Overzicht autoverhuur Luik

Alle bekende autoverhuurders in Luik

keddy by Europcar

6 locaties

Budget

1 locatie
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

8,0

Globaal

10,0

Ophalen/inleveren

10,0

Prijs-kwaliteit

8,0

Europcar

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Globaal

8,0

Ophalen/inleveren

10,0

Prijs-kwaliteit

6,0

Hertz

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

8,0

Globaal

8,0

Ophalen/inleveren

10,0

Prijs-kwaliteit

6,0

Sixt

1 locatie

Thrifty

2 locaties

Avis

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

5,0

Comfort

4,0

Globaal

3,0

Ophalen/inleveren

4,0

Prijs-kwaliteit

3,0

Sunnycars

2 locaties

Korte feitjes over huurauto's in Luik

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Luik

Populairste verhuurder

Budget

Populaire typen auto's

Economy, Mini, Intermediate

Goedkoopste huurauto

€23

Populairste model

Class Mini Car
Het populairste autoverhuurbedrijf in Luik dat deze maand op momondo werd gevonden, is Budget. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Europcar en Getaround
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Luik: Economy, Mini en Intermediate.
De laagste prijs voor een huurauto in Luik is €23/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij €39/dag.
Het populairste automodel om te huren in Luik was in de afgelopen 7 dagen de Class Mini Car. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Peugeot 108.

Met een huurauto rijden in Luik - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Luik zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Luik, België-autoverhuur?

In de meeste gevallen zijn er geen kosten verbonden aan het annuleren van je Luik-autoverhuur. Je kunt controleren of je favoriete autoverhuurbedrijf in Luik gratis annuleren aanbiedt wanneer je boekt bij momondo.

Wat is het beste type auto om te huren in Luik tijdens augustus?

Met temperaturen van gemiddeld 14 °C en neerslag van gewoonlijk 60 mm tijdens augustus, kun je overwegen om een standaard type auto te huren wanneer je naar Luik reist. Een standaard auto kan de schommelingen in temperatuur aan en regenval gedurende de maand augustus, en is een populaire keuze voor reizigers die naar Luik gaan. Een Standaard huren in Luik kost gemiddeld €151 per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Luik, België?

Reizigers die een auto huren in Luik, moeten zich ervan bewust zijn dat de maximumsnelheid in de stad 50 km/u is. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Luik zijn over het algemeen 90 km/u, terwijl de snelheidslimieten voor snelwegen 120 km/u zijn. Houd er rekening mee dat de snelheden kunnen veranderen, afhankelijk van de weg waarop je rijdt, dus pas op voor bewegwijzering.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Opel Grandland X huren in Luik?

Hoe is het weer in Luik, België in juli?

Als je tijdens de maand juli op zoek bent naar een huurauto in Luik kun je temperaturen van ongeveer 17 °C en neerslag van ongeveer 70 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

Is het weer in Luik hetzelfde als in de rest van Luik?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Luik voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand juli is het van belang om te weten dat de rest van Luik gewoonlijk een temperatuur heeft van 17 °C en er over het algemeen 70 mm neerslag valt.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Luik bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Luik zijn vandaag bijgewerkt.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Luik?

Per juli 2024 zijn er 23 vliegmaatschappijen beschikbaar die je kunt kiezen voor huurauto's naar Luik.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Luik?

De minimumleeftijd voor bestuurders verschilt per land, waaronder Luik. In een aantal EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. In het algemeen moet je 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Luik?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs hebben om een auto te kunnen huren in Luik. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Luik?

Je kunt tijd en geld besparen als je een huurauto in Luik boekt op momondo. momondo toont een grote selectie opties en auto's, omdat we duizenden autoverhuurwebsites en -locaties doorzoeken zodat jij de beste keuze kunt maken voor je reis.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Luik?

Met momondo vind je een geweldige autoverhuurdeal in Luik door filters te gebruiken. Verfijn je zoekopdracht via de prijs of de kaart, filter op brandstof- of kilometerbeleid of gebruik een van de andere beschikbare filters.

Toont momondo autoverhuurdeals in Luik met gratis annuleren?

Ja, je kunt op momondo een specifieke filter gebruiken voor autoverhuurbedrijven in Luik met gratis annuleren.

Kan ik op momondo een auto huren in Luik met een eerlijk brandstofbeleid?

Je kunt op momondo specifiek kiezen voor een eerlijk brandstofbeleid, zodat je je zoekopdracht voor huurauto's in Luik kunt verfijnen.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Luik met intensieve schoonmaak?

Ja, momondo geeft specifieke deals weer zoals een verbeterde schoonmaak bij huurauto's in Luik.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Luik met een onbeperkt aantal kilometers?

momondo heeft een specifieke filter voor huurauto's in Luik met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Luik te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
di 16/7
Middag
di 23/7
Middag
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Luik