Auto huren Tanger

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Tanger? Start je zoektocht hier!

Tanger, Marokko
9 mrt. — 16 mrt.
Zelfde inleverlocatie
Tanger, Marokko
di 9/3
Middag
di 16/3
Middag

Overzicht autoverhuur Tanger

Alle bekende autoverhuurders in Tanger
Verhuurder-score: Uitstekend 10.0

Score gebaseerd op 2 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 7.2

Score gebaseerd op 2 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 6.6

Score gebaseerd op 2 beoordelingen

Verhuurder-score: Oké 5.7

Score gebaseerd op 3 beoordelingen

Verhuurder-score: Matig 2.0

Score gebaseerd op 1 beoordeling


Afstand tot populaire hotels vanaf Tanger

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Tanger Intle luchthaven Ibn Batouta

Autoverhuur in Tanger

Tot nu toe waren er deze maand 73 zoekacties van gebruikers die op zoek waren naar een huurauto in Tanger.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Tanger autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

De schoonmaak van voertuigen is altijd een prioriteit geweest bij autoverhuurbedrijven. Avis, Budget, en Hertz zijn een aantal van de verhuurbedrijven die een extra intensieve reiniging uitrollen om ervoor te zorgen dat je auto wordt gedesinfecteerd. Zoek op onze site of er een optie is voor een intensieve schoonmaak bij je huurauto in Tanger. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Welk autoverhuurbedrijf in Tanger heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

Je kunt de goedkoopste huurauto prijzen vinden in Tanger van Thrifty, die 2 locaties in de stad heeft. momondo-gebruikers vonden dagelijks tarieven zo laag als 13€, maar het gemiddelde tarief voor autoverhuur in Tanger van Thrifty is 24€/per dag.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Tanger-autoverhuur?

Elk autoverhuurbedrijf in Tanger heeft een ander annuleringsbeleid. Bij momondo zullen we altijd in de zoekresultaten van autoverhuur vermelden of een verhuurder annuleringskosten rekent of niet. Enkele van de beste autoverhuurbedrijven in Tanger zijn Avis, Budget en Hertz, dus zorg ervoor dat je controleert of ze een gratis annulering aanbieden.

Welk autoverhuurbedrijf in Tanger heeft de meeste locaties?

4 locaties zijn er te vinden in Tanger. Bij deze Sixt locaties vinden momondo-gebruikers meestal een dagtarief van zo'n 37€/per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Tanger?

Reizigers die een auto huren in Tanger, moeten zich ervan bewust zijn dat de maximumsnelheid in de stad 60 km/u is. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Tanger zijn over het algemeen 100 km/u, terwijl de snelheidslimieten voor snelwegen 120 km/u zijn. Houd er rekening mee dat de snelheden kunnen veranderen, afhankelijk van de weg waarop je rijdt, dus pas op voor bewegwijzering.

Hoe is het weer in Tanger, Marokko in maart?

Als je tijdens de maand maart op zoek bent naar een huurauto in Tanger kun je temperaturen van ongeveer 13 °C en neerslag van ongeveer 72 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in maart?

Het weer in Tanger tijdens maart heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een specifiek voertuig voor hun huurauto in Tanger. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Tanger vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Hyundai i10, de Ford Focus en de Hyundai Accent.

Is het weer in Tanger hetzelfde als in de rest van Tanger-Tetouan-Al Hoceima?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Tanger voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand maart is het van belang om te weten dat de rest van Tanger-Tetouan-Al Hoceima gewoonlijk een temperatuur heeft van 13 °C en er over het algemeen 72 mm neerslag valt.


Huurauto's op luchthavens in Tanger

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Tanger

Start nu met het plannen van je reis naar Tanger

  • Ontvang de laatste updates over vluchten naar Tanger

    Ontdek de beste reistijd, de goedkoopste tarieven en de populairste vliegmaatschappijen.

    Zoek vluchten naar Tanger
  • Start nu met het plannen van je reis

    Bekijk een overzicht van de beste hotels in de populairste wijken van Tanger

    Vind hotels in Tanger