Nieuwste deals
Inzichten
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Marrakech, Marrakech-Safi

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Marrakech, Marrakech-Safi? Start je zoektocht hier!

Leeftijd bestuurder: 26-65
ma 27/5
ma 3/6
Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek je huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijs Alerts
Prijs Alerts
Nog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in om prijzen te volgen.

Beste gevonden deals voor huurauto's in Marrakech, Marrakech-Safi

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Marrakech, Marrakech-Safi
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Statistieken en trends voor huurauto's in Marrakech

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Marrakech

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Marrakech?

De goedkoopste huurauto's in Marrakech worden doorgaans gevonden via Locationauto. Als je boekt bij Locationauto, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts €8/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Marrakech is €20/dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Marrakech heeft de meeste locaties?

ADDCAR RENTAL heeft van alle autoverhuurbedrijven in Marrakech de meeste locaties, met 8 afdelingen.

Welke auto huren de meeste mensen in Marrakech?

De meeste van onze gebruikers kiezen bij het huren van een auto in Marrakech voor de Dacia Lodgy met een prijs van €36/dag. De op een na populairste keuze is de huurauto Dacia Duster voor een gemiddelde van €32/dag. Onze gebruikers vonden de Dacia Lodgy om in Marrakech te huren voor slechts €17/dag en de Dacia Duster voor slechts €17/dag.

Marrakech, Marrakech-Safi huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Marrakech

Klein auto's

€16 - €32

Alle typen auto's

€25 - €55

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Marrakech, Marokko is €21. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Marrakech, Marokko is in januari. De prijs is dan 24% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €16 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 37% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Marrakech. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Marrakech verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Marrakech die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Marrakech, Marokko is €36. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Marrakech, Marokko is in januari. De prijs is dan 28% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €26 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 9% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Marrakech. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Marrakech verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Marrakech die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Marrakech, Marokko is €77. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Marrakech, Marokko is in april. De prijs is dan 41% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €46 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 58% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Marrakech. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Marrakech verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Marrakech, Marokko is €62. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Marrakech, Marokko is in februari. De prijs is dan 52% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €30 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 47% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Marrakech. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Marrakech verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Marrakech, Marokko is €39. De goedkoopste periode om een busje te huren in Marrakech, Marokko is in november. De prijs is dan 47% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €21 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 16% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Marrakech. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Marrakech verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor busje huurauto's in Marrakech die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een luxe auto in Marrakech, Marokko is €64. De goedkoopste periode om een luxe auto te huren in Marrakech, Marokko is in november. De prijs is dan 55% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €29 per dag. De prijs voor het huren van een luxe auto is doorgaans 49% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Marrakech. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Marrakech verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Citroen C1
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€11/dag

3 jun. - 8 jun.
Citroen C1
Ford Fiesta
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€11/dag

3 jun. - 8 jun.
Ford Fiesta
Audi A1
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€13/dag

3 jun. - 8 jun.
Audi A1

Overzicht autoverhuur Marrakech

Alle bekende autoverhuurders in Marrakech, Marrakech-Safi

Autounion Car Rental

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Globaal

10,0

Ophalen/inleveren

10,0

Prijs-kwaliteit

10,0

Budget

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,5

Comfort

7,7

Globaal

6,2

Ophalen/inleveren

6,7

Prijs-kwaliteit

6,5

Payless

3 locaties

GREEN MOTION

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

4,0

Comfort

3,7

Globaal

3,7

Ophalen/inleveren

3,7

Prijs-kwaliteit

4,0

AIRCAR

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

2,0

Comfort

2,0

Globaal

2,0

Ophalen/inleveren

2,0

Prijs-kwaliteit

2,0

Hire Automotive Group

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

2,0

Comfort

2,0

Globaal

2,0

Ophalen/inleveren

2,0

Prijs-kwaliteit

2,0

ADDCAR RENTAL

8 locaties

Sunnycars

5 locaties

Korte feitjes over huurauto's in Marrakech

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Marrakech

Populairste verhuurder

Dollar

Populaire typen auto's

Economy, Mini, Compact

Goedkoopste huurauto

€15

Populairste model

Dacia Lodgy
Het populairste autoverhuurbedrijf in Marrakech dat deze maand op momondo werd gevonden, is Dollar. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Budget en Locationauto
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Marrakech: Economy, Mini en Compact.
De laagste prijs voor een huurauto in Marrakech is €15/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij €27/dag.
Het populairste automodel om te huren in Marrakech was in de afgelopen 7 dagen de Dacia Lodgy. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Dacia Duster.

Met een huurauto rijden in Marrakech - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Marrakech zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat kost het om een auto te huren in Marrakech, Marokko in juni?

De goedkoopste huurautodeals in Marrakech voor juni zijn zo'n €18 tot €22. Mensen die in Marrakech een week een auto willen huren in juni hebben deals gevonden vanaf €38. Afhankelijk van de huurdatum en opties is het mogelijk om een auto te huren vanaf €14.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Marrakech, Marokko-autoverhuur?

Bij het huren van een auto kun je verwachten dat de meeste autoverhuurbedrijven in Marrakech geen annuleringskosten rekenen. Houd er rekening mee dat momondo dit annuleringsbeleid niet vaststelt, maar we kunnen je helpen goede deals te vinden voor huurauto's in Marrakech. Let op het annuleringsbeleid wanneer je je zoekopdracht uitvoert.

Wat is de maximumsnelheid in Marrakech, Marokko?

De maximumsnelheid van Marrakech is 60 km/u wanneer je in de stad rijdt. Deze snelheidslimiet kan ook gelden voor omliggende steden en buurten. De maximumsnelheid in de voorsteden in Marrakech is 100 km/u en de maximumsnelheid op de snelweg is 120 km/u. Zorg er echter voor dat je op bewegwijzering let, aangezien deze snelheden kunnen variëren.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Volkswagen Touareg huren in Marrakech?

Hoe is het weer in Marrakech, Marokko in mei?

Als je tijdens de maand mei op zoek bent naar een huurauto in Marrakech kun je temperaturen van ongeveer 20 °C en neerslag van ongeveer 10 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

Is het weer in Marrakech hetzelfde als in de rest van Marrakech-Safi?

Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Marrakech-Safi of de nabijgelegen gebieden in mei met Marrakech als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 18 °C verwachten en ongeveer 10 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Marrakech bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Marrakech zijn vandaag bijgewerkt.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Marrakech?

Het aantal vliegmaatschappijen beschikbaar voor huurauto's in Marrakech is 122 per mei 2024.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Marrakech?

De minimumleeftijd voor bestuurders verschilt per land, waaronder Marrakech. In veel EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. Als standaardregel moet je 21 jaar oud zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een extra toeslag worden gerekend. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Marrakech?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs hebben om een auto te kunnen huren in Marrakech. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Marrakech?

Gebruik momondo om een huurauto te boeken in Marrakech. Dat is snel, gratis en eenvoudig en je kunt er geld mee besparen. momondo doet het harde werk en vindt de autoverhuurprijzen en -beleidsregels en alles wat jij nog hoeft te doen is vergelijken en kiezen wat het beste werkt voor jouw reis.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Marrakech?

Met momondo vind je een geweldige autoverhuurdeal in Marrakech door filters te gebruiken. Verfijn je zoekopdracht via de prijs of de kaart, filter op brandstof- of kilometerbeleid of gebruik een van de andere beschikbare filters.

Toont momondo autoverhuurdeals in Marrakech met gratis annuleren?

Ja, je kunt op momondo een specifieke filter gebruiken voor autoverhuurbedrijven in Marrakech met gratis annuleren.

Kan ik op momondo een auto huren in Marrakech met een eerlijk brandstofbeleid?

Je kunt op momondo specifiek kiezen voor een eerlijk brandstofbeleid, zodat je je zoekopdracht voor huurauto's in Marrakech kunt verfijnen.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Marrakech met intensieve schoonmaak?

Je kunt filters gebruiken voor een intensieve schoonmaak voor huurauto's in Marrakech op momondo.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Marrakech met een onbeperkt aantal kilometers?

Ja, je kunt op momondo opties vinden voor huurauto's in Marrakech met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Marrakech te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
ma 27/5
Middag
ma 3/6
Middag
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Marrakech

Populaire typen huurauto's in Marrakech