Huurauto's in Marrakech, Marokko

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Marrakech, Marokko? Start je zoektocht hier!

Marrakech, Marokko
24 sep. — 1 okt.
Zelfde inleverlocatie
Marrakech, Marokko
vr 24/9
Middag
vr 1/10
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Marrakech, Marokko huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Huurauto's: Klein

8€ - 35€

Alle typen auto's

8€ - 66€

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Marrakech, Marokko is 10€. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Marrakech, Marokko is in februari. De prijs is dan 28% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 8€ per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 45% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Marrakech. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Marrakech verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Klein in Marrakech die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.


Overzicht autoverhuur Marrakech

Alle bekende autoverhuurders in Marrakech, Marokko
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

8,0

Totaalscore

10,0

Ophalen/Inleveren

10,0

Waar voor je geld

10,0
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,8

Comfort

8,8

Totaalscore

8,8

Ophalen/Inleveren

8,8

Waar voor je geld

9,2
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

5,0

Comfort

4,0

Totaalscore

5,0

Ophalen/Inleveren

5,0

Waar voor je geld

5,0
8 locaties
Overzicht

Hygiëne

4,0

Comfort

4,0

Totaalscore

2,0

Ophalen/Inleveren

2,0

Waar voor je geld

2,0
9 locaties
4 locaties
3 locaties
3 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Marrakech, Marokko

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Marrakech Menara

Autoverhuur in Marrakech

In september hebben 4 momondo-gebruikers naar goedkope een goedkope huurauto in Marrakech gezocht.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Marrakech autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Budget, Dollar, en Hertz zijn een aantal van de autoverhuurders die verbeterde reinigingsopties aanbieden om de verspreiding van COVID-19 in Marrakech te bestrijden. Voertuigen worden altijd regelmatig schoongemaakt, maar autoverhuurbedrijven doen er in deze tijden alles aan om ervoor te zorgen dat auto's worden ontsmet. Je kunt controleren of alle verhuurbedrijven in Marrakech deze service aanbieden door te zoeken en te filteren op deze optie bij momondo. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Welk autoverhuurbedrijf in Marrakech heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

Dagtarieven van Locationauto zijn meestal het goedkoopst met een gemiddelde prijs van 15€/per dag wanneer je een auto huurt in Marrakech. De absoluut goedkoopste prijs die wordt gevonden op hun 2 locaties in Marrakech is 10€/per dag.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Marrakech, Marokko-autoverhuur?

Bij het huren van een auto kun je verwachten dat de meeste autoverhuurbedrijven in Marrakech geen annuleringskosten rekenen. Houd er rekening mee dat momondo dit annuleringsbeleid niet vaststelt, maar we kunnen je helpen goede deals te vinden voor huurauto's in Marrakech. Let op het annuleringsbeleid wanneer je je zoekopdracht uitvoert.

Welk autoverhuurbedrijf in Marrakech heeft de meeste locaties?

Europcar heeft 3 locaties. momondo-gebruikers kunnen rekenen op het betalen van een bedrag van zo'n 85€/per dag gemiddeld bij het huren van een auto bij deze locaties.

Wat is de maximumsnelheid in Marrakech, Marokko?

De maximumsnelheid van Marrakech is 60 km/u wanneer je in de stad rijdt. Deze snelheidslimiet kan ook gelden voor omliggende steden en buurten. De maximumsnelheid in de voorsteden in Marrakech is 100 km/u en de maximumsnelheid op de snelweg is 120 km/u. Zorg er echter voor dat je op bewegwijzering let, aangezien deze snelheden kunnen variëren.

Hoe is het weer in Marrakech, Marokko in september?

Als je tijdens de maand september op zoek bent naar een huurauto in Marrakech kun je temperaturen van ongeveer 26 °C en neerslag van ongeveer 0 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in september?

De temperaturen in Marrakech zijn tijdens september doorgaans hoog. Daarom raadt momondo aan om een cabrio te huren, zodat je kunt genieten van het goede weer.

Is het weer in Marrakech hetzelfde als in de rest van Marrakech-Safi?

Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Marrakech-Safi of de nabijgelegen gebieden in september met Marrakech als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 23 °C verwachten en ongeveer 5 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.


Huurauto's op luchthavens in Marrakech

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Marrakech

Start met het plannen van je reis naar Marrakech