Nieuwste deals
Inzichten
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Oujda, Oriental

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Oujda, Oriental? Start je zoektocht hier!

Leeftijd bestuurder: 26-65
di 23/7
di 30/7

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek je huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijs Alerts
Prijs Alerts
Nog niet klaar om te boeken? om prijzen te volgen.

Beste gevonden deals voor huurauto's in Oujda, Oriental

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Oujda, Oriental
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Statistieken en trends voor huurauto's in Oujda

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Oujda

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Oujda?

De goedkoopste huurauto's in Oujda worden doorgaans gevonden via keddy by Europcar. Als je boekt bij keddy by Europcar, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts €14/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Oujda is €28/dag.

Welke auto huren de meeste mensen in Oujda?

Voor gemiddeld €26/dag (en vanaf slechts €14/dag) zijn de huurauto’s Kia Picanto in Oujda het populairst bij onze gebruikers. De Dacia Lodgy huren in Oujda voor gemiddeld €44/dag (€23/dag met een goedkope deal) is een andere populaire keuze.

Oujda, Oriental huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Oujda

Klein auto's

€18 - €39

Alle typen auto's

€19 - €58

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Oujda, Marokko is €25. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Oujda, Marokko is in januari. De prijs is dan 31% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €18 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 17% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Oujda. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Oujda verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Oujda die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Oujda, Marokko is €35. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Oujda, Marokko is in januari. De prijs is dan 42% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €21 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 14% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Oujda. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Oujda verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Oujda die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Oujda, Marokko is €79. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Oujda, Marokko is in juni. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €80 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 62% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Oujda. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Oujda verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Oujda, Marokko is €43. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Oujda, Marokko is in januari. De prijs is dan 47% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €23 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 28% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Oujda. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Oujda verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Oujda die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Oujda, Marokko is €31. De goedkoopste periode om een busje te huren in Oujda, Marokko is in januari. De prijs is dan 39% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €19 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 0% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Oujda. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Oujda verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Citroen C1
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€18/dag

27 sep. - 14 okt.
Citroen C1
Peugeot 208
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€19/dag

8 sep. - 22 sep.
Peugeot 208
Fiat 500
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€20/dag

27 sep. - 14 okt.
Fiat 500

Overzicht autoverhuur Oujda

Alle bekende autoverhuurders in Oujda, Oriental

Budget

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

4,0

Comfort

10,0

Globaal

8,0

Ophalen/inleveren

10,0

Prijs-kwaliteit

8,0

AIRCAR

1 locatie
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

8,0

Globaal

8,0

Ophalen/inleveren

8,0

Prijs-kwaliteit

8,0

Sixt

1 locatie
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Globaal

8,0

Ophalen/inleveren

10,0

Prijs-kwaliteit

8,0

Europcar

2 locaties

Avis

1 locatie

keddy by Europcar

2 locaties

Sunnycars

2 locaties

ADA

1 locatie

Korte feitjes over huurauto's in Oujda

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Oujda

Populairste verhuurder

AIRCAR

Populaire typen auto's

Compact, Mini, Economy

Goedkoopste huurauto

€20

Populairste model

Kia Picanto
Het populairste autoverhuurbedrijf in Oujda dat deze maand op momondo werd gevonden, is AIRCAR . Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Budget en keddy by Europcar
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Oujda: Compact, Mini en Economy.
De laagste prijs voor een huurauto in Oujda is €20/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij €36/dag.
Het populairste automodel om te huren in Oujda was in de afgelopen 7 dagen de Kia Picanto. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Dacia Lodgy.

Met een huurauto rijden in Oujda - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Oujda zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat kost het om een auto te huren in Oujda, Marokko in augustus?

Volgens onze data biedt de autoverhuur in het weekend in augustus in Oujda rond de €29 kosten. €29 is de laagste prijs die we tot nu toe hebben gevonden voor Oujda. Voor een huurperiode van meer dan zeven dagen is de prijs zo'n €21 tot €35.

Wat is de maximumsnelheid in Oujda, Marokko?

60 km/u is de maximumsnelheid voor steden voor Oujda, die ook geldt voor omliggende steden en andere stedelijke centrums. De maximumsnelheid in de voorsteden en de maximumsnelheid op de snelweg rond Oujda zijn respectievelijk 120 km/u en 100 km/u. Als je een auto huurt in Oujda, moet je er rekening mee houden dat deze snelheidslimieten mogelijk strikt worden gehandhaafd.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Audi A4 huren in Oujda?

Is het weer in Oujda hetzelfde als in de rest van Oriental?

Het klimaat in Oriental in juli is gewoonlijk 25 °C met een verwachte neerslag van 10 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Oujda voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Oujda bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Oujda worden iedere dag vernieuwd.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Oujda?

Per juli 2024 zijn er 22 vliegmaatschappijen beschikbaar die je kunt kiezen voor huurauto's naar Oujda.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Oujda?

In een aantal landen, waaronder Oujda, verschilt de minimumleeftijd voor bestuurders. In veel EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. Je moet in het algemeen 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Oujda?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen bij het huren van een auto in Oujda. Een internationaal rijbewijs is verplicht als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd en kan noodzakelijk zijn om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Oujda?

momondo vindt en vergelijkt duizenden autoverhuurwebsites, zodat jij de beste selectie opties en huurauto's in Oujda krijgt. Een huurauto vinden is snel en gratis, dus het is een logische keuze om momondo te gebruiken voor je boeking.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Oujda?

Met momondo kun je de beste autoverhuurdeal vinden in Oujda door gebruik te maken van handige filters om je zoekopdracht te verfijnen. Onze filters omvatten onder meer prijs, type auto, verhuurbedrijf en eventueel gewenste specifieke voorwaarden.

Toont momondo autoverhuurdeals in Oujda met gratis annuleren?

Ja, je kunt op momondo een specifieke filter gebruiken voor autoverhuurbedrijven in Oujda met gratis annuleren.

Kan ik op momondo een auto huren in Oujda met een eerlijk brandstofbeleid?

Ja, er is een specifieke filter op momondo voor een eerlijk brandstofbeleid voor alle autoverhuurlocaties, waaronder Oujda.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Oujda met intensieve schoonmaak?

Je kunt filters gebruiken voor een intensieve schoonmaak voor huurauto's in Oujda op momondo.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Oujda met een onbeperkt aantal kilometers?

Ja, momondo toont autoverhuuropties in Oujda met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Oujda te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
di 23/7
Middag
di 30/7
Middag
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Oujda

Populaire typen huurauto's in Oujda