Auto huren Casablanca, Marokko

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Casablanca, Marokko? Start je zoektocht hier!

Casablanca, Marokko
21 apr. — 28 apr.
Zelfde inleverlocatie
Casablanca, Marokko
wo 21/4
Middag
wo 28/4
Middag

Overzicht autoverhuur Casablanca

Alle bekende autoverhuurders in Casablanca, Marokko
Verhuurder-score: Goed 7.2

Score gebaseerd op 1 beoordeling

Verhuurder-score: Goed 6.0

Score gebaseerd op 2 beoordelingen

Verhuurder-score: Oké 5.5

Score gebaseerd op 9 beoordelingen

Verhuurder-score: Matig 2.0

Score gebaseerd op 1 beoordeling


Afstand tot populaire hotels vanaf Casablanca, Marokko

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Casablanca Intle luchthaven Mohammed V

Autoverhuur in Casablanca

In april hebben 30 momondo-gebruikers naar goedkope een goedkope huurauto in Casablanca gezocht.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Casablanca autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

De schoonmaak van voertuigen is altijd een prioriteit geweest bij autoverhuurbedrijven. Avis, Budget, en Hertz zijn een aantal van de verhuurbedrijven die een extra intensieve reiniging uitrollen om ervoor te zorgen dat je auto wordt gedesinfecteerd. Zoek op onze site of er een optie is voor een intensieve schoonmaak bij je huurauto in Casablanca. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Welk autoverhuurbedrijf in Casablanca heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

Een auto huren in Casablanca is het goedkoopst wanneer je Prepaid Car Rental gebruikt bij een van hun 2 locaties in de stad. Het beste dagtarief dat momondo heeft gevonden, is 12€, maar meestal kun je ervan uitgaan dat de huur 12€ per dag kost.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Casablanca, Marokko-autoverhuur?

Bij het huren van een auto kun je verwachten dat de meeste autoverhuurbedrijven in Casablanca geen annuleringskosten rekenen. Houd er rekening mee dat momondo dit annuleringsbeleid niet vaststelt, maar we kunnen je helpen goede deals te vinden voor huurauto's in Casablanca. Let op het annuleringsbeleid wanneer je je zoekopdracht uitvoert.

Welk autoverhuurbedrijf in Casablanca heeft de meeste locaties?

ADDCAR RENTAL heeft de meeste locaties van elk autoverhuurbedrijf in Casablanca, Marokko, met 10 locaties. Meestal vinden momondo-gebruikers deals van zo'n 24€/per dag wanneer ze een auto huren bij ADDCAR RENTAL in Casablanca, Marokko.

Wat is de maximumsnelheid in Casablanca, Marokko?

De maximumsnelheid van Casablanca is 60 km/u wanneer je in de stad rijdt. Deze snelheidslimiet kan ook gelden voor omliggende steden en buurten. De maximumsnelheid in de voorsteden in Casablanca is 100 km/u en de maximumsnelheid op de snelweg is 120 km/u. Zorg er echter voor dat je op bewegwijzering let, aangezien deze snelheden kunnen variëren.

Hoe is het weer in Casablanca, Marokko in april?

Het weer in Casablanca is in de maand april gewoonlijk 15 °C en de verwachte neerslag is 30 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in april?

Het klimaat in Casablanca heeft doorgaans tijdens april geen invloed op het type huurauto dat je wilt voor je reis. Op basis van onze gegevens kijken momondo-gebruikers vaak naar specifieke voertuigen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Casablanca. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Casablanca vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Fiat Panda, de Ford Focus en de Hyundai i10.

Is het weer in Casablanca hetzelfde als in de rest van Casablanca-Settat?

Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Casablanca-Settat of de nabijgelegen gebieden in april met Casablanca als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 15 °C verwachten en ongeveer 30 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.


Huurauto's op luchthavens in Casablanca

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Casablanca

Start nu met het plannen van je reis naar Casablanca