Inzichten
Nieuwste deals
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Casablanca, Casablanca-Settat

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Casablanca, Casablanca-Settat? Start je zoektocht hier!

Casablanca, Marokko
24 apr. — 1 mei.
Casablanca, Marokko
wo 24/4
Middag
wo 1/5
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek je huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijs Alerts
Prijs Alerts
Nog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in om prijzen te volgen.

Beste gevonden deals voor huurauto's in Casablanca, Casablanca-Settat

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Casablanca, Casablanca-Settat
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Casablanca, Casablanca-Settat huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Casablanca

Klein auto's

€13 - €31

Alle typen auto's

€16 - €43

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Casablanca, Marokko is €19. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Casablanca, Marokko is in november. De prijs is dan 35% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €13 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 34% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Casablanca. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Casablanca verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Casablanca die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Casablanca, Marokko is €36. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Casablanca, Marokko is in februari. De prijs is dan 60% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €15 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 19% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Casablanca. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Casablanca verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Casablanca die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Casablanca, Marokko is €66. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Casablanca, Marokko is in februari. De prijs is dan 41% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €40 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 56% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Casablanca. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Casablanca verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Casablanca, Marokko is €48. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Casablanca, Marokko is in februari. De prijs is dan 40% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €29 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 38% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Casablanca. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Casablanca verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Casablanca die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Casablanca, Marokko is €44. De goedkoopste periode om een busje te huren in Casablanca, Marokko is in februari. De prijs is dan 63% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €17 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 34% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Casablanca. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Casablanca verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een luxe auto in Casablanca, Marokko is €47. De goedkoopste periode om een luxe auto te huren in Casablanca, Marokko is in april. De prijs is dan 40% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €29 per dag. De prijs voor het huren van een luxe auto is doorgaans 38% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Casablanca. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Casablanca verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Citroen C1
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€9/dag

13 mei. - 20 mei.
Citroen C1
Ford Focus
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€11/dag

31 mei. - 9 jun.
Ford Focus
Renault Zoe
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€12/dag

13 mei. - 20 mei.
Renault Zoe

Statistieken en trends voor huurauto's in Casablanca

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Casablanca

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Casablanca?

De goedkoopste huurauto's in Casablanca worden doorgaans gevonden via CarWiz. Als je boekt bij CarWiz, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts €7/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Casablanca is €17/dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Casablanca heeft de meeste locaties?

ADDCAR RENTAL heeft van alle autoverhuurbedrijven in Casablanca de meeste locaties, met 10 afdelingen.

Welke auto huren de meeste mensen in Casablanca?

De meeste van onze gebruikers kiezen bij het huren van een auto in Casablanca voor de Kia Picanto met een prijs van €21/dag. De op een na populairste keuze is de huurauto Dacia Lodgy voor een gemiddelde van €37/dag. Onze gebruikers vonden de Kia Picanto om in Casablanca te huren voor slechts €7/dag en de Dacia Lodgy voor slechts €16/dag.

Overzicht autoverhuur Casablanca

Alle bekende autoverhuurders in Casablanca, Casablanca-Settat

ADDCAR RENTAL

10 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Globaal

10,0

Ophalen/inleveren

10,0

Prijs-kwaliteit

10,0

Autounion Car Rental

6 locaties

diRENT

6 locaties

AIRCAR

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

8,0

Globaal

8,0

Ophalen/inleveren

8,0

Prijs-kwaliteit

8,0

Sixt

5 locaties
Overzicht

Hygiëne

5,3

Comfort

4,6

Globaal

4,6

Ophalen/inleveren

4,6

Prijs-kwaliteit

4,0

GREEN MOTION

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

2,6

Comfort

4,6

Globaal

4,0

Ophalen/inleveren

4,0

Prijs-kwaliteit

3,3

DRIVUS

6 locaties

SURPRICE CAR RENTAL

6 locaties

Korte feitjes over huurauto's in Casablanca

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Casablanca

Populairste verhuurder

GREEN MOTION

Populaire typen auto's

Economy, Compact, Mini

Goedkoopste huurauto

€18

Populairste model

Kia Picanto
Het populairste autoverhuurbedrijf in Casablanca dat deze maand op momondo werd gevonden, is GREEN MOTION . Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn AIRCAR en DRIVUS
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Casablanca: Economy, Compact en Mini.
De laagste prijs voor een huurauto in Casablanca is €18/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij €27/dag.
Het populairste automodel om te huren in Casablanca was in de afgelopen 7 dagen de Kia Picanto. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Dacia Lodgy.

Met een huurauto rijden in Casablanca - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Casablanca zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Casablanca, Marokko-autoverhuur?

Bij het huren van een auto kun je verwachten dat de meeste autoverhuurbedrijven in Casablanca geen annuleringskosten rekenen. Houd er rekening mee dat momondo dit annuleringsbeleid niet vaststelt, maar we kunnen je helpen goede deals te vinden voor huurauto's in Casablanca. Let op het annuleringsbeleid wanneer je je zoekopdracht uitvoert.

Wat is de maximumsnelheid in Casablanca, Marokko?

De maximumsnelheid van Casablanca is 60 km/u wanneer je in de stad rijdt. Deze snelheidslimiet kan ook gelden voor omliggende steden en buurten. De maximumsnelheid in de voorsteden in Casablanca is 100 km/u en de maximumsnelheid op de snelweg is 120 km/u. Zorg er echter voor dat je op bewegwijzering let, aangezien deze snelheden kunnen variëren.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de BMW X1 huren in Casablanca?

Hoe is het weer in Casablanca, Marokko in april?

Het weer in Casablanca is in de maand april gewoonlijk 15 °C en de verwachte neerslag is 30 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

Is het weer in Casablanca hetzelfde als in de rest van Casablanca-Settat?

Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Casablanca-Settat of de nabijgelegen gebieden in april met Casablanca als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 15 °C verwachten en ongeveer 30 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Casablanca bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Casablanca zijn vandaag bijgewerkt.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Casablanca?

Het aantal vliegmaatschappijen beschikbaar voor huurauto's in Casablanca is 166 per april 2024.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Casablanca?

De minimumleeftijd voor bestuurders verschilt per land, waaronder Casablanca. In een aantal EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. In het algemeen moet je 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Casablanca?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen om een auto te kunnen huren in Casablanca. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Casablanca?

Je kunt tijd en geld besparen als je een huurauto in Casablanca boekt op momondo. momondo doorzoekt duizenden autoverhuurwebsites en -locaties, zodat jij kunt kiezen op de beste opties en auto's.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Casablanca?

Met momondo kun je de beste autoverhuurdeal vinden in Casablanca door gebruik te maken van handige filters om je zoekopdracht te verfijnen. Onze filters omvatten onder meer prijs, type auto, verhuurbedrijf en eventueel gewenste specifieke voorwaarden.

Toont momondo autoverhuurdeals in Casablanca met gratis annuleren?

Ja, je kunt op momondo een specifieke filter gebruiken voor autoverhuurbedrijven in Casablanca met gratis annuleren.

Kan ik op momondo een auto huren in Casablanca met een eerlijk brandstofbeleid?

Zeker! Op momondo kun je deze functie gebruiken bij het zoeken naar een huurauto in Casablanca.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Casablanca met intensieve schoonmaak?

Ja, momondo toont deals met een intensieve schoonmaakservice voor huurauto's in Casablanca.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Casablanca met een onbeperkt aantal kilometers?

momondo heeft een specifieke filter voor huurauto's in Casablanca met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Casablanca te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
wo 24/4
Middag
wo 1/5
Middag
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Casablanca

Populaire typen huurauto's in Casablanca