Nieuwste deals
Inzichten
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Montréal, Quebec

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Montréal, Quebec? Start je zoektocht hier!

Leeftijd bestuurder: 26-65
ma 24/6
ma 1/7

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek je huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijs Alerts
Prijs Alerts
Nog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in om prijzen te volgen.

Beste gevonden deals voor huurauto's in Montréal, Quebec

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Montréal, Quebec
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Statistieken en trends voor huurauto's in Montréal

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Montréal

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Montréal?

De goedkoopste huurauto's in Montréal worden doorgaans gevonden via Thrifty. Als je boekt bij Thrifty, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts €29/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Montréal is €53/dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Montréal heeft de meeste locaties?

Discount Car & Truck Rentals heeft van alle autoverhuurbedrijven in Montréal de meeste locaties, met 27 afdelingen.

Welke auto huren de meeste mensen in Montréal?

De Toyota RAV4 huren in Montréal is de populairste keuze onder momondo-gebruikers, gevolgd door het huren van de Dodge Grand Caravan. Onze gebruikers vonden deals voor de Toyota RAV4 in Montréal voor gemiddeld €62 per dag en voor slechts €39 per dag. Het kost gemiddeld €101 per dag om de Dodge Grand Caravan te huren in Montréal, maar je kunt ook prijzen vinden van slechts €54 per dag.

Montréal, Quebec huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Montréal

Klein auto's

€48 - €72

Alle typen auto's

€49 - €85

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Montréal, Canada is €57. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Montréal, Canada is in februari. De prijs is dan 16% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €48 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 13% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Montréal. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Montréal verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Montréal die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Montréal, Canada is €64. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Montréal, Canada is in februari. De prijs is dan 29% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €46 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 2% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Montréal. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Montréal verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Montréal die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Montréal, Canada is €73. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Montréal, Canada is in december. De prijs is dan 48% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €38 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 11% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Montréal. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Montréal verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Montréal, Canada is €68. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Montréal, Canada is in december. De prijs is dan 27% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €51 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 6% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Montréal. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Montréal verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Montréal die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Montréal, Canada is €59. De goedkoopste periode om een busje te huren in Montréal, Canada is in juni. De prijs is dan 35% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €80 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 10% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Montréal. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Montréal verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een pick-up in Montréal, Canada is €64. De goedkoopste periode om een pick-up te huren in Montréal, Canada is in november. De prijs is dan 31% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €45 per dag. De prijs voor het huren van een pick-up is doorgaans 0% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Montréal. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Montréal verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Audi A1
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€39/dag

14 sep. - 25 sep.
Audi A1
Citroen C3
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€41/dag

14 sep. - 25 sep.
Citroen C3
Renault Zoe
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€43/dag

9 sep. - 17 sep.
Renault Zoe

Overzicht autoverhuur Montréal

Alle bekende autoverhuurders in Montréal, Quebec

Alamo

1 locatie
Overzicht

Hygiëne

8,7

Comfort

8,6

Globaal

8,6

Ophalen/inleveren

8,7

Prijs-kwaliteit

8,5

Enterprise Rent-A-Car

22 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,9

Comfort

8,1

Globaal

7,9

Ophalen/inleveren

7,9

Prijs-kwaliteit

7,6

Budget

16 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,6

Comfort

7,9

Globaal

7,6

Ophalen/inleveren

7,6

Prijs-kwaliteit

7,4

Thrifty

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,2

Comfort

8,2

Globaal

7,5

Ophalen/inleveren

7,5

Prijs-kwaliteit

7,4

Dollar

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

7,6

Globaal

7,2

Ophalen/inleveren

7,4

Prijs-kwaliteit

7,4

Avis

15 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,4

Comfort

7,3

Globaal

7,1

Ophalen/inleveren

6,6

Prijs-kwaliteit

6,7

Hertz

7 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,4

Comfort

7,5

Globaal

6,7

Ophalen/inleveren

6,7

Prijs-kwaliteit

6,8

Europcar

8 locaties

Korte feitjes over huurauto's in Montréal

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Montréal

Populairste verhuurder

Thrifty

Populaire typen auto's

Intermediate, SUV, Standard

Goedkoopste huurauto

€32

Populairste model

Toyota RAV4
Het populairste autoverhuurbedrijf in Montréal dat deze maand op momondo werd gevonden, is Thrifty. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Dollar en Avis
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Montréal: Intermediate, SUV en Standard.
De laagste prijs voor een huurauto in Montréal is €32/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij €56/dag.
Het populairste automodel om te huren in Montréal was in de afgelopen 7 dagen de Toyota RAV4. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Dodge Grand Caravan.

Met een huurauto rijden in Montréal - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Montréal zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat kost het om een auto te huren in Montréal, Quebec in juli?

De goedkoopste huurautodeals in Montréal voor juli zijn zo'n €39 tot €45. €39 is een standaard deal voor een week lang een auto huren in Montréal, maar voor juli is het niet vreemd om prijzen tegen te komen vanaf €39, afhankelijk van je voorwaarden.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Montréal, Quebec-autoverhuur?

De meeste van de Montréal autoverhuurbedrijven waarmee we samenwerken, hebben geen annuleringskosten. Dit betekent dat als je plannen onverwachts veranderen, veel autoverhuurbedrijven in Montréal zoals Enterprise Rent-A-Car, Hertz en Alamo vaak gratis annuleren aanbieden op basis van je reservering.

Wat is het beste type auto om te huren in Montréal tijdens juli?

Het huren van een standaard type auto in Montréal gedurende de maand juli is waar de meeste reizigers voor kiezen. Met temperaturen van gemiddeld 21 °C en neerslag rond de 111 mm in juli, is een standaard auto meer dan geschikt voor deze weersomstandigheden. Dit is het perfecte type huurauto voor natte wegen en temperaturen boven het vriespunt. Een Standaard huren in Montréal kost gemiddeld €62 per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Montréal, Quebec?

60 km/u is de maximumsnelheid voor steden voor Montréal, die ook geldt voor omliggende steden en andere stedelijke centrums. De maximumsnelheid in de voorsteden en de maximumsnelheid op de snelweg rond Montréal zijn respectievelijk 120 km/u en 110 km/u. Als je een auto huurt in Montréal, moet je er rekening mee houden dat deze snelheidslimieten mogelijk strikt worden gehandhaafd.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Toyota RAV4 huren in Montréal?

Hoe is het weer in Montréal, QC in juni?

Als je tijdens de maand juni op zoek bent naar een huurauto in Montréal kun je temperaturen van ongeveer 19 °C en neerslag van ongeveer 94 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

Is het weer in Montréal hetzelfde als in de rest van Quebec?

Het klimaat in Quebec in juni is gewoonlijk 17 °C met een verwachte neerslag van 102 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Montréal voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Montréal bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Montréal zijn vandaag bijgewerkt.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Montréal?

Het aantal vliegmaatschappijen beschikbaar voor huurauto's in Montréal is 155 per juni 2024.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Montréal?

De minimumleeftijd voor bestuurders verschilt per land, waaronder Montréal. In een aantal EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. In het algemeen moet je 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Montréal?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs hebben om een auto te kunnen huren in Montréal. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Montréal?

Gebruik momondo om een huurauto te boeken in Montréal. Dat is snel, gratis en eenvoudig en je kunt er geld mee besparen. momondo doet het harde werk en vindt de autoverhuurprijzen en -beleidsregels en alles wat jij nog hoeft te doen is vergelijken en kiezen wat het beste werkt voor jouw reis.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Montréal?

Als je een zoekopdracht hebt uitgevoerd voor een huurauto in Montréal, toont momondo de resultaten en kun je de beste deal vinden door onze filters te gebruiken. Zo kun je je zoekopdracht verfijnen op type auto, prijs, verhuurder en verschillende voorwaarden.

Toont momondo autoverhuurdeals in Montréal met gratis annuleren?

Ja, met momondo kun je een specifieke filter gebruiken voor autoverhuurbedrijven in Montréal met gratis annuleren.

Kan ik op momondo een auto huren in Montréal met een eerlijk brandstofbeleid?

Je kunt op momondo specifiek kiezen voor een eerlijk brandstofbeleid, zodat je je zoekopdracht voor huurauto's in Montréal kunt verfijnen.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Montréal met intensieve schoonmaak?

Dat kan. momondo heeft een filter voor intensieve schoonmaakservices voor alle autoverhuurlocaties, waaronder Montréal.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Montréal met een onbeperkt aantal kilometers?

Ja, je kunt op momondo opties vinden voor huurauto's in Montréal met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Montréal te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
ma 24/6
Middag
ma 1/7
Middag
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Montréal

Populaire typen huurauto's in Montréal