Auto huren Montréal, Quebec

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Montréal, QC? Start je zoektocht hier!

Montréal, QC, Canada
21 apr. — 28 apr.
Zelfde inleverlocatie
Montréal, QC, Canada
wo 21/4
Middag
wo 28/4
Middag

Overzicht autoverhuur Montréal

Alle bekende autoverhuurders in Montréal, QC
Verhuurder-score: Uitstekend 8.9

Score gebaseerd op 119 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 8.5

Score gebaseerd op 488 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 7.9

Score gebaseerd op 147 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 7.7

Score gebaseerd op 350 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 8.1

Score gebaseerd op 60 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 7.9

Score gebaseerd op 50 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 7.7

Score gebaseerd op 67 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 8.8

Score gebaseerd op 23 beoordelingen


Afstand tot populaire hotels vanaf Montréal, QC

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Montréal Pierre Elliott Trudeau Internationaal

Autoverhuur in Montréal

In april hebben we 11 zoekacties voor autoverhuur in Montréal uitgevoerd voor momondo-gebruikers.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Montréal autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Veel autoverhuurbedrijven in Montréal hebben nieuwe schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je huurauto voor jouw veiligheid wordt gedesinfecteerd. Deze verbeterde reinigingsfunctie wordt nu aangeboden op locaties zoals Alamo, Enterprise, en Avis. Gebruik onze nieuwe zoekfilter om alle bedrijven te zien die verbeterde reiniging aanbieden in Montréal. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Welk autoverhuurbedrijf in Montréal heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

Een auto huren in Montréal is het goedkoopst wanneer je Dollar gebruikt bij een van hun 3 locaties in de stad. Het beste dagtarief dat momondo heeft gevonden, is 28€, maar meestal kun je ervan uitgaan dat de huur 47€ per dag kost.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Montréal, QC-autoverhuur?

De meeste van de Montréal autoverhuurbedrijven waarmee we samenwerken, hebben geen annuleringskosten. Dit betekent dat als je plannen onverwachts veranderen, veel autoverhuurbedrijven in Montréal zoals Alamo, Enterprise en Avis vaak gratis annuleren aanbieden op basis van je reservering.

Wat is het beste type auto om te huren in Montréal tijdens mei?

Het huren van een standaard type auto in Montréal gedurende de maand mei is waar de meeste reizigers voor kiezen. Met temperaturen van gemiddeld 19 °C en neerslag rond de 94 mm in mei, is een standaard auto meer dan geschikt voor deze weersomstandigheden. Dit is het perfecte type huurauto voor natte wegen en temperaturen boven het vriespunt. Een Standaard huren in Montréal kost gemiddeld 62€ per dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Montréal heeft de meeste locaties?

3 locaties zijn er te vinden in Montréal, QC. Bij deze Thrifty locaties vinden momondo-gebruikers meestal een dagtarief van zo'n 44€/per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Montréal, QC?

60 km/u is de maximumsnelheid voor steden voor Montréal, die ook geldt voor omliggende steden en andere stedelijke centrums. De maximumsnelheid in de voorsteden en de maximumsnelheid op de snelweg rond Montréal zijn respectievelijk 120 km/u en 110 km/u. Als je een auto huurt in Montréal, moet je er rekening mee houden dat deze snelheidslimieten mogelijk strikt worden gehandhaafd.

Hoe is het weer in Montréal, QC in april?

Als je tijdens de maand april op zoek bent naar een huurauto in Montréal kun je temperaturen van ongeveer 7 °C en neerslag van ongeveer 82 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in april?

Het weer in Montréal tijdens april heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Montréal. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Montréal vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Dodge Grand Caravan, de Hyundai Accent en de Chevrolet Spark.

Is het weer in Montréal hetzelfde als in de rest van Quebec?

Het klimaat in Quebec in april is gewoonlijk 7 °C met een verwachte neerslag van 82 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Montréal voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.


Start nu met het plannen van je reis naar Montréal