Huurauto's in Montréal, Quebec

Vind goedkope huurauto-deals inMontréal, Quebec

Montréal, QC, Canada
29 mrt. — 5 apr.
Zelfde inleverlocatie
Montréal, QC, Canada
wo 29/3
Middag
wo 5/4
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Montréal, Quebec huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Montréal

Huurauto's: Klein

€35 - €114

Alle typen auto's

€40 - €121

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Montréal, Canada is €62. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Montréal, Canada is in maart. De prijs is dan 44% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €35 per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 7% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Montréal. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Montréal verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Medium in Montréal, Canada is €56. De goedkoopste periode om een Medium te huren in Montréal, Canada is in januari. De prijs is dan 76% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €14 per dag. De prijs voor het huren van een Medium is doorgaans 14% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Montréal. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Montréal verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Groot in Montréal, Canada is €64. De goedkoopste periode om een Groot te huren in Montréal, Canada is in april. De prijs is dan 40% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €39 per dag. De prijs voor het huren van een Groot is doorgaans 2% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Montréal. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Montréal verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Montréal, Canada is €70. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Montréal, Canada is in december. De prijs is dan 38% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €44 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 6% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Montréal. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Montréal verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Montréal die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Busje in Montréal, Canada is €47. De goedkoopste periode om een Busje te huren in Montréal, Canada is in juni. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €49 per dag. De prijs voor het huren van een Busje is doorgaans 29% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Montréal. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Montréal verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.


Overzicht autoverhuur Montréal

Alle bekende autoverhuurders in Montréal, Quebec

Europcar

8 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Globaal

10,0

Ophalen/inleveren

10,0

Prijs-kwaliteit

10,0

Alamo

1 locatie
Overzicht

Hygiëne

9,0

Comfort

9,0

Globaal

8,8

Ophalen/inleveren

8,9

Prijs-kwaliteit

8,7

Thrifty

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,7

Comfort

8,7

Globaal

8,0

Ophalen/inleveren

8,1

Prijs-kwaliteit

7,7

National

1 locatie
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

8,0

Globaal

8,8

Ophalen/inleveren

8,8

Prijs-kwaliteit

8,0

Dollar

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,1

Comfort

8,0

Globaal

7,9

Ophalen/inleveren

7,8

Prijs-kwaliteit

7,8

Enterprise

22 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,8

Comfort

7,9

Globaal

7,6

Ophalen/inleveren

7,7

Prijs-kwaliteit

7,5

Avis

15 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,6

Comfort

7,6

Globaal

7,3

Ophalen/inleveren

6,8

Prijs-kwaliteit

7,1

Hertz

6 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,7

Comfort

7,8

Globaal

7,1

Ophalen/inleveren

7,1

Prijs-kwaliteit

7,1

Korte feitjes over huurauto's in Montréal

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Montréal

Populairste verhuurder

Avis

Populaire typen auto's

Intermediate, Compact, SUV

Goedkoopste huurauto

€30

Populairste model

Ford Escape
Het populairste autoverhuurbedrijf in Montréal dat deze maand op momondo werd gevonden, is Avis. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Budget en Thrifty
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Montréal: Intermediate, Compact en SUV.
De laagste prijs voor een huurauto in Montréal is €30/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij €45/dag.
Het populairste automodel om te huren in Montréal was in de afgelopen 7 dagen de Ford Escape. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Toyota RAV4.

Huur een auto in de buurt van een van deze populaire hotels in Montréal

Hieronder staan de populairste hotels in Montréal

Met een huurauto rijden in Montréal - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Montréal zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

De goedkoopste huurautodeals in Montréal voor april zijn zo'n €53 tot €68. €34 is een standaard deal voor een week lang een auto huren in Montréal, maar voor april is het niet vreemd om prijzen tegen te komen vanaf €34, afhankelijk van je voorwaarden.

De goedkoopste huurauto's in Montréal worden doorgaans gevonden via Routes Car & Truck Rentals. Als je boekt bij Routes Car & Truck Rentals, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts €14/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Montréal is €32/dag.


Populaire typen huurauto's in Montréal

Huur een van deze populaire autotypen in Montréal

Ontdek meer huurauto’s in Canada

Bekijk deals voor huurauto’s in Canada

Start met het plannen van je reis naar Montréal


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Gebruik momondo om een huurauto te boeken in Montréal. Dat is snel, gratis en eenvoudig en je kunt er geld mee besparen. momondo doet het harde werk en vindt de autoverhuurprijzen en -beleidsregels en alles wat jij nog hoeft te doen is vergelijken en kiezen wat het beste werkt voor jouw reis.

Als je een zoekopdracht hebt uitgevoerd voor een huurauto in Montréal, toont momondo de resultaten en kun je de beste deal vinden door onze filters te gebruiken. Zo kun je je zoekopdracht verfijnen op type auto, prijs, verhuurder en verschillende voorwaarden.


Om deze reden kiezen reizigers voor momondo
Boek met vertrouwen
We vergelijken autoverhuurdeals van meer dan 70.000 locaties, zodat jij een snelle en gemakkelijke keuze kunt maken.
Milieubewust
Kies uit een aantal typen auto's, zoals hybride en elektrische opties, en reis milieuvriendelijk.
Geen verborgen kosten
Alle getoonde prijzen zijn volledig. Er zijn geen verborgen kosten of toeslagen, dus je kunt vertrouwen op de prijs die je ziet.