Auto huren São Paulo, Brazilië

Op zoek naar goedkope autoverhuur in São Paulo, Brazilië? Start je zoektocht hier!

São Paulo, SP, Brazilië
21 apr. — 28 apr.
Zelfde inleverlocatie
São Paulo, SP, Brazilië
wo 21/4
Middag
wo 28/4
Middag

Overzicht autoverhuur São Paulo

Alle bekende autoverhuurders in São Paulo, Brazilië
Verhuurder-score: Goed 7.7

Score gebaseerd op 178 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 7.6

Score gebaseerd op 69 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 9.6

Score gebaseerd op 4 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 8.4

Score gebaseerd op 11 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 7.5

Score gebaseerd op 26 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 6.5

Score gebaseerd op 20 beoordelingen


Afstand tot populaire hotels vanaf São Paulo, Brazilië

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van São Paulo Guarulhos Intl

Autoverhuur in São Paulo

In april hebben we 4 zoekacties voor autoverhuur in São Paulo uitgevoerd voor momondo-gebruikers.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen São Paulo autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Schone voertuigen zijn altijd een prioriteit geweest; autoverhuurbedrijven in São Paulo hebben echter nieuwe verbeterde schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je voertuig voor extra veiligheid wordt gedesinfecteerd. Een aantal van de autoverhuurders die verbeterde reiniging aanbieden, zijn Alamo, Enterprise, en National. Lees meer over elke beschikbare optie. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Welk autoverhuurbedrijf in São Paulo heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

Je kunt van MOVIDA de beste deals verwachten wanneer je São Paulo bezoekt. Met gemiddelde tarieven van 26€/per dag beschikbaar op 18 locaties, is MOVIDA een goed bedrijf om van te huren.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn São Paulo, Brazilië-autoverhuur?

Elk autoverhuurbedrijf in São Paulo heeft een ander annuleringsbeleid. Bij momondo zullen we altijd in de zoekresultaten van autoverhuur vermelden of een verhuurder annuleringskosten rekent of niet. Enkele van de beste autoverhuurbedrijven in São Paulo zijn Alamo, Enterprise en National, dus zorg ervoor dat je controleert of ze een gratis annulering aanbieden.

Welk autoverhuurbedrijf in São Paulo heeft de meeste locaties?

18 locaties zijn er te vinden in São Paulo, Brazilië. Bij deze MOVIDA locaties vinden momondo-gebruikers meestal een dagtarief van zo'n 26€/per dag.

Wat is de maximumsnelheid in São Paulo, Brazilië?

Als je een auto huurt in São Paulo, moet je er rekening mee houden dat de huidige snelheidslimiet binnen stads- of stadslimieten van 60 km/u is, tenzij anders vermeld. Snelheidslimieten in de voorsteden rond São Paulo hebben over het algemeen een maximumsnelheid van 80 km/u. Als je in São Paulo op een snelweg rijdt, is de maximumsnelheid 120 km/u.

Hoe is het weer in São Paulo, Brazilië in april?

Als je tijdens de maand april op zoek bent naar een huurauto in São Paulo kun je temperaturen van ongeveer 21 °C en neerslag van ongeveer 50 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in april?

De temperaturen in São Paulo zijn tijdens april doorgaans hoog. Daarom raadt momondo aan om een cabrio te huren, zodat je kunt genieten van het goede weer.

Is het weer in São Paulo hetzelfde als in de rest van São Paulo?

Als je op zoek bent naar een huurauto in São Paulo voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand april is het van belang om te weten dat de rest van São Paulo gewoonlijk een temperatuur heeft van 20 °C en er over het algemeen 62 mm neerslag valt.


Start nu met het plannen van je reis naar São Paulo