Nieuwste deals
Inzichten
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Gent, Oost-Vlaanderen

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Gent, Oost-Vlaanderen? Start je zoektocht hier!

Leeftijd bestuurder: 26-65
di 23/7
di 30/7

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek je huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijs Alerts
Prijs Alerts
Nog niet klaar om te boeken? om prijzen te volgen.

Beste gevonden deals voor huurauto's in Gent, Oost-Vlaanderen

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Gent, Oost-Vlaanderen
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Statistieken en trends voor huurauto's in Gent

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Gent

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Gent?

De goedkoopste huurauto's in Gent worden doorgaans gevonden via Thrifty. Als je boekt bij Thrifty, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts €24/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Gent is €31/dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Gent heeft de meeste locaties?

Budget heeft van alle autoverhuurbedrijven in Gent de meeste locaties, met 2 afdelingen.

Welke auto huren de meeste mensen in Gent?

De Mercedes-Benz V-Class en de Peugeot 3008 zijn volgens onze gegevens de twee populairste automodellen om te huren in Gent. Huurprijzen voor de Mercedes-Benz V-Class kunnen in Gent verschillen. Dit hangt af van bij welk bedrijf je huurt, maar volgens onze gebruikers is de gemiddelde prijs €157/dag en deze kan zelfs slechts €115/ dag zijn. De huurprijzen voor de Peugeot 3008 kunnen ook verschillen, maar zijn gemiddeld €68/dag, met de goedkoopste deals voor slechts €42/dag.

Gent, Oost-Vlaanderen huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Gent

Klein auto's

€34 - €54

Alle typen auto's

€42 - €80

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Gent, België is €44. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Gent, België is in oktober. De prijs is dan 23% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €34 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 30% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Gent. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Gent verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Gent die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Gent, België is €75. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Gent, België is in februari. De prijs is dan 31% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €53 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 19% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Gent. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Gent verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Gent die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Gent, België is €120. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Gent, België is in maart. De prijs is dan 17% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €101 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 49% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Gent. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Gent verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor groot auto huurauto's in Gent die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Gent, België is €84. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Gent, België is in april. De prijs is dan 40% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €51 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 28% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Gent. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Gent verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Gent die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Gent, België is €129. De goedkoopste periode om een busje te huren in Gent, België is in oktober. De prijs is dan 37% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €82 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 53% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Gent. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Gent verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een luxe auto in Gent, België is €96. De goedkoopste periode om een luxe auto te huren in Gent, België is in maart. De prijs is dan 13% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €110 per dag. De prijs voor het huren van een luxe auto is doorgaans 37% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Gent. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Gent verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor luxe auto huurauto's in Gent die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

Ford Fiesta
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€36/dag

8 aug. - 24 aug.
Ford Fiesta
Fiat 500
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€36/dag

8 aug. - 24 aug.
Fiat 500
Opel Corsa
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€38/dag

8 aug. - 24 aug.
Opel Corsa

Overzicht autoverhuur Gent

Alle bekende autoverhuurders in Gent, Oost-Vlaanderen

keddy by Europcar

1 locatie

Thrifty

1 locatie
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Globaal

10,0

Ophalen/inleveren

10,0

Prijs-kwaliteit

10,0

Avis

1 locatie

Budget

2 locaties

Europcar

1 locatie

Hertz

1 locatie
Overzicht

Hygiëne

4,0

Comfort

4,0

Globaal

4,0

Ophalen/inleveren

4,0

Prijs-kwaliteit

4,0

Sixt

1 locatie
Overzicht

Hygiëne

2,0

Comfort

2,0

Globaal

2,0

Ophalen/inleveren

2,0

Prijs-kwaliteit

2,0

Sunnycars

2 locaties

Korte feitjes over huurauto's in Gent

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Gent

Populairste verhuurder

Sixt

Populaire typen auto's

Compact, Economy, Full-size

Goedkoopste huurauto

€31

Populairste model

Mercedes-Benz V-Class
Het populairste autoverhuurbedrijf in Gent dat deze maand op momondo werd gevonden, is Sixt. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Europcar en Getaround
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Gent: Compact, Economy en Full-size.
De laagste prijs voor een huurauto in Gent is €31/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij €66/dag.
Het populairste automodel om te huren in Gent was in de afgelopen 7 dagen de Mercedes-Benz V-Class. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Opel Corsa.

Met een huurauto rijden in Gent - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Gent zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat kost het om een auto te huren in Gent, België in augustus?

De goedkoopste huurautodeals in Gent voor augustus zijn zo'n €33 tot €77. Voor een huurperiode van meer dan zeven dagen is de prijs zo'n €36 tot €93.

Wat is het beste type auto om te huren in Gent tijdens augustus?

Een standaard type auto is de ideale auto om te huren bij een bezoek aan Gent in augustus. Gemiddeld ontvangt Gent 60 mm neerslag en schommelen de temperaturen rond de 15 °C in de maand augustus. Deze omstandigheden zijn zeer geschikt voor een standaard type auto, die gemakkelijk een beetje regen aankan en zelfs goed standhoudt als de temperatuur daalt. Een Standaard huren in Gent kost gemiddeld €121 per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Gent, België?

Als je een auto huurt in Gent, moet je er rekening mee houden dat de huidige snelheidslimiet binnen stads- of stadslimieten van 50 km/u is, tenzij anders vermeld. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Gent hebben over het algemeen een maximumsnelheid van 90 km/u. Als je in Gent op een snelweg rijdt, is de maximumsnelheid 120 km/u.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Nissan Qashqai huren in Gent?

Hoe is het weer in Gent, België in juli?

Het weer in Gent is in de maand juli gewoonlijk 17 °C en de verwachte neerslag is 50 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

Is het weer in Gent hetzelfde als in de rest van Oost-Vlaanderen?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Gent voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand juli is het van belang om te weten dat de rest van Oost-Vlaanderen gewoonlijk een temperatuur heeft van 17 °C en er over het algemeen 50 mm neerslag valt.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Gent bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Gent worden dagelijks vernieuwd.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Gent?

Er zijn 11 vliegmaatschappijen beschikbaar voor huurauto's in Gent per juli 2024.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Gent?

De minimumleeftijd voor bestuurders verschilt per land, waaronder Gent. In een aantal EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. In het algemeen moet je 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Gent?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen om een auto te kunnen huren in Gent. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Gent?

Gebruik momondo om een huurauto te boeken in Gent. Dat is snel, gratis en eenvoudig en je kunt er geld mee besparen. momondo doet het harde werk en vindt de autoverhuurprijzen en -beleidsregels en alles wat jij nog hoeft te doen is vergelijken en kiezen wat het beste werkt voor jouw reis.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Gent?

Door filters te gebruiken op momondo wordt het vinden van een geweldige huurauto in Gent een stuk makkelijker. Of het nu gaat om prijs, type auto, voorzieningen of beleid, met momondo kun je je zoekopdracht verfijnen met deze en meer filters om de beste deal te vinden die bij jou past.

Toont momondo autoverhuurdeals in Gent met gratis annuleren?

Je kunt op momondo een filter gebruiken om te zoeken naar huurauto's met gratis annuleren in Gent en alle andere plaatsen. Beschikbaarheid kan per locatie verschillen.

Kan ik op momondo een auto huren in Gent met een eerlijk brandstofbeleid?

Je kunt op momondo specifiek kiezen voor een eerlijk brandstofbeleid, zodat je je zoekopdracht voor huurauto's in Gent kunt verfijnen.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Gent met intensieve schoonmaak?

Ja, je kunt op momondo zoeken naar huurauto's in Gent met opties voor een intensieve schoonmaak.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Gent met een onbeperkt aantal kilometers?

Zeker. Je kunt op momondo een specifieke filter gebruiken voor autoverhuurdeals in Gent met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Gent te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
di 23/7
Middag
di 30/7
Middag
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Gent

Vind autoverhuurbedrijven in deze populaire wijken in Gent