Huurauto's in Gent, België

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Gent, België? Start je zoektocht hier!

Gent, België
27 okt. — 3 nov.
Zelfde inleverlocatie
Gent, België
wo 27/10
Middag
wo 3/11
Middag
Leeftijd van bestuurder:

De beste deals voor huurauto's in Gent, België

Vind je perfecte huurauto
Audi A3
of vergelijkbare Standaard
Max. 5 passagiers
4-5-deurs voertuigen
Sixt

€269/dag

12 nov. - 14 nov.
Audi A3
Ford Mustang
of vergelijkbare Cabrio
Max. 5 passagiers
2/4-deurs voertuigen
Sixt

€311/dag

12 nov. - 14 nov.
Ford Mustang
Audi A3
of vergelijkbare Tussenmaat
Max. 5 passagiers
4-5-deurs voertuigen
Europcar

€119/dag

12 nov. - 14 nov.
Audi A3
Audi A3
of vergelijkbare Full-size
Max. 5 passagiers
4-5-deurs voertuigen
Sixt

€321/dag

12 nov. - 14 nov.
Audi A3
Chevrolet Sonic Sedan
of vergelijkbare Economy
Max. 2 passagiers
4-5-deurs voertuigen
Avis

€57/dag

12 nov. - 14 nov.
Chevrolet Sonic Sedan
Audi A4
of vergelijkbare Luxe
Max. 5 passagiers
4-5-deurs voertuigen
Europcar

€144/dag

12 nov. - 14 nov.
Audi A4
Chevrolet Sonic Sedan
of vergelijkbare Compact
Max. 4 passagiers
4-5-deurs voertuigen
Avis

€70/dag

12 nov. - 14 nov.
Chevrolet Sonic Sedan

Gent, België huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Huurauto's: Klein

€16 - €38

Alle typen auto's

€33 - €53

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Gent, België is €24. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Gent, België is in april. De prijs is dan 34% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €16 per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 34% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Gent. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Gent verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Klein in Gent die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Medium in Gent, België is €37. De goedkoopste periode om een Medium te huren in Gent, België is in juni. De prijs is dan 28% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €27 per dag. De prijs voor het huren van een Medium is doorgaans 3% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Gent. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Gent verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Medium in Gent die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Groot in Gent, België is €37. De goedkoopste periode om een Groot te huren in Gent, België is in februari. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €40 per dag. De prijs voor het huren van een Groot is doorgaans 6% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Gent. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Gent verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Groot in Gent die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Gent, België is €22. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Gent, België is in januari. De prijs is dan 18% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €19 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 37% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Gent. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Gent verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een SUV in Gent die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Luxe in Gent, België is €27. De goedkoopste periode om een Luxe te huren in Gent, België is in februari. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €47 per dag. De prijs voor het huren van een Luxe is doorgaans 25% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Gent. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Gent verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Luxe in Gent die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

Chevrolet Sonic Sedan
of vergelijkbare Economy
Max. 2 passagiers
4-5-deurs voertuigen
Avis

€57/dag

12 nov. - 14 nov.
Chevrolet Sonic Sedan
Citroen C2
of vergelijkbare Klein
Max. 2 passagiers
2-3-deurs voertuigen
Avis

€57/dag

12 nov. - 14 nov.
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
of vergelijkbare Compact
Max. 4 passagiers
4-5-deurs voertuigen
Avis

€70/dag

12 nov. - 14 nov.
Chevrolet Sonic Sedan

Overzicht autoverhuur Gent

Alle bekende autoverhuurders in Gent, België
Overzicht

Hygiëne

4,0

Comfort

4,0

Totaalscore

4,0

Ophalen/Inleveren

4,0

Waar voor je geld

4,0
Overzicht

Hygiëne

2,0

Comfort

2,0

Totaalscore

2,0

Ophalen/Inleveren

2,0

Waar voor je geld

2,0
2 locaties
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Gent, België

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Brussel-Nationaal

Autoverhuur in Gent

10 personen zijn op zoek geweest naar huurauto's in Gent voor oktober.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Gent autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Extra intensieve schoonmaak is een van de nieuwe voordelen die je mogelijk krijgt wanneer je een auto huurt in Gent. Gebruik onze zoekfilter om alle bedrijven te zien die een intensieve reiniging voor je reis aanbieden. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Welk autoverhuurbedrijf in Gent heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

Hertz heeft doorgaans de goedkoopste dagtarieven in Gent, die je kunt vinden op een van hun locaties. Gemiddeld zou je €26/per dag moeten betalen, maar onze gebruikers hebben tarieven gevonden die zo laag zijn als €18/per dag voor hun huurauto in Gent.

Wat is het beste type auto om te huren in Gent tijdens november?

Een standaard type auto is de ideale auto om te huren bij een bezoek aan Gent in november. Gemiddeld ontvangt Gent 60 mm neerslag en schommelen de temperaturen rond de 4 °C in de maand november. Deze omstandigheden zijn zeer geschikt voor een standaard type auto, die gemakkelijk een beetje regen aankan en zelfs goed standhoudt als de temperatuur daalt. Een Standaard huren in Gent kost gemiddeld €49 per dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Gent heeft de meeste locaties?

Hertz heeft 1 locatie. momondo-gebruikers kunnen rekenen op het betalen van een bedrag van zo'n €26/per dag gemiddeld bij het huren van een auto bij deze locaties.

Wat is de maximumsnelheid in Gent, België?

Als je een auto huurt in Gent, moet je er rekening mee houden dat de huidige snelheidslimiet binnen stads- of stadslimieten van 50 km/u is, tenzij anders vermeld. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Gent hebben over het algemeen een maximumsnelheid van 90 km/u. Als je in Gent op een snelweg rijdt, is de maximumsnelheid 120 km/u.

Welke auto huren de meeste mensen in Gent?

De meeste van onze gebruikers kiezen bij het huren van een auto in Gent voor de Hyundai Accent met een prijs van €31/dag. De op een na populairste keuze is de huurauto Ford Focus voor een gemiddelde van €20/dag. Onze gebruikers vonden de Hyundai Accent om in Gent te huren voor slechts €17/dag en de Ford Focus voor slechts €20/dag.

Hoe is het weer in Gent, België in oktober?

Het weer in Gent is in de maand oktober gewoonlijk 11 °C en de verwachte neerslag is 80 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in oktober?

Het klimaat in Gent heeft doorgaans tijdens oktober geen invloed op het type huurauto dat je wilt voor je reis. Op basis van onze gegevens kijken momondo-gebruikers vaak naar specifieke voertuigen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Gent. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Gent vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Class Mini Car, de Class Compact SUV en de Hyundai Accent.

Is het weer in Gent hetzelfde als in de rest van Oost-Vlaanderen?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Gent voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand oktober is het van belang om te weten dat de rest van Oost-Vlaanderen gewoonlijk een temperatuur heeft van 11 °C en er over het algemeen 80 mm neerslag valt.


Huurauto's op luchthavens in Gent

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Gent

Start met het plannen van je reis naar Gent