Huurauto's in Lier, Antwerpen

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Lier, Antwerpen? Start je zoektocht hier!

Lier, België
30 jun. — 7 jul.
Zelfde inleverlocatie
Lier, België
do 30/6
Middag
do 7/7
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Lier, Antwerpen huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Lier

Huurauto's: Klein

€27 - €117

Alle typen auto's

€28 - €123

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Lier, België is €48. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Lier, België is in augustus. De prijs is dan 44% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €27 per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 27% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Lier. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Lier verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Medium in Lier, België is €49. De goedkoopste periode om een Medium te huren in Lier, België is in januari. De prijs is dan 40% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €30 per dag. De prijs voor het huren van een Medium is doorgaans 24% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Lier. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Lier verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Lier, België is €56. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Lier, België is in juni. De prijs is dan 34% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €38 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 13% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Lier. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Lier verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.


Overzicht autoverhuur Lier

Alle bekende autoverhuurders in Lier, Antwerpen
2 locaties
2 locaties
2 locaties

Korte feitjes over huurauto's in Lier

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Lier

Populaire typen auto's

Compact, Mini, Intermediate
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Lier: Compact, Mini en Intermediate.

Huur een auto in de buurt van een van deze populaire hotels in Lier

Hieronder staan de populairste hotels in Lier

Met een huurauto rijden in Lier - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Lier zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

De goedkoopste huurautodeals in Lier voor juli zijn zo'n €139 tot €139. Mensen die in Lier een week een auto willen huren in juli hebben deals gevonden vanaf €0. Afhankelijk van de huurdatum en opties is het mogelijk om een auto te huren vanaf €0.

De maximumsnelheid van Lier is 50 km/u wanneer je in de stad rijdt. Deze snelheidslimiet kan ook gelden voor omliggende steden en buurten. De maximumsnelheid in de voorsteden in Lier is 90 km/u en de maximumsnelheid op de snelweg is 120 km/u. Zorg er echter voor dat je op bewegwijzering let, aangezien deze snelheden kunnen variëren.

Als je op zoek bent naar een huurauto in Lier voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand juni is het van belang om te weten dat de rest van Antwerpen gewoonlijk een temperatuur heeft van 15 °C en er over het algemeen 65 mm neerslag valt.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Je kunt tijd en geld besparen als je een huurauto in Lier boekt op momondo. momondo doorzoekt duizenden autoverhuurwebsites en -locaties, zodat jij kunt kiezen op de beste opties en auto's.

Met momondo is het makkelijker om geweldige autoverhuurdeals te vinden in Lier, doordat je je zoekopdracht kunt verfijnen met meerdere filteropties. Je kunt je selectie verkleinen door op prijs, type auto, locatie en meer te zoeken.

Ja, momondo heeft een filter waarmee alleen autoverhuurdeals met gratis annuleren worden gemarkeerd. Deze filter is beschikbaar voor alle zoekopdrachten naar huurauto's op momondo, ook als je zoekt naar auto's in Lier.

Ja, momondo heeft een filter voor eerlijk brandstofbeleid voor huurauto's in Lier.

Ja, je kunt op momondo zoeken naar huurauto's in Lier met opties voor een intensieve schoonmaak.

momondo biedt inderdaad opties voor een onbeperkt aantal kilometers voor huurauto's in Lier.


Om deze reden kiezen reizigers voor momondo
Boek met vertrouwen
We vergelijken autoverhuurdeals van meer dan 70.000 locaties, zodat jij een snelle en gemakkelijke keuze kunt maken.
Milieubewust
Kies uit een aantal typen auto's, zoals hybride en elektrische opties, en reis milieuvriendelijk.
Geen verborgen kosten
Alle getoonde prijzen zijn volledig. Er zijn geen verborgen kosten of toeslagen, dus je kunt vertrouwen op de prijs die je ziet.