Nieuwste deals
Inzichten
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Antwerpen

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Antwerpen? Start je zoektocht hier!

Leeftijd bestuurder: 26-65
wo 17/7
wo 24/7

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek je huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijs Alerts
Prijs Alerts
Nog niet klaar om te boeken? om prijzen te volgen.

Beste gevonden deals voor huurauto's in Antwerpen

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Antwerpen
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Statistieken en trends voor huurauto's in Antwerpen

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Antwerpen

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Antwerpen?

De goedkoopste huurauto's in Antwerpen worden doorgaans gevonden via Avis. Als je boekt bij Avis, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts €17/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Antwerpen is €27/dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Antwerpen heeft de meeste locaties?

Hertz heeft van alle autoverhuurbedrijven in Antwerpen de meeste locaties, met 3 afdelingen.

Welke auto huren de meeste mensen in Antwerpen?

De meeste van onze gebruikers kiezen bij het huren van een auto in Antwerpen voor de Opel Corsa met een prijs van €37/dag. De op een na populairste keuze is de huurauto Fiat 500 voor een gemiddelde van €46/dag. Onze gebruikers vonden de Opel Corsa om in Antwerpen te huren voor slechts €17/dag en de Fiat 500 voor slechts €17/dag.

Antwerpen huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Antwerpen

Klein auto's

€29 - €41

Alle typen auto's

€40 - €65

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Antwerpen, België is €34. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Antwerpen, België is in januari. De prijs is dan 18% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €29 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 33% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Antwerpen. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Antwerpen verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Antwerpen die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Antwerpen, België is €62. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Antwerpen, België is in februari. De prijs is dan 16% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €53 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 18% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Antwerpen. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Antwerpen verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Antwerpen die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Antwerpen, België is €107. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Antwerpen, België is in september. De prijs is dan 23% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €83 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 52% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Antwerpen. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Antwerpen verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor groot auto huurauto's in Antwerpen die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Antwerpen, België is €52. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Antwerpen, België is in september. De prijs is dan 44% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €30 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 2% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Antwerpen. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Antwerpen verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Antwerpen die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Antwerpen, België is €122. De goedkoopste periode om een busje te huren in Antwerpen, België is in juni. De prijs is dan 26% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €92 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 58% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Antwerpen. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Antwerpen verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een luxe auto in Antwerpen, België is €130. De goedkoopste periode om een luxe auto te huren in Antwerpen, België is in augustus. De prijs is dan 48% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €69 per dag. De prijs voor het huren van een luxe auto is doorgaans 61% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Antwerpen. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Antwerpen verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een cabrio in Antwerpen, België is €98. De goedkoopste periode om een cabrio te huren in Antwerpen, België is in september. De prijs is dan 23% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €76 per dag. De prijs voor het huren van een cabrio is doorgaans 47% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Antwerpen. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Antwerpen verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Volkswagen up!
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€22/dag

12 aug. - 12 sep.
Volkswagen up!
Volkswagen Polo
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€24/dag

15 jul. - 14 aug.
Volkswagen Polo
Ford Fiesta
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€25/dag

12 aug. - 12 sep.
Ford Fiesta

Overzicht autoverhuur Antwerpen

Alle bekende autoverhuurders in Antwerpen

keddy by Europcar

3 locaties

Hertz

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

8,0

Globaal

8,0

Ophalen/inleveren

8,0

Prijs-kwaliteit

8,0

Europcar

1 locatie

Avis

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

5,0

Comfort

5,0

Globaal

6,0

Ophalen/inleveren

5,0

Prijs-kwaliteit

5,0

Budget

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

5,1

Comfort

5,5

Globaal

5,5

Ophalen/inleveren

5,5

Prijs-kwaliteit

5,1

Thrifty

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

5,0

Comfort

6,0

Globaal

2,0

Ophalen/inleveren

2,0

Prijs-kwaliteit

6,0

Sunnycars

3 locaties

FLIZZR

2 locaties

Korte feitjes over huurauto's in Antwerpen

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Antwerpen

Populairste verhuurder

Avis

Populaire typen auto's

Economy, Compact, Mini

Goedkoopste huurauto

€20

Populairste model

Opel Corsa
Het populairste autoverhuurbedrijf in Antwerpen dat deze maand op momondo werd gevonden, is Avis. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Budget en Alamo
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Antwerpen: Economy, Compact en Mini.
De laagste prijs voor een huurauto in Antwerpen is €20/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij €36/dag.
Het populairste automodel om te huren in Antwerpen was in de afgelopen 7 dagen de Opel Corsa. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Fiat 500.

Met een huurauto rijden in Antwerpen - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Antwerpen zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat kost het om een auto te huren in Antwerpen, België in augustus?

In augustus is de gemiddelde huurautoprijs voor een week in Antwerpen €118. Sommige van onze gebruikers hebben echter ook aanbiedingen gevonden die beginnen bij €49. Een week een auto huren kost gemiddeld €49 in Antwerpen, in augustus. De goedkoopste prijzen beginnen bij €22.

Wat is het beste type auto om te huren in Antwerpen tijdens augustus?

De meeste mensen huren een economy-auto wanneer ze in de maand augustus naar Antwerpen reizen. Dankzij het efficiënte benzineverbruik en het vermogen om op natte wegen te rijden, is de economy-type auto een goede keuze wanneer de gemiddelde neerslag 80 mm is, en de temperaturen rond de 15 °C schommelen. Een Economy huren in Antwerpen kost gemiddeld €29 per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Antwerpen, België?

Wanneer je een huurauto boekt in Antwerpen, moet je je houden aan de maximumsnelheid van de stad 50 km/u. De snelheidslimieten op voorstedelijke wegen en snelwegen in Antwerpen zijn respectievelijk 90 km/u en 120 km/u. Wees op je hoede voor de bewegwijzering, want deze snelheidslimieten kunnen veranderen afhankelijk van waar je je binnen Antwerpen bevindt.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de BMW 4 Series Convertible huren in Antwerpen?

Hoe is het weer in Antwerpen, België in juli?

Als je tijdens de maand juli op zoek bent naar een huurauto in Antwerpen kun je temperaturen van ongeveer 17 °C en neerslag van ongeveer 80 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

Is het weer in Antwerpen hetzelfde als in de rest van Antwerpen?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Antwerpen voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand juli is het van belang om te weten dat de rest van Antwerpen gewoonlijk een temperatuur heeft van 17 °C en er over het algemeen 75 mm neerslag valt.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Antwerpen bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Antwerpen worden iedere dag vernieuwd.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Antwerpen?

Het aantal vliegmaatschappijen beschikbaar voor huurauto's in Antwerpen is 26 per juli 2024.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Antwerpen?

Leeftijdsvereisten voor bestuurders verschillen per land, waaronder Antwerpen. In verschillende EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. In het algemeen moet je 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Antwerpen?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen bij het huren van een auto in Antwerpen. Een internationaal rijbewijs is verplicht als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd en kan noodzakelijk zijn om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Antwerpen?

momondo vindt en vergelijkt duizenden autoverhuurwebsites, zodat jij de beste selectie opties en huurauto's in Antwerpen krijgt. Een huurauto vinden is snel en gratis, dus het is een logische keuze om momondo te gebruiken voor je boeking.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Antwerpen?

Met momondo is het makkelijker om geweldige autoverhuurdeals te vinden in Antwerpen, doordat je je zoekopdracht kunt verfijnen met meerdere filteropties. Je kunt je selectie verkleinen door op prijs, type auto, locatie en meer te zoeken.

Toont momondo autoverhuurdeals in Antwerpen met gratis annuleren?

Ja. Of het nu voor auto's in Antwerpen of ergens anders is, met momondo kun je een specifieke filter gebruiken om te zoeken naar voorwaarden met gratis annulering.

Kan ik op momondo een auto huren in Antwerpen met een eerlijk brandstofbeleid?

Op momondo kun je specifiek zoeken naar huurauto's in Antwerpen met een eerlijk brandstofbeleid.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Antwerpen met intensieve schoonmaak?

Dat kan. momondo heeft een filter voor intensieve schoonmaakservices voor alle autoverhuurlocaties, waaronder Antwerpen.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Antwerpen met een onbeperkt aantal kilometers?

Ja, momondo toont autoverhuuropties in Antwerpen met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Antwerpen te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
wo 17/7
Middag
wo 24/7
Middag
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Antwerpen

Populaire typen huurauto's in Antwerpen