Huurauto's in Antwerpen, Antwerpen

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Antwerpen, Antwerpen? Start je zoektocht hier!

Antwerpen, België
30 jun. — 7 jul.
Zelfde inleverlocatie
Antwerpen, België
do 30/6
Middag
do 7/7
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Beste gevonden deals voor huurauto's in Antwerpen, Antwerpen

Vind geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Antwerpen, Antwerpen
Toyota Fortuner
of vergelijkbaar Middenklasse SUV
Max. 5 passagiers

€59/dag

1 jul. - 29 jul.
Toyota Fortuner
Renault Duster
of vergelijkbaar Tussenmaat
Max. 5 passagiers

€49/dag

28 jun. - 31 aug.
Renault Duster
Opel Corsa
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€26/dag

28 jun. - 31 aug.
Opel Corsa
Daihatsu Sirion
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€37/dag

1 jul. - 29 jul.
Daihatsu Sirion
Renault Mégane
of vergelijkbaar Compacte stationwagen
Max. 4 passagiers

€30/dag

28 jun. - 31 aug.
Renault Mégane
Hyundai Accent
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€30/dag

28 jun. - 31 aug.
Hyundai Accent
Renault Duster
of vergelijkbaar Tussenmaat
Max. 5 passagiers

€45/dag

1 jul. - 29 jul.
Renault Duster
Chevrolet Caprice
of vergelijkbaar Full-size
Max. 5 passagiers

€72/dag

12 jul. - 15 aug.
Chevrolet Caprice
Opel Corsa
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€37/dag

1 jul. - 30 sep.
Opel Corsa

Antwerpen, Antwerpen huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Antwerpen

Huurauto's: Klein

€30 - €67

Alle typen auto's

€28 - €168

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Antwerpen, België is €51. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Antwerpen, België is in januari. De prijs is dan 42% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €30 per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 37% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Antwerpen. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Antwerpen verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor Klein huurauto's in Antwerpen die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Medium in Antwerpen, België is €71. De goedkoopste periode om een Medium te huren in Antwerpen, België is in januari. De prijs is dan 64% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €26 per dag. De prijs voor het huren van een Medium is doorgaans 10% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Antwerpen. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Antwerpen verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor Medium huurauto's in Antwerpen die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Groot in Antwerpen, België is €96. De goedkoopste periode om een Groot te huren in Antwerpen, België is in oktober. De prijs is dan 37% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €61 per dag. De prijs voor het huren van een Groot is doorgaans 17% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Antwerpen. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Antwerpen verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor Groot huurauto's in Antwerpen die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Antwerpen, België is €71. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Antwerpen, België is in januari. De prijs is dan 64% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €26 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 12% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Antwerpen. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Antwerpen verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Antwerpen die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Busje in Antwerpen, België is €91. De goedkoopste periode om een Busje te huren in Antwerpen, België is in oktober. De prijs is dan 43% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €53 per dag. De prijs voor het huren van een Busje is doorgaans 14% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Antwerpen. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Antwerpen verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Luxe in Antwerpen, België is €85. De goedkoopste periode om een Luxe te huren in Antwerpen, België is in oktober. De prijs is dan 31% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €60 per dag. De prijs voor het huren van een Luxe is doorgaans 7% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Antwerpen. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Antwerpen verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Daihatsu Sirion
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€28/dag

28 jun. - 31 aug.
Daihatsu Sirion
Opel Corsa
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€26/dag

28 jun. - 31 aug.
Opel Corsa
Hyundai Accent
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€28/dag

28 jun. - 31 aug.
Hyundai Accent

Overzicht autoverhuur Antwerpen

Alle bekende autoverhuurders in Antwerpen, Antwerpen
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

2,0

Comfort

2,0

Globaal

2,0

Ophalen/inleveren

2,0

Prijs-kwaliteit

2,0
4 locaties
3 locaties
3 locaties
3 locaties
2 locaties
2 locaties
2 locaties

Korte feitjes over huurauto's in Antwerpen

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Antwerpen

Populairste verhuurder

Enterprise

Populaire typen auto's

Economy, Compact, Mini

Goedkoopste huurauto

€26

Populairste model

Ford Fiesta
Het populairste autoverhuurbedrijf in Antwerpen dat deze maand op momondo werd gevonden, is Enterprise. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Avis en Hertz
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Antwerpen: Economy, Compact en Mini.
De laagste prijs voor een huurauto in Antwerpen is €26/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij €52/dag.
Het populairste automodel om te huren in Antwerpen was in de afgelopen 7 dagen de Ford Fiesta. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Class Compact Car.

Huur een auto in de buurt van een van deze populaire hotels in Antwerpen

Hieronder staan de populairste hotels in Antwerpen

Met een huurauto rijden in Antwerpen - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Antwerpen zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

In juli is de gemiddelde huurautoprijs voor een week in Antwerpen €56. Sommige van onze gebruikers hebben echter ook aanbiedingen gevonden die beginnen bij €34. Een week een auto huren kost gemiddeld €49 in Antwerpen, in juli. De goedkoopste prijzen beginnen bij €36.

Een standaard type auto is de ideale auto om te huren bij een bezoek aan Antwerpen in juli. Gemiddeld ontvangt Antwerpen 80 mm neerslag en schommelen de temperaturen rond de 17 °C in de maand juli. Deze omstandigheden zijn zeer geschikt voor een standaard type auto, die gemakkelijk een beetje regen aankan en zelfs goed standhoudt als de temperatuur daalt. Een Standaard huren in Antwerpen kost gemiddeld €133 per dag.

Het centrum van Antwerpen, België heeft 3 locaties van Hertz, met een gemiddeld dagtarief van €45.

Wanneer je een huurauto boekt in Antwerpen, moet je je houden aan de maximumsnelheid van de stad 50 km/u. De snelheidslimieten op voorstedelijke wegen en snelwegen in Antwerpen zijn respectievelijk 90 km/u en 120 km/u. Wees op je hoede voor de bewegwijzering, want deze snelheidslimieten kunnen veranderen afhankelijk van waar je je binnen Antwerpen bevindt.

Als je tijdens de maand juni op zoek bent naar een huurauto in Antwerpen kun je temperaturen van ongeveer 15 °C en neerslag van ongeveer 70 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

Als je op zoek bent naar een huurauto in Antwerpen voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand juni is het van belang om te weten dat de rest van Antwerpen gewoonlijk een temperatuur heeft van 15 °C en er over het algemeen 65 mm neerslag valt.


Start met het plannen van je reis naar Antwerpen


Waarom zou ik momondo gebruiken?

momondo vindt en vergelijkt duizenden autoverhuurwebsites, zodat jij de beste selectie opties en huurauto's in Antwerpen krijgt. Een huurauto vinden is snel en gratis, dus het is een logische keuze om momondo te gebruiken voor je boeking.

Met momondo is het makkelijker om geweldige autoverhuurdeals te vinden in Antwerpen, doordat je je zoekopdracht kunt verfijnen met meerdere filteropties. Je kunt je selectie verkleinen door op prijs, type auto, locatie en meer te zoeken.

Ja. Of het nu voor auto's in Antwerpen of ergens anders is, met momondo kun je een specifieke filter gebruiken om te zoeken naar voorwaarden met gratis annulering.

Op momondo kun je specifiek zoeken naar huurauto's in Antwerpen met een eerlijk brandstofbeleid.

Dat kan. momondo heeft een filter voor intensieve schoonmaakservices voor alle autoverhuurlocaties, waaronder Antwerpen.

Ja, momondo toont autoverhuuropties in Antwerpen met een onbeperkt aantal kilometers.


Om deze reden kiezen reizigers voor momondo
Boek met vertrouwen
We vergelijken autoverhuurdeals van meer dan 70.000 locaties, zodat jij een snelle en gemakkelijke keuze kunt maken.
Milieubewust
Kies uit een aantal typen auto's, zoals hybride en elektrische opties, en reis milieuvriendelijk.
Geen verborgen kosten
Alle getoonde prijzen zijn volledig. Er zijn geen verborgen kosten of toeslagen, dus je kunt vertrouwen op de prijs die je ziet.