Inzichten
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Leuven, Vlaams-Brabant

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Leuven, Vlaams-Brabant? Start je zoektocht hier!

Leeftijd bestuurder: 26-65
vr 19/7
vr 26/7

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek je huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijs Alerts
Prijs Alerts
Nog niet klaar om te boeken? om prijzen te volgen.

Statistieken en trends voor huurauto's in Leuven

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Leuven

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Leuven?

De goedkoopste huurauto's in Leuven worden doorgaans gevonden via keddy by Europcar. Als je boekt bij keddy by Europcar, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts €21/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Leuven is €26/dag.

Welke auto huren de meeste mensen in Leuven?

De Peugeot 5008 en de Opel Corsa zijn volgens onze gegevens de twee populairste automodellen om te huren in Leuven. Huurprijzen voor de Peugeot 5008 kunnen in Leuven verschillen. Dit hangt af van bij welk bedrijf je huurt, maar volgens onze gebruikers is de gemiddelde prijs €103/dag en deze kan zelfs slechts €43/ dag zijn. De huurprijzen voor de Opel Corsa kunnen ook verschillen, maar zijn gemiddeld €33/dag, met de goedkoopste deals voor slechts €18/dag.

Leuven, Vlaams-Brabant huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Leuven

Klein auto's

€27 - €41

Alle typen auto's

€39 - €79

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Leuven, België is €34. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Leuven, België is in augustus. De prijs is dan 21% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €27 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 32% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Leuven. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Leuven verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Leuven, België is €67. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Leuven, België is in maart. De prijs is dan 49% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €35 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 27% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Leuven. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Leuven verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Leuven, België is €85. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Leuven, België is in december. De prijs is dan 28% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €62 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 42% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Leuven. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Leuven verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Leuven, België is €26. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Leuven, België is in augustus. De prijs is dan 8% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €25 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 46% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Leuven. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Leuven verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Leuven, België is €111. De goedkoopste periode om een busje te huren in Leuven, België is in maart. De prijs is dan 19% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €91 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 55% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Leuven. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Leuven verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.


Overzicht autoverhuur Leuven

Alle bekende autoverhuurders in Leuven, Vlaams-Brabant

Free2Move

2 locaties

Sunnycars

2 locaties

Avis

1 locatie

Budget

1 locatie

Enterprise Rent-A-Car

1 locatie

Europcar

1 locatie

keddy by Europcar

1 locatie

VIPCars Recommendation

1 locatie

Korte feitjes over huurauto's in Leuven

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Leuven

Populairste verhuurder

Alamo

Populaire typen auto's

Economy, Mini, SUV

Goedkoopste huurauto

€28

Populairste model

Peugeot 5008
Het populairste autoverhuurbedrijf in Leuven dat deze maand op momondo werd gevonden, is Alamo. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn keddy by Europcar en Thrifty
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Leuven: Economy, Mini en SUV.
De laagste prijs voor een huurauto in Leuven is €28/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij €48/dag.
Het populairste automodel om te huren in Leuven was in de afgelopen 7 dagen de Peugeot 5008. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Opel Corsa.

Met een huurauto rijden in Leuven - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Leuven zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat kost het om een auto te huren in Leuven, België in augustus?

In augustus is de gemiddelde huurautoprijs voor een week in Leuven €41. Sommige van onze gebruikers hebben echter ook aanbiedingen gevonden die beginnen bij €40. De goedkoopste prijs voor een huur van een week was €22 en inclusief extra huuropties zo'n €22.

Wat is de maximumsnelheid in Leuven, België?

50 km/u is de maximumsnelheid voor steden voor Leuven, die ook geldt voor omliggende steden en andere stedelijke centrums. De maximumsnelheid in de voorsteden en de maximumsnelheid op de snelweg rond Leuven zijn respectievelijk 120 km/u en 90 km/u. Als je een auto huurt in Leuven, moet je er rekening mee houden dat deze snelheidslimieten mogelijk strikt worden gehandhaafd.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de BMW 4 Series Convertible huren in Leuven?

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Leuven bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Leuven worden iedere dag vernieuwd.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Leuven?

Het aantal vliegmaatschappijen beschikbaar voor huurauto's in Leuven is 12 per juli 2024.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Leuven?

Leeftijdsvereisten voor bestuurders verschillen per land, waaronder Leuven. In verschillende EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. In het algemeen moet je 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Leuven?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen bij het huren van een auto in Leuven. Een internationaal rijbewijs is verplicht als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd en kan noodzakelijk zijn om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Leuven?

Gebruik momondo om een huurauto te boeken in Leuven. Dat is snel, gratis en eenvoudig en je kunt er geld mee besparen. momondo doet het harde werk en vindt de autoverhuurprijzen en -beleidsregels en alles wat jij nog hoeft te doen is vergelijken en kiezen wat het beste werkt voor jouw reis.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Leuven?

Met momondo kun je de beste autoverhuurdeal vinden in Leuven door gebruik te maken van handige filters om je zoekopdracht te verfijnen. Onze filters omvatten onder meer prijs, type auto, verhuurbedrijf en eventueel gewenste specifieke voorwaarden.

Toont momondo autoverhuurdeals in Leuven met gratis annuleren?

Ja, je kunt op momondo een specifieke filter gebruiken voor autoverhuurbedrijven in Leuven met gratis annuleren.

Kan ik op momondo een auto huren in Leuven met een eerlijk brandstofbeleid?

Op momondo kun je specifiek zoeken naar huurauto's in Leuven met een eerlijk brandstofbeleid.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Leuven met intensieve schoonmaak?

Je kunt filters gebruiken voor een intensieve schoonmaak voor huurauto's in Leuven op momondo.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Leuven met een onbeperkt aantal kilometers?

Ja, je kunt op momondo autoverhuurdeals in Leuven vinden met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Leuven te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
vr 19/7
Middag
vr 26/7
Middag
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Leuven