Huurauto's in Leuven, Vlaams-Brabant

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Leuven, Vlaams-Brabant? Start je zoektocht hier!

Leuven, België
30 jun. — 7 jul.
Zelfde inleverlocatie
Leuven, België
do 30/6
Middag
do 7/7
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Leuven, Vlaams-Brabant huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Leuven

Huurauto's: Klein

€25 - €73

Alle typen auto's

€39 - €93

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Leuven, België is €44. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Leuven, België is in januari. De prijs is dan 44% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €25 per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 35% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Leuven. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Leuven verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Medium in Leuven, België is €72. De goedkoopste periode om een Medium te huren in Leuven, België is in april. De prijs is dan 66% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €25 per dag. De prijs voor het huren van een Medium is doorgaans 9% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Leuven. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Leuven verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Groot in Leuven, België is €70. De goedkoopste periode om een Groot te huren in Leuven, België is in april. De prijs is dan 48% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €37 per dag. De prijs voor het huren van een Groot is doorgaans 6% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Leuven. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Leuven verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Busje in Leuven, België is €76. De goedkoopste periode om een Busje te huren in Leuven, België is in februari. De prijs is dan 47% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €41 per dag. De prijs voor het huren van een Busje is doorgaans 13% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Leuven. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Leuven verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.


Overzicht autoverhuur Leuven

Alle bekende autoverhuurders in Leuven, Vlaams-Brabant
2 locaties
2 locaties

Korte feitjes over huurauto's in Leuven

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Leuven

Populairste verhuurder

Europcar

Populaire typen auto's

Economy, Mini, Compact

Goedkoopste huurauto

€41

Populairste model

Hyundai Accent
Het populairste autoverhuurbedrijf in Leuven dat deze maand op momondo werd gevonden, is Europcar. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Enterprise en INTERRENT
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Leuven: Economy, Mini en Compact.
De laagste prijs voor een huurauto in Leuven is €41/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij €71/dag.
Het populairste automodel om te huren in Leuven was in de afgelopen 7 dagen de Hyundai Accent. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Ford Fiesta.

Huur een auto in de buurt van een van deze populaire hotels in Leuven

Hieronder staan de populairste hotels in Leuven

Met een huurauto rijden in Leuven - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Leuven zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

50 km/u is de maximumsnelheid voor steden voor Leuven, die ook geldt voor omliggende steden en andere stedelijke centrums. De maximumsnelheid in de voorsteden en de maximumsnelheid op de snelweg rond Leuven zijn respectievelijk 120 km/u en 90 km/u. Als je een auto huurt in Leuven, moet je er rekening mee houden dat deze snelheidslimieten mogelijk strikt worden gehandhaafd.


Start met het plannen van je reis naar Leuven


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Gebruik momondo om een huurauto te boeken in Leuven. Dat is snel, gratis en eenvoudig en je kunt er geld mee besparen. momondo doet het harde werk en vindt de autoverhuurprijzen en -beleidsregels en alles wat jij nog hoeft te doen is vergelijken en kiezen wat het beste werkt voor jouw reis.

Met momondo kun je de beste autoverhuurdeal vinden in Leuven door gebruik te maken van handige filters om je zoekopdracht te verfijnen. Onze filters omvatten onder meer prijs, type auto, verhuurbedrijf en eventueel gewenste specifieke voorwaarden.

Ja, je kunt op momondo een specifieke filter gebruiken voor autoverhuurbedrijven in Leuven met gratis annuleren.

Op momondo kun je specifiek zoeken naar huurauto's in Leuven met een eerlijk brandstofbeleid.

Je kunt filters gebruiken voor een intensieve schoonmaak voor huurauto's in Leuven op momondo.

Ja, je kunt op momondo autoverhuurdeals in Leuven vinden met een onbeperkt aantal kilometers.


Om deze reden kiezen reizigers voor momondo
Boek met vertrouwen
We vergelijken autoverhuurdeals van meer dan 70.000 locaties, zodat jij een snelle en gemakkelijke keuze kunt maken.
Milieubewust
Kies uit een aantal typen auto's, zoals hybride en elektrische opties, en reis milieuvriendelijk.
Geen verborgen kosten
Alle getoonde prijzen zijn volledig. Er zijn geen verborgen kosten of toeslagen, dus je kunt vertrouwen op de prijs die je ziet.