Auto huren Leuven

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Leuven? Start je zoektocht hier!

Leuven, België
26 jan. — 2 feb.
Zelfde inleverlocatie
Leuven, België
di. 26/1
Middag
di. 2/2
Middag

Wanneer is het het goedkoopst om een auto te huren in Leuven?

Alle

13€ - 56€

De goedkoopste maand om een auto te huren in Leuven is februari. De prijs is dan 44% lager dan in de rest van het jaar, slechts 13€ per dag. De duurste maand is juli. De prijs voor een huurauto in Leuven kan verschillen op basis van een aantal factoren, zoals het aanbod, de populariteit van het type auto, en hoever je van tevoren boekt.


Afstand tot populaire hotels vanaf Leuven

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Brussel-Nationaal

Autoverhuur in Leuven

In januari hebben we 78 zoekacties voor autoverhuur in Leuven uitgevoerd voor momondo-gebruikers.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Leuven autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Enterprise, Avis, en Budget zijn een aantal van de autoverhuurders die verbeterde reinigingsopties aanbieden om de verspreiding van COVID-19 in Leuven te bestrijden. Voertuigen worden altijd regelmatig schoongemaakt, maar autoverhuurbedrijven doen er in deze tijden alles aan om ervoor te zorgen dat auto's worden ontsmet. Je kunt controleren of alle verhuurbedrijven in Leuven deze service aanbieden door te zoeken en te filteren op deze optie bij momondo. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Wat kost het om een auto te huren in Leuven in februari?

In februari is de gemiddelde huurautoprijs voor een week in Leuven 52€. Sommige van onze gebruikers hebben echter ook aanbiedingen gevonden die beginnen bij 26€. De goedkoopste prijs voor een huur van een week was 18€ en inclusief extra huuropties zo'n 20€.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Leuven-autoverhuur?

Bij het huren van een auto kun je verwachten dat de meeste autoverhuurbedrijven in Leuven geen annuleringskosten rekenen. Houd er rekening mee dat momondo dit annuleringsbeleid niet vaststelt, maar we kunnen je helpen goede deals te vinden voor huurauto's in Leuven. Let op het annuleringsbeleid wanneer je je zoekopdracht uitvoert.

Welk autoverhuurbedrijf in Leuven heeft de meeste locaties?

Europcar heeft 1 locatie. momondo-gebruikers kunnen rekenen op het betalen van een bedrag van zo'n 37€/per dag gemiddeld bij het huren van een auto bij deze locaties.

Wat is de maximumsnelheid in Leuven?

50 km/u is de maximumsnelheid voor steden voor Leuven, die ook geldt voor omliggende steden en andere stedelijke centrums. De maximumsnelheid in de voorsteden en de maximumsnelheid op de snelweg rond Leuven zijn respectievelijk 120 km/u en 90 km/u. Als je een auto huurt in Leuven, moet je er rekening mee houden dat deze snelheidslimieten mogelijk strikt worden gehandhaafd.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

Het klimaat in Leuven heeft doorgaans tijdens januari geen invloed op het type huurauto dat je wilt voor je reis. Op basis van onze gegevens kijken momondo-gebruikers vaak naar specifieke voertuigen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Leuven.


Start nu met het plannen van je reis naar Leuven

  • Ontvang de laatste updates over vluchten naar Leuven

    Ontdek de beste reistijd, de goedkoopste tarieven en de populairste vliegmaatschappijen.

    Zoek vluchten naar Leuven
  • Start nu met het plannen van je reis

    Bekijk een overzicht van de beste hotels in de populairste wijken van Leuven

    Vind hotels in Leuven