Huurauto's in Leuven, België

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Leuven, België? Start je zoektocht hier!

Leuven, België
27 okt. — 3 nov.
Zelfde inleverlocatie
Leuven, België
wo 27/10
Middag
wo 3/11
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Leuven, België huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Huurauto's: Klein

€22 - €62

Alle typen auto's

€37 - €105

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Leuven, België is €24. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Leuven, België is in januari. De prijs is dan 9% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €22 per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 56% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Leuven. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Leuven verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Klein in Leuven die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Medium in Leuven, België is €60. De goedkoopste periode om een Medium te huren in Leuven, België is in februari. De prijs is dan 39% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €37 per dag. De prijs voor het huren van een Medium is doorgaans 10% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Leuven. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Leuven verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Medium in Leuven die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Groot in Leuven, België is €42. De goedkoopste periode om een Groot te huren in Leuven, België is in april. De prijs is dan 22% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €33 per dag. De prijs voor het huren van een Groot is doorgaans 23% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Leuven. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Leuven verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Groot in Leuven die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Busje in Leuven, België is €68. De goedkoopste periode om een Busje te huren in Leuven, België is in februari. De prijs is dan 46% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €37 per dag. De prijs voor het huren van een Busje is doorgaans 21% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Leuven. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Leuven verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Busje in Leuven die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.


Overzicht autoverhuur Leuven

Alle bekende autoverhuurders in Leuven, België
2 locaties
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Leuven, België

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Brussel-Nationaal

Autoverhuur in Leuven

In oktober hebben we 49 zoekacties voor autoverhuur in Leuven uitgevoerd voor momondo-gebruikers.

Wat kost het om een auto te huren in Leuven, België in november?

In november is de gemiddelde huurautoprijs voor een week in Leuven €32. Sommige van onze gebruikers hebben echter ook aanbiedingen gevonden die beginnen bij €18. De goedkoopste prijs voor een huur van een week was €18 en inclusief extra huuropties zo'n €26.

Wat is de maximumsnelheid in Leuven, België?

50 km/u is de maximumsnelheid voor steden voor Leuven, die ook geldt voor omliggende steden en andere stedelijke centrums. De maximumsnelheid in de voorsteden en de maximumsnelheid op de snelweg rond Leuven zijn respectievelijk 120 km/u en 90 km/u. Als je een auto huurt in Leuven, moet je er rekening mee houden dat deze snelheidslimieten mogelijk strikt worden gehandhaafd.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in oktober?

Het klimaat in Leuven heeft doorgaans tijdens oktober geen invloed op het type huurauto dat je wilt voor je reis. Op basis van onze gegevens kijken momondo-gebruikers vaak naar specifieke voertuigen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Leuven.


Huurauto's op luchthavens in Leuven

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Leuven

Start met het plannen van je reis naar Leuven