Huurauto's in Brussel, Brussel

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Brussel, Brussel? Start je zoektocht hier!

Brussel, België
16 aug. — 23 aug.
Zelfde inleverlocatie
Brussel, België
di 16/8
Middag
di 23/8
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Beste gevonden deals voor huurauto's in Brussel, Brussel

Vind geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Brussel, Brussel
Opel Mokka
of vergelijkbaar Tussenmaat
Max. 5 passagiers

€31/dag

19 aug. - 2 sep.
Opel Mokka
Opel Corsa
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€29/dag

18 aug. - 30 okt.
Opel Corsa
Renault Zoe
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€30/dag

16 aug. - 24 aug.
Renault Zoe
BMW 1 Series
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€46/dag

19 aug. - 2 sep.
BMW 1 Series
Audi A1
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€37/dag

19 aug. - 2 sep.
Audi A1
Opel Mokka
of vergelijkbaar Tussenmaat
Max. 5 passagiers

€42/dag

19 aug. - 2 sep.
Opel Mokka
Opel Corsa
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€34/dag

1 sep. - 30 sep.
Opel Corsa
Renault Zoe
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€26/dag

18 aug. - 30 okt.
Renault Zoe
Audi A1
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€29/dag

19 aug. - 2 sep.
Audi A1

Brussel, Brussel huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Brussel

Huurauto's: Klein

€28 - €68

Alle typen auto's

€50 - €150

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Brussel, België is €47. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Brussel, België is in januari. De prijs is dan 41% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €28 per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 57% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Brussel. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Brussel verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor Klein huurauto's in Brussel die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Medium in Brussel, België is €84. De goedkoopste periode om een Medium te huren in Brussel, België is in december. De prijs is dan 34% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €56 per dag. De prijs voor het huren van een Medium is doorgaans 23% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Brussel. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Brussel verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor Medium huurauto's in Brussel die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Groot in Brussel, België is €134. De goedkoopste periode om een Groot te huren in Brussel, België is in april. De prijs is dan 26% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €101 per dag. De prijs voor het huren van een Groot is doorgaans 20% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Brussel. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Brussel verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Brussel, België is €85. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Brussel, België is in september. De prijs is dan 59% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €35 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 22% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Brussel. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Brussel verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Busje in Brussel, België is €158. De goedkoopste periode om een Busje te huren in Brussel, België is in november. De prijs is dan 63% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €60 per dag. De prijs voor het huren van een Busje is doorgaans 32% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Brussel. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Brussel verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Luxe in Brussel, België is €136. De goedkoopste periode om een Luxe te huren in Brussel, België is in mei. De prijs is dan 48% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €71 per dag. De prijs voor het huren van een Luxe is doorgaans 21% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Brussel. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Brussel verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Cabrio in Brussel, België is €79. De goedkoopste periode om een Cabrio te huren in Brussel, België is in mei. De prijs is dan 13% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €70 per dag. De prijs voor het huren van een Cabrio is doorgaans 26% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Brussel. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Brussel verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Renault Zoe
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€26/dag

18 aug. - 30 okt.
Renault Zoe
Hyundai i10
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€18/dag

19 aug. - 2 sep.
Hyundai i10

Overzicht autoverhuur Brussel

Alle bekende autoverhuurders in Brussel, Brussel
4 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,9

Comfort

6,1

Globaal

4,9

Ophalen/inleveren

4,4

Prijs-kwaliteit

4,7
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

4,6

Comfort

6,6

Globaal

3,9

Ophalen/inleveren

3,9

Prijs-kwaliteit

3,9
8 locaties
7 locaties
4 locaties
2 locaties
2 locaties
2 locaties

Korte feitjes over huurauto's in Brussel

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Brussel

Populairste verhuurder

keddy by Europcar

Populaire typen auto's

Economy, Compact, Mini

Goedkoopste huurauto

€27

Populairste model

Ford Fiesta
Het populairste autoverhuurbedrijf in Brussel dat deze maand op momondo werd gevonden, is keddy by Europcar. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Europcar en Alamo
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Brussel: Economy, Compact en Mini.
De laagste prijs voor een huurauto in Brussel is €27/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij €58/dag.
Het populairste automodel om te huren in Brussel was in de afgelopen 7 dagen de Ford Fiesta. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Opel Corsa.

Vind populaire attracties in de buurt van de ophaallocatie van je huurauto

Bekijk deze must-see attracties in de buurt van populaire autoverhuurlocaties in Brussel

Nabijgelegen trekpleisters:

Rogierplein10,1 km
Grote Markt11,0 km

Nabijgelegen trekpleisters:

Grote Markt43,6 km
Rogierplein44,5 km

Nabijgelegen trekpleisters:

Rogierplein37,7 km
Grote Markt38,8 km

Huur een auto in de buurt van een van deze populaire hotels in Brussel

Hieronder staan de populairste hotels in Brussel

Met een huurauto rijden in Brussel - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Brussel zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

In september is de gemiddelde huurautoprijs voor een week in Brussel €136. Sommige van onze gebruikers hebben echter ook aanbiedingen gevonden die beginnen bij €52. De goedkoopste prijs voor een huur van een week was €38 en inclusief extra huuropties zo'n €54.

Je kunt de goedkoopste huurauto prijzen vinden in Brussel van INTERRENT , die 1 locatie in de stad heeft. momondo-gebruikers vonden dagelijks tarieven zo laag als €15, maar het gemiddelde tarief voor autoverhuur in Brussel van INTERRENT is €25/per dag.

De meeste autoverhuurbedrijven in Brussel bieden gratis annuleren aan. momondo zal je altijd vertellen of autoverhuurcentra zoals Hertz, Avis en Autoclick Rent A Car annuleringskosten in rekening brengen voor reizigers die last-minute reiswijzigingen hebben.

De meeste mensen huren een economy-auto wanneer ze in de maand september naar Brussel reizen. Dankzij het efficiënte benzineverbruik en het vermogen om op natte wegen te rijden, is de economy-type auto een goede keuze wanneer de gemiddelde neerslag 80 mm is, en de temperaturen rond de 11 °C schommelen. Een Economy huren in Brussel kost gemiddeld €46 per dag.

Europcar is erg populair in Brussel, België, aangezien ze meer locaties hebben dan andere autoverhuurbedrijven. Je kunt 4 locaties vinden in het centrum van Brussel, België, en een bedrag van zo'n €64/per dag verwachten te betalen voor een huurauto in Brussel, België.

Als je een auto huurt in Brussel, moet je er rekening mee houden dat de huidige snelheidslimiet binnen stads- of stadslimieten van 50 km/u is, tenzij anders vermeld. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Brussel hebben over het algemeen een maximumsnelheid van 90 km/u. Als je in Brussel op een snelweg rijdt, is de maximumsnelheid 120 km/u.

In augustus, heeft Brussel over het algemeen 40 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 17 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Brussel, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Brussel of de nabijgelegen gebieden in augustus met Brussel als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 17 °C verwachten en ongeveer 40 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.


Typen huurauto's populair in Brussel

Huur een van deze populaire autotypen in Brussel

Start met het plannen van je reis naar Brussel


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Gebruik momondo om een huurauto te boeken in Brussel. Dat is snel, gratis en eenvoudig en je kunt er geld mee besparen. momondo doet het harde werk en vindt de autoverhuurprijzen en -beleidsregels en alles wat jij nog hoeft te doen is vergelijken en kiezen wat het beste werkt voor jouw reis.

Met momondo is het makkelijker om geweldige autoverhuurdeals te vinden in Brussel, doordat je je zoekopdracht kunt verfijnen met meerdere filteropties. Je kunt je selectie verkleinen door op prijs, type auto, locatie en meer te zoeken.

Ja. Of het nu voor auto's in Brussel of ergens anders is, met momondo kun je een specifieke filter gebruiken om te zoeken naar voorwaarden met gratis annulering.

Ja, momondo heeft een filter voor eerlijk brandstofbeleid voor huurauto's in Brussel.

Je kunt voor alle autoverhuurlocaties op momondo, waaronder Brussel, een intensieve schoonmaakservice vinden.

Ja, je kunt op momondo autoverhuurdeals in Brussel vinden met een onbeperkt aantal kilometers.


Om deze reden kiezen reizigers voor momondo
Boek met vertrouwen
We vergelijken autoverhuurdeals van meer dan 70.000 locaties, zodat jij een snelle en gemakkelijke keuze kunt maken.
Milieubewust
Kies uit een aantal typen auto's, zoals hybride en elektrische opties, en reis milieuvriendelijk.
Geen verborgen kosten
Alle getoonde prijzen zijn volledig. Er zijn geen verborgen kosten of toeslagen, dus je kunt vertrouwen op de prijs die je ziet.