Huurauto's in Brussel, België

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Brussel, België? Start je zoektocht hier!

Brussel, België
27 jan. — 3 feb.
Zelfde inleverlocatie
Brussel, België
do 27/1
Middag
do 3/2
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

De beste deals voor huurauto's in Brussel, België

Vind je perfecte huurauto
Audi A3
of vergelijkbare Standaard
Max. 5 passagiers
4-5-deurs voertuigen
Europcar

€40/dag

8 feb. - 8 mrt.
Audi A3
Chevrolet Sonic Sedan
of vergelijkbare Compact
Max. 4 passagiers
4-5-deurs voertuigen
Europcar

€30/dag

7 feb. - 7 mrt.
Chevrolet Sonic Sedan
BMW X3
of vergelijkbare Standaard SUV
Max. 5 passagiers
4-5-deurs voertuigen
Europcar

€40/dag

8 feb. - 8 mrt.
BMW X3
Chevrolet Equinox
of vergelijkbare Compact SUV
Max. 4 passagiers
4-5-deurs voertuigen
Europcar

€30/dag

8 feb. - 8 mrt.
Chevrolet Equinox
Audi A3
of vergelijkbare Tussenmaat
Max. 5 passagiers
4-5-deurs voertuigen
Thrifty

€39/dag

5 feb. - 13 feb.
Audi A3
Chevrolet Sonic Sedan
of vergelijkbare Economy
Max. 2 passagiers
2/4-deurs voertuigen
Thrifty

€25/dag

9 feb. - 9 mrt.
Chevrolet Sonic Sedan

Brussel, België huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Huurauto's: Klein

€20 - €31

Alle typen auto's

€20 - €66

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Brussel, België is €24. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Brussel, België is in april. De prijs is dan 20% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €20 per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 41% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Brussel. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Brussel verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Klein in Brussel die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Medium in Brussel, België is €41. De goedkoopste periode om een Medium te huren in Brussel, België is in maart. De prijs is dan 35% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €27 per dag. De prijs voor het huren van een Medium is doorgaans 3% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Brussel. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Brussel verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Medium in Brussel die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Groot in Brussel, België is €47. De goedkoopste periode om een Groot te huren in Brussel, België is in januari. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €64 per dag. De prijs voor het huren van een Groot is doorgaans 13% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Brussel. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Brussel verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Groot in Brussel die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Brussel, België is €32. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Brussel, België is in maart. De prijs is dan 32% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €22 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 24% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Brussel. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Brussel verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een SUV in Brussel die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Busje in Brussel, België is €53. De goedkoopste periode om een Busje te huren in Brussel, België is in november. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €54 per dag. De prijs voor het huren van een Busje is doorgaans 21% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Brussel. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Brussel verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Busje in Brussel die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

Citroen C2
of vergelijkbare Klein
Max. 2 passagiers
2-3-deurs voertuigen
Thrifty

€23/dag

7 feb. - 7 mrt.
Citroen C2
Citroen C2
of vergelijkbare Klein
Max. 2 passagiers
2-3-deurs voertuigen
Hertz

€25/dag

8 feb. - 8 mrt.
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
of vergelijkbare Economy
Max. 2 passagiers
2/4-deurs voertuigen
Thrifty

€25/dag

9 feb. - 9 mrt.
Chevrolet Sonic Sedan

Overzicht autoverhuur Brussel

Alle bekende autoverhuurders in Brussel, België
4 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,4

Comfort

8,1

Globaal

7,6

Prijs-kwaliteit

7,4
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,1

Comfort

8,4

Globaal

7,7

Prijs-kwaliteit

7,3
Overzicht

Hygiëne

8,8

Comfort

7,2

Globaal

6,0

Prijs-kwaliteit

4,4
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

4,0

Globaal

2,0

Prijs-kwaliteit

2,0
4 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

2,0

Globaal

2,0

Prijs-kwaliteit

2,0
7 locaties
7 locaties
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Brussel, België

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Brussel-Nationaal

Autoverhuur in Brussel

 • Welke schoonmaakmaatregelen nemen Brussel autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

  Extra intensieve schoonmaak is een van de nieuwe voordelen die je mogelijk krijgt wanneer je een auto huurt in Brussel. Gebruik onze zoekfilter om alle bedrijven te zien die een intensieve reiniging voor je reis aanbieden. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

 • Wat kost het om een auto te huren in Brussel, België in februari?

  In februari is de gemiddelde huurautoprijs voor een week in Brussel €50. Sommige van onze gebruikers hebben echter ook aanbiedingen gevonden die beginnen bij €23. De goedkoopste prijs voor een huur van een week was €17 en inclusief extra huuropties zo'n €21.

 • Welk autoverhuurbedrijf in Brussel heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

  Je kunt de goedkoopste huurauto prijzen vinden in Brussel van Enterprise, die 2 locaties in de stad heeft. momondo-gebruikers vonden dagelijks tarieven zo laag als €11, maar het gemiddelde tarief voor autoverhuur in Brussel van Enterprise is €20/per dag.

 • Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Brussel, België-autoverhuur?

  De meeste autoverhuurbedrijven in Brussel bieden gratis annuleren aan. momondo zal je altijd vertellen of autoverhuurcentra zoals Hertz, Avis en Autoclick Rent A Car annuleringskosten in rekening brengen voor reizigers die last-minute reiswijzigingen hebben.

 • Wat is het beste type auto om te huren in Brussel tijdens februari?

  De meeste mensen huren een economy-auto wanneer ze in de maand februari naar Brussel reizen. Dankzij het efficiënte benzineverbruik en het vermogen om op natte wegen te rijden, is de economy-type auto een goede keuze wanneer de gemiddelde neerslag 80 mm is, en de temperaturen rond de 6 °C schommelen. Een Economy huren in Brussel kost gemiddeld €42 per dag.

 • Welk autoverhuurbedrijf in Brussel heeft de meeste locaties?

  Europcar is erg populair in Brussel, België, aangezien ze meer locaties hebben dan andere autoverhuurbedrijven. Je kunt 4 locaties vinden in het centrum van Brussel, België, en een bedrag van zo'n €37/per dag verwachten te betalen voor een huurauto in Brussel, België.

 • Wat is de maximumsnelheid in Brussel, België?

  Als je een auto huurt in Brussel, moet je er rekening mee houden dat de huidige snelheidslimiet binnen stads- of stadslimieten van 50 km/u is, tenzij anders vermeld. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Brussel hebben over het algemeen een maximumsnelheid van 90 km/u. Als je in Brussel op een snelweg rijdt, is de maximumsnelheid 120 km/u.

 • Hoe is het weer in Brussel, België in januari?

  In januari, heeft Brussel over het algemeen 80 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 3 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Brussel, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

 • Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

  Het weer in Brussel tijdens januari heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Brussel.

 • Is het weer in Brussel hetzelfde als in de rest van Brussel?

  Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Brussel of de nabijgelegen gebieden in januari met Brussel als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 3 °C verwachten en ongeveer 80 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.


Start met het plannen van je reis naar Brussel