Inzichten
Nieuwste deals
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Brussel

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Brussel? Start je zoektocht hier!

Brussel, België
20 apr. — 27 apr.
Brussel, België
za 20/4
Middag
za 27/4
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek je huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijs Alerts
Prijs Alerts
Nog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in om prijzen te volgen.

Beste gevonden deals voor huurauto's in Brussel

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Brussel
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Brussel huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Brussel

Klein auto's

€27 - €41

Alle typen auto's

€41 - €96

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Brussel, België is €33. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Brussel, België is in maart. De prijs is dan 19% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €27 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 45% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Brussel. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Brussel verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Brussel die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Brussel, België is €66. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Brussel, België is in januari. De prijs is dan 19% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €54 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 10% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Brussel. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Brussel verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Brussel die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Brussel, België is €120. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Brussel, België is in augustus. De prijs is dan 17% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €101 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 51% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Brussel. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Brussel verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Brussel, België is €76. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Brussel, België is in februari. De prijs is dan 30% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €54 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 23% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Brussel. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Brussel verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Brussel die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Brussel, België is €140. De goedkoopste periode om een busje te huren in Brussel, België is in september. De prijs is dan 33% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €94 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 58% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Brussel. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Brussel verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een luxe auto in Brussel, België is €119. De goedkoopste periode om een luxe auto te huren in Brussel, België is in oktober. De prijs is dan 39% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €74 per dag. De prijs voor het huren van een luxe auto is doorgaans 50% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Brussel. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Brussel verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een cabrio in Brussel, België is €113. De goedkoopste periode om een cabrio te huren in Brussel, België is in november. De prijs is dan 54% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €53 per dag. De prijs voor het huren van een cabrio is doorgaans 47% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Brussel. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Brussel verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Renault Zoe
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€18/dag

27 apr. - 5 mei.
Renault Zoe
Ford Focus
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€19/dag

26 apr. - 13 mei.
Ford Focus
Opel Adam
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€21/dag

20 apr. - 19 mei.
Opel Adam

Statistieken en trends voor huurauto's in Brussel

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Brussel

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Brussel?

De goedkoopste huurauto's in Brussel worden doorgaans gevonden via Thrifty. Als je boekt bij Thrifty, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts €13/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Brussel is €31/dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Brussel heeft de meeste locaties?

keddy by Europcar heeft van alle autoverhuurbedrijven in Brussel de meeste locaties, met 8 afdelingen.

Welke auto huren de meeste mensen in Brussel?

De meeste momondo-gebruikers huren de Opel Corsa in Brussel, maar de Peugeot 208 is volgens onze gegevens een populaire tweede keuze. Als je interesse hebt om de Opel Corsa te huren: de prijzen zijn gemiddeld €35 per dag. Sommige gebruikers vonden huurdeals voor de Opel Corsa in Brussel voor slechts €13 per dag. De Peugeot 208 in Brussel kost gemiddeld €44 per dag. De goedkoopste deals beginnen bij €15 per dag.

Overzicht autoverhuur Brussel

Alle bekende autoverhuurders in Brussel

Enterprise Rent-A-Car

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

9,6

Globaal

10,0

Ophalen/inleveren

10,0

Prijs-kwaliteit

10,0

Thrifty

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,2

Comfort

9,2

Globaal

8,8

Ophalen/inleveren

8,8

Prijs-kwaliteit

8,8

Avis

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,4

Comfort

6,9

Globaal

7,4

Ophalen/inleveren

7,4

Prijs-kwaliteit

6,4

Budget

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,0

Comfort

8,6

Globaal

7,0

Ophalen/inleveren

8,3

Prijs-kwaliteit

6,6

Sixt

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,2

Comfort

7,6

Globaal

6,9

Ophalen/inleveren

6,9

Prijs-kwaliteit

6,9

Hertz

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,1

Comfort

7,3

Globaal

6,9

Ophalen/inleveren

6,5

Prijs-kwaliteit

7,1

Europcar

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,0

Comfort

4,5

Globaal

4,5

Ophalen/inleveren

4,0

Prijs-kwaliteit

4,5

Dollar

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,4

Comfort

6,2

Globaal

3,5

Ophalen/inleveren

5,1

Prijs-kwaliteit

3,3

Korte feitjes over huurauto's in Brussel

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Brussel

Populairste verhuurder

keddy by Europcar

Populaire typen auto's

Economy, Compact, Mini

Goedkoopste huurauto

€16

Populairste model

Opel Corsa
Het populairste autoverhuurbedrijf in Brussel dat deze maand op momondo werd gevonden, is keddy by Europcar. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Thrifty en Alamo
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Brussel: Economy, Compact en Mini.
De laagste prijs voor een huurauto in Brussel is €16/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij €31/dag.
Het populairste automodel om te huren in Brussel was in de afgelopen 7 dagen de Opel Corsa. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Peugeot 208.

Met een huurauto rijden in Brussel - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Brussel zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat kost het om een auto te huren in Brussel, België in mei?

In mei is de gemiddelde huurautoprijs voor een week in Brussel €61. Sommige van onze gebruikers hebben echter ook aanbiedingen gevonden die beginnen bij €23. De goedkoopste prijs voor een huur van een week was €17 en inclusief extra huuropties zo'n €31.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Brussel, België-autoverhuur?

De meeste autoverhuurbedrijven in Brussel bieden gratis annuleren aan. momondo zal je altijd vertellen of autoverhuurcentra zoals Enterprise Rent-A-Car, Avis en Hertz annuleringskosten in rekening brengen voor reizigers die last-minute reiswijzigingen hebben.

Wat is het beste type auto om te huren in Brussel tijdens mei?

Een standaard type auto is de ideale auto om te huren bij een bezoek aan Brussel in mei. Gemiddeld ontvangt Brussel 70 mm neerslag en schommelen de temperaturen rond de 15 °C in de maand mei. Deze omstandigheden zijn zeer geschikt voor een standaard type auto, die gemakkelijk een beetje regen aankan en zelfs goed standhoudt als de temperatuur daalt. Een Standaard huren in Brussel kost gemiddeld €114 per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Brussel, België?

Als je een auto huurt in Brussel, moet je er rekening mee houden dat de huidige snelheidslimiet binnen stads- of stadslimieten van 50 km/u is, tenzij anders vermeld. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Brussel hebben over het algemeen een maximumsnelheid van 90 km/u. Als je in Brussel op een snelweg rijdt, is de maximumsnelheid 120 km/u.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Nissan Qashqai huren in Brussel?

Hoe is het weer in Brussel, België in april?

In april, heeft Brussel over het algemeen 50 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 8 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Brussel, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Is het weer in Brussel hetzelfde als in de rest van Brussel?

Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Brussel of de nabijgelegen gebieden in april met Brussel als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 8 °C verwachten en ongeveer 50 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Brussel bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Brussel zijn vandaag bijgewerkt.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Brussel?

Per april 2024 zijn er 45 vliegmaatschappijen beschikbaar die je kunt kiezen voor huurauto's in Brussel.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Brussel?

Leeftijdsvereisten voor bestuurders verschillen per land, waaronder Brussel. In verschillende EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. In het algemeen moet je 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Brussel?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs hebben om een auto te kunnen huren in Brussel. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Brussel?

Gebruik momondo om een huurauto te boeken in Brussel. Dat is snel, gratis en eenvoudig en je kunt er geld mee besparen. momondo doet het harde werk en vindt de autoverhuurprijzen en -beleidsregels en alles wat jij nog hoeft te doen is vergelijken en kiezen wat het beste werkt voor jouw reis.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Brussel?

Met momondo is het makkelijker om geweldige autoverhuurdeals te vinden in Brussel, doordat je je zoekopdracht kunt verfijnen met meerdere filteropties. Je kunt je selectie verkleinen door op prijs, type auto, locatie en meer te zoeken.

Toont momondo autoverhuurdeals in Brussel met gratis annuleren?

Ja. Of het nu voor auto's in Brussel of ergens anders is, met momondo kun je een specifieke filter gebruiken om te zoeken naar voorwaarden met gratis annulering.

Kan ik op momondo een auto huren in Brussel met een eerlijk brandstofbeleid?

Ja, momondo heeft een filter voor eerlijk brandstofbeleid voor huurauto's in Brussel.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Brussel met intensieve schoonmaak?

Je kunt voor alle autoverhuurlocaties op momondo, waaronder Brussel, een intensieve schoonmaakservice vinden.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Brussel met een onbeperkt aantal kilometers?

Ja, je kunt op momondo autoverhuurdeals in Brussel vinden met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Brussel te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
za 20/4
Middag
za 27/4
Middag
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Brussel

Populaire typen huurauto's in Brussel