Huurauto's in Brussel, België

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Brussel, België? Start je zoektocht hier!

Brussel, België
23 sep. — 30 sep.
Zelfde inleverlocatie
Brussel, België
do 23/9
Middag
do 30/9
Middag
Leeftijd van bestuurder:

De beste deals voor huurauto's in Brussel, België

Vind je perfecte huurauto
Chevrolet Sonic Sedan
of vergelijkbare Compact
Max. 4 passagiers
4-5-deurs voertuigen
Europcar

18€/dag

11 okt. - 25 okt.
Chevrolet Sonic Sedan
Audi A3
of vergelijkbare Tussenmaat
Max. 5 passagiers
4-5-deurs voertuigen
Europcar

29€/dag

11 okt. - 25 okt.
Audi A3
Chevrolet Sonic Sedan
of vergelijkbare Economy
Max. 2 passagiers
4-5-deurs voertuigen
Europcar

18€/dag

11 okt. - 25 okt.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Equinox
of vergelijkbare Compact SUV
Max. 4 passagiers
4-5-deurs voertuigen
Budget

24€/dag

12 okt. - 26 okt.
Chevrolet Equinox

Brussel, België huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Huurauto's: Klein

19€ - 30€

Alle typen auto's

19€ - 63€

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Brussel, België is 23€. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Brussel, België is in april. De prijs is dan 21% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 19€ per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 42% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Brussel. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Brussel verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Klein in Brussel die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Medium in Brussel, België is 39€. De goedkoopste periode om een Medium te huren in Brussel, België is in maart. De prijs is dan 34% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 26€ per dag. De prijs voor het huren van een Medium is doorgaans 5% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Brussel. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Brussel verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Medium in Brussel die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Groot in Brussel, België is 45€. De goedkoopste periode om een Groot te huren in Brussel, België is in januari. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 62€ per dag. De prijs voor het huren van een Groot is doorgaans 11% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Brussel. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Brussel verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Groot in Brussel die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Brussel, België is 30€. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Brussel, België is in maart. De prijs is dan 33% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 21€ per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 25% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Brussel. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Brussel verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een SUV in Brussel die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Busje in Brussel, België is 51€. De goedkoopste periode om een Busje te huren in Brussel, België is in november. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 52€ per dag. De prijs voor het huren van een Busje is doorgaans 20% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Brussel. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Brussel verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Busje in Brussel die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

Kia Rio Hatchback
of vergelijkbare Klein
Max. 2 passagiers
2/4-deurs voertuigen
Europcar

17€/dag

11 okt. - 25 okt.
Kia Rio Hatchback
Chevrolet Sonic Sedan
of vergelijkbare Economy
Max. 2 passagiers
4-5-deurs voertuigen
Europcar

18€/dag

11 okt. - 25 okt.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
of vergelijkbare Compact
Max. 4 passagiers
4-5-deurs voertuigen
Europcar

18€/dag

11 okt. - 25 okt.
Chevrolet Sonic Sedan

Overzicht autoverhuur Brussel

Alle bekende autoverhuurders in Brussel, België
4 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,2

Comfort

8,8

Totaalscore

8,7

Ophalen/Inleveren

8,9

Waar voor je geld

8,4
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,4

Comfort

8,7

Totaalscore

8,1

Ophalen/Inleveren

8,1

Waar voor je geld

7,8
Overzicht

Hygiëne

7,4

Comfort

6,2

Totaalscore

5,4

Ophalen/Inleveren

6,2

Waar voor je geld

4,2
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

4,0

Totaalscore

2,0

Ophalen/Inleveren

2,0

Waar voor je geld

2,0
4 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

2,0

Totaalscore

2,0

Ophalen/Inleveren

2,0

Waar voor je geld

2,0
7 locaties
6 locaties
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Brussel, België

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Brussel-Nationaal

Autoverhuur in Brussel

Tot nu toe waren er deze maand 129 zoekacties van gebruikers die op zoek waren naar een huurauto in Brussel.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Brussel autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Extra intensieve schoonmaak is een van de nieuwe voordelen die je mogelijk krijgt wanneer je een auto huurt in Brussel. Gebruik onze zoekfilter om alle bedrijven te zien die een intensieve reiniging voor je reis aanbieden. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Wat kost het om een auto te huren in Brussel, België in oktober?

In oktober is de gemiddelde huurautoprijs voor een week in Brussel 48€. Sommige van onze gebruikers hebben echter ook aanbiedingen gevonden die beginnen bij 23€. De goedkoopste prijs voor een huur van een week was 17€ en inclusief extra huuropties zo'n 20€.

Welk autoverhuurbedrijf in Brussel heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

Je kunt de goedkoopste huurauto prijzen vinden in Brussel van Enterprise, die 2 locaties in de stad heeft. momondo-gebruikers vonden dagelijks tarieven zo laag als 11€, maar het gemiddelde tarief voor autoverhuur in Brussel van Enterprise is 19€/per dag.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Brussel, België-autoverhuur?

De meeste autoverhuurbedrijven in Brussel bieden gratis annuleren aan. momondo zal je altijd vertellen of autoverhuurcentra zoals Hertz, Avis en Autoclick Rent A Car annuleringskosten in rekening brengen voor reizigers die last-minute reiswijzigingen hebben.

Wat is het beste type auto om te huren in Brussel tijdens oktober?

Een standaard type auto is de ideale auto om te huren bij een bezoek aan Brussel in oktober. Gemiddeld ontvangt Brussel 60 mm neerslag en schommelen de temperaturen rond de 6 °C in de maand oktober. Deze omstandigheden zijn zeer geschikt voor een standaard type auto, die gemakkelijk een beetje regen aankan en zelfs goed standhoudt als de temperatuur daalt. Een Standaard huren in Brussel kost gemiddeld 46€ per dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Brussel heeft de meeste locaties?

Europcar is erg populair in Brussel, België, aangezien ze meer locaties hebben dan andere autoverhuurbedrijven. Je kunt 4 locaties vinden in het centrum van Brussel, België, en een bedrag van zo'n 35€/per dag verwachten te betalen voor een huurauto in Brussel, België.

Wat is de maximumsnelheid in Brussel, België?

Als je een auto huurt in Brussel, moet je er rekening mee houden dat de huidige snelheidslimiet binnen stads- of stadslimieten van 50 km/u is, tenzij anders vermeld. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Brussel hebben over het algemeen een maximumsnelheid van 90 km/u. Als je in Brussel op een snelweg rijdt, is de maximumsnelheid 120 km/u.

Hoe is het weer in Brussel, België in september?

In september, heeft Brussel over het algemeen 60 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 15 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Brussel, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in september?

Het weer in Brussel tijdens september heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Brussel.

Is het weer in Brussel hetzelfde als in de rest van Brussel?

Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Brussel of de nabijgelegen gebieden in september met Brussel als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 15 °C verwachten en ongeveer 60 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.


Start met het plannen van je reis naar Brussel