Huurauto's in Hasselt, Limburg (België)

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Hasselt, Limburg (België)? Start je zoektocht hier!

Hasselt, België
1 jul. — 8 jul.
Zelfde inleverlocatie
Hasselt, België
vr 1/7
Middag
vr 8/7
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Hasselt, Limburg (België) huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Hasselt

Huurauto's: Klein

€26 - €65

Alle typen auto's

€38 - €115

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Hasselt, België is €40. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Hasselt, België is in november. De prijs is dan 37% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €26 per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 27% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Hasselt. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Hasselt verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Medium in Hasselt, België is €31. De goedkoopste periode om een Medium te huren in Hasselt, België is in november. De prijs is dan 4% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €30 per dag. De prijs voor het huren van een Medium is doorgaans 45% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Hasselt. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Hasselt verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Groot in Hasselt, België is €61. De goedkoopste periode om een Groot te huren in Hasselt, België is in september. De prijs is dan 17% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €51 per dag. De prijs voor het huren van een Groot is doorgaans 9% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Hasselt. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Hasselt verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Hasselt, België is €47. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Hasselt, België is in januari. De prijs is dan 44% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €27 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 15% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Hasselt. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Hasselt verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.


Overzicht autoverhuur Hasselt

Alle bekende autoverhuurders in Hasselt, Limburg (België)
3 locaties
3 locaties
2 locaties
2 locaties

Korte feitjes over huurauto's in Hasselt

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Hasselt

Populaire typen auto's

Economy, Compact, SUV

Goedkoopste huurauto

€29

Populairste model

Ford Focus
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Hasselt: Economy, Compact en SUV.
De laagste prijs voor een huurauto in Hasselt is €29/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij €66/dag.
Het populairste automodel om te huren in Hasselt was in de afgelopen 7 dagen de Ford Focus.

Huur een auto in de buurt van een van deze populaire hotels in Hasselt

Hieronder staan de populairste hotels in Hasselt

Met een huurauto rijden in Hasselt - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Hasselt zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Met temperaturen van gemiddeld 17 °C en neerslag van gewoonlijk 90 mm tijdens juli, kun je overwegen om een standaard type auto te huren wanneer je naar Hasselt reist. Een standaard auto kan de schommelingen in temperatuur aan en regenval gedurende de maand juli, en is een populaire keuze voor reizigers die naar Hasselt gaan. Een Standaard huren in Hasselt kost gemiddeld €61 per dag.

Als je een auto huurt in Hasselt, moet je er rekening mee houden dat de huidige snelheidslimiet binnen stads- of stadslimieten van 50 km/u is, tenzij anders vermeld. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Hasselt hebben over het algemeen een maximumsnelheid van 90 km/u. Als je in Hasselt op een snelweg rijdt, is de maximumsnelheid 120 km/u.

Als je tijdens de maand juni op zoek bent naar een huurauto in Hasselt kun je temperaturen van ongeveer 15 °C en neerslag van ongeveer 60 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

Als je op zoek bent naar een huurauto in Hasselt voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand juni is het van belang om te weten dat de rest van Limburg (België) gewoonlijk een temperatuur heeft van 15 °C en er over het algemeen 65 mm neerslag valt.


Start met het plannen van je reis naar Hasselt


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Je kunt tijd en geld besparen als je een huurauto in Hasselt boekt op momondo. momondo toont een grote selectie opties en auto's, omdat we duizenden autoverhuurwebsites en -locaties doorzoeken zodat jij de beste keuze kunt maken voor je reis.

Als je een zoekopdracht hebt uitgevoerd voor een huurauto in Hasselt, toont momondo de resultaten en kun je de beste deal vinden door onze filters te gebruiken. Zo kun je je zoekopdracht verfijnen op type auto, prijs, verhuurder en verschillende voorwaarden.

Ja, momondo heeft een filter waarmee alleen autoverhuurdeals met gratis annuleren worden gemarkeerd. Deze filter is beschikbaar voor alle zoekopdrachten naar huurauto's op momondo, ook als je zoekt naar auto's in Hasselt.

Op momondo kun je specifiek zoeken naar huurauto's in Hasselt met een eerlijk brandstofbeleid.

Ja, momondo geeft specifieke deals weer zoals een verbeterde schoonmaak bij huurauto's in Hasselt.

Ja, je kunt op momondo autoverhuurdeals in Hasselt vinden met een onbeperkt aantal kilometers.


Om deze reden kiezen reizigers voor momondo
Boek met vertrouwen
We vergelijken autoverhuurdeals van meer dan 70.000 locaties, zodat jij een snelle en gemakkelijke keuze kunt maken.
Milieubewust
Kies uit een aantal typen auto's, zoals hybride en elektrische opties, en reis milieuvriendelijk.
Geen verborgen kosten
Alle getoonde prijzen zijn volledig. Er zijn geen verborgen kosten of toeslagen, dus je kunt vertrouwen op de prijs die je ziet.