Huurauto's in Hasselt, België

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Hasselt, België? Start je zoektocht hier!

Hasselt, België
27 okt. — 3 nov.
Zelfde inleverlocatie
Hasselt, België
wo 27/10
Middag
wo 3/11
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Hasselt, België huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Huurauto's: Klein

€23 - €51

Alle typen auto's

€29 - €51

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Hasselt, België is €24. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Hasselt, België is in november. De prijs is dan 8% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €23 per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 25% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Hasselt. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Hasselt verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Klein in Hasselt die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Medium in Hasselt, België is €23. De goedkoopste periode om een Medium te huren in Hasselt, België is in november. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €27 per dag. De prijs voor het huren van een Medium is doorgaans 31% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Hasselt. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Hasselt verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Medium in Hasselt die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.


Overzicht autoverhuur Hasselt

Alle bekende autoverhuurders in Hasselt, België
3 locaties
2 locaties
2 locaties
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Hasselt, België

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Brussel-Nationaal

Autoverhuur in Hasselt

Tot dusver waren er in oktober 12 zoekacties bij momondo voor een huurauto in Hasselt.

Welk autoverhuurbedrijf in Hasselt heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

Dagtarieven van Europcar zijn meestal het goedkoopst met een gemiddelde prijs van €33/per dag wanneer je een auto huurt in Hasselt. De absoluut goedkoopste prijs die wordt gevonden op hun locatie in Hasselt is €21/per dag.

Wat is het beste type auto om te huren in Hasselt tijdens november?

Met temperaturen van gemiddeld 3 °C en neerslag van gewoonlijk 60 mm tijdens november, kun je overwegen om een standaard type auto te huren wanneer je naar Hasselt reist. Een standaard auto kan de schommelingen in temperatuur aan en regenval gedurende de maand november, en is een populaire keuze voor reizigers die naar Hasselt gaan. Een Standaard huren in Hasselt kost gemiddeld €55 per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Hasselt, België?

Als je een auto huurt in Hasselt, moet je er rekening mee houden dat de huidige snelheidslimiet binnen stads- of stadslimieten van 50 km/u is, tenzij anders vermeld. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Hasselt hebben over het algemeen een maximumsnelheid van 90 km/u. Als je in Hasselt op een snelweg rijdt, is de maximumsnelheid 120 km/u.

Hoe is het weer in Hasselt, België in oktober?

Als je tijdens de maand oktober op zoek bent naar een huurauto in Hasselt kun je temperaturen van ongeveer 10 °C en neerslag van ongeveer 40 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in oktober?

Het weer in Hasselt tijdens oktober heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Hasselt. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Hasselt vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Een voorbeeld van een kleine beschikbare huurauto is de Ford Focus.

Is het weer in Hasselt hetzelfde als in de rest van Limburg (België)?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Hasselt voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand oktober is het van belang om te weten dat de rest van Limburg (België) gewoonlijk een temperatuur heeft van 10 °C en er over het algemeen 70 mm neerslag valt.


Huurauto's op luchthavens in Hasselt

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Hasselt

Start met het plannen van je reis naar Hasselt