Nieuwste deals
Inzichten
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Alicante, Valencia

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Alicante, Valencia? Start je zoektocht hier!

Leeftijd bestuurder: 26-65
zo 30/6
zo 7/7

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek je huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijs Alerts
Prijs Alerts
Nog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in om prijzen te volgen.

Beste gevonden deals voor huurauto's in Alicante, Valencia

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Alicante, Valencia
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Statistieken en trends voor huurauto's in Alicante

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Alicante

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Alicante?

De goedkoopste huurauto's in Alicante worden doorgaans gevonden via Goldcar Rental SP. Als je boekt bij Goldcar Rental SP, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts €5/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Alicante is €19/dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Alicante heeft de meeste locaties?

Sunnycars heeft van alle autoverhuurbedrijven in Alicante de meeste locaties, met 5 afdelingen.

Welke auto huren de meeste mensen in Alicante?

De Fiat 500 is volgens onze gegevens de populairste huurauto in Alicante. Onze gebruikers vonden in Alicante, prijzen voor Fiat 500 van slechts €4/dag, maar gemiddeld zijn de verwachte prijzen ongeveer €19/dag. Een andere populaire huurauto in Alicante is de Nissan Juke, voor gemiddeld €19/dag en er zijn ook deals voor slechts €8/dag.

Alicante, Valencia huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Alicante

Klein auto's

€11 - €26

Alle typen auto's

€13 - €50

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Alicante, Spanje is €16. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Alicante, Spanje is in januari. De prijs is dan 36% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €11 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 32% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Alicante. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Alicante verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Alicante die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Alicante, Spanje is €32. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Alicante, Spanje is in november. De prijs is dan 67% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €11 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 25% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Alicante. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Alicante verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Alicante die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Alicante, Spanje is €64. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Alicante, Spanje is in november. De prijs is dan 54% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €30 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 62% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Alicante. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Alicante verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Alicante, Spanje is €21. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Alicante, Spanje is in januari. De prijs is dan 58% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €9 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 16% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Alicante. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Alicante verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Alicante die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Alicante, Spanje is €57. De goedkoopste periode om een busje te huren in Alicante, Spanje is in april. De prijs is dan 46% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €31 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 57% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Alicante. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Alicante verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een luxe auto in Alicante, Spanje is €37. De goedkoopste periode om een luxe auto te huren in Alicante, Spanje is in november. De prijs is dan 2% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €39 per dag. De prijs voor het huren van een luxe auto is doorgaans 35% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Alicante. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Alicante verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een cabrio in Alicante, Spanje is €23. De goedkoopste periode om een cabrio te huren in Alicante, Spanje is in november. De prijs is dan 67% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €8 per dag. De prijs voor het huren van een cabrio is doorgaans 4% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Alicante. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Alicante verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Opel Adam
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€5/dag

29 jun. - 6 jul.
Opel Adam
Renault Zoe
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€6/dag

28 jun. - 5 jul.
Renault Zoe
Renault Zoe
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€7/dag

28 jun. - 5 jul.
Renault Zoe

Overzicht autoverhuur Alicante

Alle bekende autoverhuurders in Alicante, Valencia

Hertz

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

10,0

Globaal

10,0

Ophalen/inleveren

10,0

Prijs-kwaliteit

8,0

Thrifty

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Globaal

10,0

Ophalen/inleveren

10,0

Prijs-kwaliteit

10,0

Europcar

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Globaal

10,0

Ophalen/inleveren

10,0

Prijs-kwaliteit

10,0

Budget

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Globaal

10,0

Ophalen/inleveren

10,0

Prijs-kwaliteit

8,0

Enterprise Rent-A-Car

3 locaties

Alamo

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

8,0

Globaal

8,0

Ophalen/inleveren

8,0

Prijs-kwaliteit

8,0

Centauro

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,6

Comfort

8,6

Globaal

6,6

Ophalen/inleveren

6,0

Prijs-kwaliteit

6,6

Ace

2 locaties

Korte feitjes over huurauto's in Alicante

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Alicante

Populairste verhuurder

Goldcar Rental SP

Populaire typen auto's

Economy, Mini, Compact

Goedkoopste huurauto

€6

Populairste model

Ford C-MAX
Het populairste autoverhuurbedrijf in Alicante dat deze maand op momondo werd gevonden, is Goldcar Rental SP. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Record Go en Wheego
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Alicante: Economy, Mini en Compact.
De laagste prijs voor een huurauto in Alicante is €6/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij €19/dag.
Het populairste automodel om te huren in Alicante was in de afgelopen 7 dagen de Ford C-MAX. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Hyundai Tucson.

Met een huurauto rijden in Alicante - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Alicante zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat kost het om een auto te huren in Alicante, Spanje in juli?

Volgens onze data biedt de autoverhuur in het weekend in juli in Alicante rond de €21 kosten. €12 is de laagste prijs die we tot nu toe hebben gevonden voor Alicante. Voor een huurperiode van meer dan zeven dagen is de prijs zo'n €5 tot €26.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Alicante, Spanje-autoverhuur?

In de meeste gevallen zijn er geen kosten verbonden aan het annuleren van je Alicante-autoverhuur. Je kunt controleren of je favoriete autoverhuurbedrijf in Alicante gratis annuleren aanbiedt wanneer je boekt bij momondo.

Wat is het beste type auto om te huren in Alicante tijdens juli?

De beste manier om gedurende de maand juli van de bezienswaardigheden in Alicante te genieten, is in een cabriolet. De kans dat je neerslag of kouder weer tegenkomt, is kleiner omdat Alicante een gemiddelde temperatuur heeft van 26 °C en een gemiddelde regenval van 8 mm gedurende de maand juli. Een Cabrio huren in Alicante kost gemiddeld €18 per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Alicante, Spanje?

Wanneer je een huurauto boekt in Alicante, moet je je houden aan de maximumsnelheid van de stad 50 km/u. De snelheidslimieten op voorstedelijke wegen en snelwegen in Alicante zijn respectievelijk 100 km/u en 120 km/u. Wees op je hoede voor de bewegwijzering, want deze snelheidslimieten kunnen veranderen afhankelijk van waar je je binnen Alicante bevindt.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Nissan Juke huren in Alicante?

Hoe is het weer in Alicante, Spanje in juni?

Als je tijdens de maand juni op zoek bent naar een huurauto in Alicante kun je temperaturen van ongeveer 22 °C en neerslag van ongeveer 17 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

Is het weer in Alicante hetzelfde als in de rest van Valencia?

Het klimaat in Valencia in juni is gewoonlijk 22 °C met een verwachte neerslag van 20 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Alicante voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Alicante bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Alicante worden dagelijks vernieuwd.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Alicante?

Er zijn 85 vliegmaatschappijen beschikbaar voor huurauto's in Alicante per juni 2024.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Alicante?

De minimumleeftijd voor bestuurders verschilt per land, waaronder Alicante. In veel EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. Als standaardregel moet je 21 jaar oud zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een extra toeslag worden gerekend. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Alicante?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs hebben om een auto te kunnen huren in Alicante. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Alicante?

Je kunt tijd en geld besparen als je een huurauto in Alicante boekt op momondo. momondo doorzoekt duizenden autoverhuurwebsites en -locaties, zodat jij kunt kiezen op de beste opties en auto's.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Alicante?

Door filters te gebruiken op momondo wordt het vinden van een geweldige huurauto in Alicante een stuk makkelijker. Of het nu gaat om prijs, type auto, voorzieningen of beleid, met momondo kun je je zoekopdracht verfijnen met deze en meer filters om de beste deal te vinden die bij jou past.

Toont momondo autoverhuurdeals in Alicante met gratis annuleren?

Natuurlijk! momondo heeft een specifieke filter zodat gebruikers kunnen zoeken naar huurauto's in Alicante met gratis annuleren.

Kan ik op momondo een auto huren in Alicante met een eerlijk brandstofbeleid?

Ja, er is een specifieke filter op momondo voor een eerlijk brandstofbeleid voor alle autoverhuurlocaties, waaronder Alicante.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Alicante met intensieve schoonmaak?

Ja, momondo geeft specifieke deals weer zoals een verbeterde schoonmaak bij huurauto's in Alicante.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Alicante met een onbeperkt aantal kilometers?

momondo biedt inderdaad opties voor een onbeperkt aantal kilometers voor huurauto's in Alicante.


Een makkelijkere manier om je trip naar Alicante te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
zo 30/6
Middag
zo 7/7
Middag
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Alicante

Populaire typen huurauto's in Alicante