Nieuwste deals
Inzichten
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Las Vegas, Nevada

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Las Vegas, Nevada? Start je zoektocht hier!

Leeftijd bestuurder: 26-65
ma 24/6
ma 1/7

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek je huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijs Alerts
Prijs Alerts
Nog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in om prijzen te volgen.

Beste gevonden deals voor huurauto's in Las Vegas, Nevada

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Las Vegas, Nevada
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Statistieken en trends voor huurauto's in Las Vegas

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Las Vegas

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Las Vegas?

De goedkoopste huurauto's in Las Vegas worden doorgaans gevonden via Fox. Als je boekt bij Fox, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts €25/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Las Vegas is €56/dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Las Vegas heeft de meeste locaties?

Enterprise Rent-A-Car heeft van alle autoverhuurbedrijven in Las Vegas de meeste locaties, met 37 afdelingen.

Welke auto huren de meeste mensen in Las Vegas?

De Ford Mustang Convertible is volgens onze gegevens de populairste huurauto in Las Vegas. Onze gebruikers vonden in Las Vegas, prijzen voor Ford Mustang Convertible van slechts €58/dag, maar gemiddeld zijn de verwachte prijzen ongeveer €87/dag. Een andere populaire huurauto in Las Vegas is de Nissan Rogue, voor gemiddeld €71/dag en er zijn ook deals voor slechts €36/dag.

Las Vegas, Nevada huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Las Vegas

Klein auto's

€41 - €155

Alle typen auto's

€54 - €81

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Las Vegas, De Verenigde Staten is €63. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Las Vegas, De Verenigde Staten is in augustus. De prijs is dan 36% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €41 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 4% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Las Vegas. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Las Vegas verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Las Vegas, De Verenigde Staten is €59. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Las Vegas, De Verenigde Staten is in juni. De prijs is dan 20% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €48 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 10% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Las Vegas. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Las Vegas verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Las Vegas die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Las Vegas, De Verenigde Staten is €77. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Las Vegas, De Verenigde Staten is in februari. De prijs is dan 21% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €61 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 15% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Las Vegas. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Las Vegas verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor groot auto huurauto's in Las Vegas die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Las Vegas, De Verenigde Staten is €59. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Las Vegas, De Verenigde Staten is in juni. De prijs is dan 16% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €50 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 11% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Las Vegas. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Las Vegas verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Las Vegas die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Las Vegas, De Verenigde Staten is €108. De goedkoopste periode om een busje te huren in Las Vegas, De Verenigde Staten is in oktober. De prijs is dan 30% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €76 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 39% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Las Vegas. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Las Vegas verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een luxe auto in Las Vegas, De Verenigde Staten is €32. De goedkoopste periode om een luxe auto te huren in Las Vegas, De Verenigde Staten is in mei. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €32 per dag. De prijs voor het huren van een luxe auto is doorgaans 52% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Las Vegas. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Las Vegas verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een cabrio in Las Vegas, De Verenigde Staten is €69. De goedkoopste periode om een cabrio te huren in Las Vegas, De Verenigde Staten is in juni. De prijs is dan 18% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €58 per dag. De prijs voor het huren van een cabrio is doorgaans 6% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Las Vegas. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Las Vegas verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor cabrio huurauto's in Las Vegas die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.


Overzicht autoverhuur Las Vegas

Alle bekende autoverhuurders in Las Vegas, Nevada

Enterprise Rent-A-Car

37 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,1

Comfort

8,1

Globaal

7,8

Ophalen/inleveren

7,5

Prijs-kwaliteit

7,6

Sixt

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,6

Comfort

7,6

Globaal

7,3

Ophalen/inleveren

7,3

Prijs-kwaliteit

7,2

Avis

16 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,5

Comfort

7,5

Globaal

6,8

Ophalen/inleveren

6,8

Prijs-kwaliteit

6,8

Advantage

6 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,8

Comfort

7,2

Globaal

6,6

Ophalen/inleveren

6,7

Prijs-kwaliteit

6,7

Budget

9 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,2

Comfort

7,1

Globaal

6,2

Ophalen/inleveren

6,1

Prijs-kwaliteit

6,3

Thrifty

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,1

Comfort

6,8

Globaal

6,0

Ophalen/inleveren

5,8

Prijs-kwaliteit

6,4

Ace

1 locatie
Overzicht

Hygiëne

6,6

Comfort

6,5

Globaal

5,9

Ophalen/inleveren

5,6

Prijs-kwaliteit

6,2

Dollar

6 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,4

Comfort

6,3

Globaal

5,6

Ophalen/inleveren

5,4

Prijs-kwaliteit

5,9

Korte feitjes over huurauto's in Las Vegas

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Las Vegas

Populairste verhuurder

Alamo

Populaire typen auto's

SUV, Standard, Intermediate

Goedkoopste huurauto

€40

Populairste model

Ford Mustang Convertible
Het populairste autoverhuurbedrijf in Las Vegas dat deze maand op momondo werd gevonden, is Alamo. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Sixt en Fox
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Las Vegas: SUV, Standard en Intermediate.
De laagste prijs voor een huurauto in Las Vegas is €40/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij €58/dag.
Het populairste automodel om te huren in Las Vegas was in de afgelopen 7 dagen de Ford Mustang Convertible. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Nissan Rogue.

Met een huurauto rijden in Las Vegas - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Las Vegas zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat kost het om een auto te huren in Las Vegas, Nevada in juli?

De goedkoopste huurautodeals in Las Vegas voor juli zijn zo'n €40 tot €40. Mensen die in Las Vegas een week een auto willen huren in juli hebben deals gevonden vanaf €70. Afhankelijk van de huurdatum en opties is het mogelijk om een auto te huren vanaf €39.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Las Vegas, Nevada-autoverhuur?

In de meeste gevallen zijn er geen kosten verbonden aan het annuleren van je Las Vegas-autoverhuur. Je kunt controleren of je favoriete autoverhuurbedrijf in Las Vegas gratis annuleren aanbiedt wanneer je boekt bij momondo.

Wat is het beste type auto om te huren in Las Vegas tijdens juli?

Bij gemiddelde temperaturen van 33 °C en neerslag van 8 mm, is je beste autoverhuuroptie voor de maand juli een cabriolet. Het huren van een cabriolet in Las Vegas is een geweldige manier om de omgeving te verkennen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het weer niet meewerkt. Het is echter altijd een goed idee om de weersvoorspelling te controleren voordat je op reis gaat en eventuele aanpassingen aan je autoverhuurplannen aan te brengen. Een Cabrio huren in Las Vegas kost gemiddeld €74 per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Las Vegas, Nevada?

Wanneer je een huurauto boekt in Las Vegas, moet je je houden aan de maximumsnelheid van de stad 40 km/u. De snelheidslimieten op voorstedelijke wegen en snelwegen in Las Vegas zijn respectievelijk 120 km/u en 120 km/u. Wees op je hoede voor de bewegwijzering, want deze snelheidslimieten kunnen veranderen afhankelijk van waar je je binnen Las Vegas bevindt.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Chrysler 300 huren in Las Vegas?

Hoe is het weer in Las Vegas, NV in juni?

In juni, heeft Las Vegas over het algemeen 3 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 30 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Las Vegas, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Is het weer in Las Vegas hetzelfde als in de rest van Nevada?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Las Vegas voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand juni is het van belang om te weten dat de rest van Nevada gewoonlijk een temperatuur heeft van 21 °C en er over het algemeen 20,3 mm neerslag valt.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Las Vegas bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Las Vegas worden dagelijks vernieuwd.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Las Vegas?

Per juni 2024 zijn er 157 vliegmaatschappijen beschikbaar die je kunt kiezen voor huurauto's naar Las Vegas.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Las Vegas?

In een aantal landen, waaronder Las Vegas, verschilt de minimumleeftijd voor bestuurders. In veel EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. Je moet in het algemeen 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Las Vegas?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen om een auto te kunnen huren in Las Vegas. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Las Vegas?

Het is logisch om voor momondo te kiezen om naar een huurauto te zoeken in Las Vegas. Dat is namelijk snel en gratis. Wij vinden de autoverhuurprijzen en -beleidsregels en jij kiest wat het beste werkt voor jou en jouw reis.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Las Vegas?

Met momondo vind je een geweldige autoverhuurdeal in Las Vegas door filters te gebruiken. Verfijn je zoekopdracht via de prijs of de kaart, filter op brandstof- of kilometerbeleid of gebruik een van de andere beschikbare filters.

Toont momondo autoverhuurdeals in Las Vegas met gratis annuleren?

Ja, momondo heeft een filter waarmee alleen autoverhuurdeals met gratis annuleren worden gemarkeerd. Deze filter is beschikbaar voor alle zoekopdrachten naar huurauto's op momondo, ook als je zoekt naar auto's in Las Vegas.

Kan ik op momondo een auto huren in Las Vegas met een eerlijk brandstofbeleid?

Ja, momondo heeft een filter voor eerlijk brandstofbeleid voor huurauto's in Las Vegas.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Las Vegas met intensieve schoonmaak?

Ja, momondo geeft specifieke deals weer zoals een verbeterde schoonmaak bij huurauto's in Las Vegas.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Las Vegas met een onbeperkt aantal kilometers?

momondo heeft een specifieke filter voor huurauto's in Las Vegas met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Las Vegas te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
ma 24/6
Middag
ma 1/7
Middag
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Las Vegas

Populaire typen huurauto's in Las Vegas