Inzichten
Nieuwste deals
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Huurauto's in De Verenigde Staten

Op zoek naar goedkope huurautodeals in De Verenigde Staten? Start je zoektocht hier!

New York, NY, De Verenigde Staten
7 mrt. — 14 mrt.
New York, NY, De Verenigde Staten
do 7/3
Middag
do 14/3
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023

Statistieken en trends voor huurauto's in De Verenigde Staten

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in De Verenigde Staten

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in De Verenigde Staten?

De goedkoopste huurauto's in De Verenigde Staten zijn doorgaans te vinden via Fly N Drive Rent a Car. Als je boekt bij Fly N Drive Rent a Car, kun je mogelijk huurautoprijzen vinden vanaf €11 per dag, afhankelijk van de stad die je wilt bezoeken. Ter vergelijking: de gemiddelde prijs om een auto te huren in De Verenigde Staten is €52/dag.

Wat is de populairste autoverhuurder in De Verenigde Staten?

Volgens onze gegevens is Budget de populairste autoverhuurder in De Verenigde Staten. In de afgelopen maand hebben 28% van de gebruikers gekozen voor Budget bij het huren van een auto. 4.237 van onze gebruikers hebben hun ervaring met Budget beoordeeld tijdens een verblijf in De Verenigde Staten, met een gemiddelde score van 6,3 uit 10.

Welk autoverhuurbedrijf in De Verenigde Staten heeft de meeste locaties?

Enterprise Rent-A-Car heeft de meeste autoverhuurlocaties in De Verenigde Staten. Dit bedrijf heeft 4.668 locaties, waarvan vele locaties te vinden zijn op vliegvelden en middenin de stad. Overweeg eens om Miami te bezoeken, de populairste stad van De Verenigde Staten. Enterprise Rent-A-Car is hier groot aanwezig met meer dan 26locaties - veel daarvan zijn te vinden op de luchthaven en het stadscentrum.

Wat is het populairste type huurauto in De Verenigde Staten?

Het populairste type auto om te huren in De Verenigde Staten is een SUV. 40% van onze gebruikers koos dit type auto ook voor hun reizen naar De Verenigde Staten. Als een SUV tijdens je verblijf aan je behoeften voldoet, kun je verwachten dat je ongeveer €67 per dag betaalt voor de huur. Houd er rekening mee dat de prijzen kunnen variëren, afhankelijk van welke stad je bezoekt en welk autoverhuurbedrijf je kiest.

Beste gevonden deals voor huurauto's in De Verenigde Staten

Vind geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in De Verenigde Staten
Renault Zoe
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€11/dag

17 mrt. - 26 mrt.
Renault Zoe
Peugeot 2008
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€12/dag

17 mrt. - 25 mrt.
Peugeot 2008
Ford Fiesta
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€21/dag

28 mrt. - 29 mrt.
Ford Fiesta
Opel Mokka
of vergelijkbaar Middenklasse SUV
Max. 5 passagiers

€23/dag

17 mrt. - 25 mrt.
Opel Mokka
Peugeot 308
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€23/dag

28 mrt. - 29 mrt.
Peugeot 308
Cupra Formentor
of vergelijkbaar Tussenmaat
Max. 5 passagiers

€24/dag

29 mrt. - 31 mrt.
Cupra Formentor
Audi A3
of vergelijkbaar Tussenmaat
Max. 5 passagiers
4-deurs voertuigen

€26/dag

17 mrt. - 26 mrt.
Audi A3
Volvo S60
of vergelijkbaar Full-size
Max. 5 passagiers
4-deurs voertuigen

€28/dag

26 apr. - 10 mei.
Volvo S60
BMW 3 Series
of vergelijkbaar Full-size
Max. 5 passagiers

€28/dag

17 mrt. - 26 mrt.
BMW 3 Series

De Verenigde Staten huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in De Verenigde Staten

Klein cars

€25 - €45

Alle typen auto's

€34 - €54

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein car in De Verenigde Staten is €32. De goedkoopste periode om een klein car te huren in De Verenigde Staten is in mei. De prijs is dan 25% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €25 per dag. De prijs voor het huren van een klein car is doorgaans 25% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in De Verenigde Staten. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in De Verenigde Staten verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein car huurauto's in De Verenigde Staten die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium car in De Verenigde Staten is €42. De goedkoopste periode om een medium car te huren in De Verenigde Staten is in juni. De prijs is dan 17% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €35 per dag. De prijs voor het huren van een medium car is doorgaans 5% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in De Verenigde Staten. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in De Verenigde Staten verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium car huurauto's in De Verenigde Staten die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot car in De Verenigde Staten is €60. De goedkoopste periode om een groot car te huren in De Verenigde Staten is in september. De prijs is dan 40% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €36 per dag. De prijs voor het huren van een groot car is doorgaans 27% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in De Verenigde Staten. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in De Verenigde Staten verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor groot car huurauto's in De Verenigde Staten die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in De Verenigde Staten is €46. De goedkoopste periode om een SUV te huren in De Verenigde Staten is in januari. De prijs is dan 24% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €35 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 5% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in De Verenigde Staten. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in De Verenigde Staten verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in De Verenigde Staten die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in De Verenigde Staten is €55. De goedkoopste periode om een busje te huren in De Verenigde Staten is in mei. De prijs is dan 31% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €38 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 20% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in De Verenigde Staten. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in De Verenigde Staten verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een luxe car in De Verenigde Staten is €52. De goedkoopste periode om een luxe car te huren in De Verenigde Staten is in oktober. De prijs is dan 42% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €31 per dag. De prijs voor het huren van een luxe car is doorgaans 17% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in De Verenigde Staten. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in De Verenigde Staten verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een cabrio in De Verenigde Staten is €51. De goedkoopste periode om een cabrio te huren in De Verenigde Staten is in oktober. De prijs is dan 16% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €43 per dag. De prijs voor het huren van een cabrio is doorgaans 14% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in De Verenigde Staten. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in De Verenigde Staten verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor cabrio huurauto's in De Verenigde Staten die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

Renault Zoe
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€11/dag

17 mrt. - 26 mrt.
Renault Zoe
Peugeot 2008
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€12/dag

17 mrt. - 25 mrt.
Peugeot 2008
Ford Fiesta
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€21/dag

28 mrt. - 29 mrt.
Ford Fiesta

Overzicht autoverhuur De Verenigde Staten

Alle bekende autoverhuurders in De Verenigde Staten

Enterprise Rent-A-Car

4668 locaties

Hertz

2519 locaties

Avis

1518 locaties

Budget

1476 locaties

Easirent

430 locaties

Thrifty

389 locaties

Sunnycars

353 locaties

National

352 locaties

Vind populaire attracties in de buurt van de ophaallocatie van je huurauto

Bekijk deze must-see attracties in de buurt van populaire autoverhuurlocaties in De Verenigde Staten

Nabijgelegen trekpleisters:

Venice Beach7,4 km
Hollywood Walk of Fame18,9 km
SeaWorld San Diego170,7 km
Las Vegas Convention Center383,4 km
555 Mission Street558,3 km

Nabijgelegen trekpleisters:

Binnenstad Disney Village310,9 km
Walt Disney World Resort311,9 km
International Drive315,3 km
Universal Studios Florida320,1 km
Clearwater Beach349,6 km

Nabijgelegen trekpleisters:

New York City Center21,8 km
Times Square21,9 km
Broadway21,9 km

Huur een auto in de buurt van een van deze populaire hotels in De Verenigde Staten

Hieronder staan de populairste hotels in De Verenigde Staten
The Venetian Resort Las Vegas

The Venetian Resort Las Vegas

3355 Las Vegas Boulevard South, Las Vegas, NV, United States

6,6 km vanaf het centrum

Bellagio

Bellagio

3600 Las Vegas Boulevard South, Las Vegas, NV, United States

7,8 km vanaf het centrum

Treasure Island - TI Hotel & Casino, a Radisson Hotel

Treasure Island - TI Hotel & Casino, a Radisson Hotel

3300 Las Vegas Boulevard South, Las Vegas, NV, United States

6,4 km vanaf het centrum

Mandalay Bay Resort and Casino

Mandalay Bay Resort and Casino

3950 Las Vegas Boulevard South, Las Vegas, NV, United States

9,8 km vanaf het centrum

ARIA Resort & Casino

ARIA Resort & Casino

3730 Las Vegas Boulevard South, Las Vegas, NV, United States

8,3 km vanaf het centrum

MGM Grand Hotel and Casino

MGM Grand Hotel and Casino

3799 Las Vegas Boulevard South, Las Vegas, NV, United States

8,7 km vanaf het centrum

Circus Circus Hotel, Casino & Theme Park

Circus Circus Hotel, Casino & Theme Park

2880 Las Vegas Boulevard South, Las Vegas, NV, United States

4,8 km vanaf het centrum

The Mirage

The Mirage

3400 Las Vegas Boulevard South, Las Vegas, NV, United States

6,7 km vanaf het centrum

Paris Las Vegas

Paris Las Vegas

3655 Las Vegas Boulevard South, Las Vegas, NV, United States

7,6 km vanaf het centrum

Caesars Suites at Caesars Palace

Caesars Suites at Caesars Palace

3570 Las Vegas Boulevard South, Las Vegas, NV, United States

7,2 km vanaf het centrum

The Cosmopolitan of Las Vegas

The Cosmopolitan of Las Vegas

3708 Las Vegas Boulevard South, Las Vegas, NV, United States

8,0 km vanaf het centrum

Excalibur Hotel & Casino

Excalibur Hotel & Casino

3850 S. Las Vegas Boulevard, Las Vegas, NV, United States

9,1 km vanaf het centrum

Planet Hollywood Resort & Casino

Planet Hollywood Resort & Casino

3667 Las Vegas Boulevard South, Las Vegas, NV, United States

7,8 km vanaf het centrum

Flamingo Las Vegas Hotel & Casino

Flamingo Las Vegas Hotel & Casino

3555 Las Vegas Boulevard South, Las Vegas, NV, United States

7,3 km vanaf het centrum

Luxor Hotel and Casino

Luxor Hotel and Casino

3900 South Las Vegas Boulevard, Las Vegas, NV, United States

9,5 km vanaf het centrum

Rio Hotel & Casino

Rio Hotel & Casino

3700 West Flamingo Road, Las Vegas, NV, United States

8,0 km vanaf het centrum

Trump International Hotel Las Vegas

Trump International Hotel Las Vegas

2000 Fashion Show Drive, Las Vegas, NV, United States

6,0 km vanaf het centrum

The LINQ Hotel & Casino

The LINQ Hotel & Casino

3535 Las Vegas Boulevard South, Las Vegas, NV, United States

7,1 km vanaf het centrum


Autoverhuur in De Verenigde Staten

Kom alles te weten over auto huren in De Verenigde Staten zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Aan welke kant van de weg rijden mensen in De Verenigde Staten?

Mensen rijden op de rechterkant in De Verenigde Staten. Als je naar De Verenigde Staten reist vanuit een land dat aan de andere kant van de weg rijdt, kan het even wennen zijn, vooral als je van plan bent een auto te huren tijdens het verblijf.

Hoe goed zijn de wegen in De Verenigde Staten?

Het wegennet in De Verenigde Staten heeft een score van 5,7 ontvangen voor wegkwaliteit (1 laagste, 7 hoogste). Dit zet het land wereldwijd gezien op plaats 14 van 137 andere landen. Wegen zullen aanzienlijk verschillen binnen de verschillende regio's van het land, dus gebruik scores als een ruwe gids of referentie ter vergelijking.

Wat is de limiet voor rijden en drinken in De Verenigde Staten?

De BAG-limiet is 0,08% in De Verenigde Staten - dit geldt voor zowel bezoekers als inwoners. Je BAG-niveau is een maat voor het percentage alcohol in de bloedbaan. Deze informatie wordt gebruikt om te bepalen hoeveel iemand gedronken heeft. Het besturen van een voertuig met een BAG hoger dan 0,08% is in De Verenigde Staten tegen de wet en wordt beschouwd als ‘rijden onder invloed’. Als je jonger bent dan 21, wat de wettelijke drinkleeftijd is in De Verenigde Staten, dan kun je strenge straffen krijgen als je betrapt wordt op drinken en autorijden. Houd er rekening mee dat het nooit een goed idee is om te drinken en te rijden, hoe oud je ook bent.

Wat kost benzine in De Verenigde Staten?

Vorige week was de benzineprijs in De Verenigde Staten gemiddeld €0,85 per liter. Dit kan variëren afhankelijk van de stad die je bezoekt, de tijd van het jaar en de huidige economie van het land. Daarentegen heeft Koeweit momenteel de laagste gemiddelde gasprijs van €0,32 per liter. Je kunt ook overwegen om Hong Kong te bezoeken, maar hier vindt je de duurste gemiddelde gasprijzen, voor €2,89 per liter.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in De Verenigde Staten bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in De Verenigde Staten worden dagelijks vernieuwd.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in De Verenigde Staten?

Het aantal vliegmaatschappijen beschikbaar voor huurauto's in De Verenigde Staten is 15.330 per februari 2024.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in De Verenigde Staten?

Leeftijdsvereisten voor bestuurders verschillen per land, waaronder De Verenigde Staten. In verschillende EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. In het algemeen moet je 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in De Verenigde Staten?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen om een auto te kunnen huren in De Verenigde Staten. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in De Verenigde Staten?

Het is logisch om voor momondo te kiezen om naar een huurauto te zoeken in De Verenigde Staten. Dat is namelijk snel en gratis. Wij vinden de autoverhuurprijzen en -beleidsregels en jij kiest wat het beste werkt voor jou en jouw reis.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in De Verenigde Staten?

Door filters te gebruiken op momondo wordt het vinden van een geweldige huurauto in De Verenigde Staten een stuk makkelijker. Of het nu gaat om prijs, type auto, voorzieningen of beleid, met momondo kun je je zoekopdracht verfijnen met deze en meer filters om de beste deal te vinden die bij jou past.

Toont momondo autoverhuurdeals in De Verenigde Staten met gratis annuleren?

Ja, met momondo kun je een specifieke filter gebruiken voor autoverhuurbedrijven in De Verenigde Staten met gratis annuleren.

Kan ik op momondo een auto huren in De Verenigde Staten met een eerlijk brandstofbeleid?

Je kunt op momondo specifiek kiezen voor een eerlijk brandstofbeleid, zodat je je zoekopdracht voor huurauto's in De Verenigde Staten kunt verfijnen.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in De Verenigde Staten met intensieve schoonmaak?

Ja, momondo geeft specifieke deals weer zoals een verbeterde schoonmaak bij huurauto's in De Verenigde Staten.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in De Verenigde Staten met een onbeperkt aantal kilometers?

Ja, momondo toont autoverhuuropties in De Verenigde Staten met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar De Verenigde Staten te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Boek je huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijs Alerts
Prijs Alerts
Nog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in om prijzen te volgen.

Vind betere resultaten voor je verblijf in De Verenigde Staten


Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
Huurauto's in De Verenigde Staten
do 7/3
Middag
do 14/3
Middag
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen