Huurauto's in De Verenigde Staten

Op zoek naar goedkope huurautodeals in De Verenigde Staten? Start je zoektocht hier!

New York, NY, De Verenigde Staten
8 jul. — 15 jul.
Zelfde inleverlocatie
New York, NY, De Verenigde Staten
vr 8/7
Middag
vr 15/7
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Beste gevonden deals voor huurauto's in De Verenigde Staten

Vind geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in De Verenigde Staten
Audi A6
of vergelijkbaar Premium
Max. 5 passagiers
4-deurs voertuigen

€46/dag

9 aug. - 28 aug.
Audi A6
Nissan Kicks
of vergelijkbaar Standaard SUV
Max. 5 passagiers

€42/dag

9 aug. - 28 aug.
Nissan Kicks
Daewoo Leganza
of vergelijkbaar Standaard
Max. 5 passagiers

€58/dag

13 jul. - 30 jul.
Daewoo Leganza
Volkswagen Jetta
of vergelijkbaar Standaard
Max. 5 passagiers

€41/dag

9 aug. - 28 aug.
Volkswagen Jetta
Toyota Camry
of vergelijkbaar Tussenmaat
Max. 5 passagiers

€50/dag

8 jul. - 1 aug.
Toyota Camry
Toyota Rush
of vergelijkbaar Compact SUV
Max. 4 passagiers

€38/dag

9 aug. - 28 aug.
Toyota Rush
Buick LaCrosse
of vergelijkbaar Luxe
Max. 5 passagiers
4-deurs voertuigen

€60/dag

8 jul. - 1 aug.
Buick LaCrosse
Toyota Fortuner
of vergelijkbaar Middenklasse SUV
Max. 5 passagiers

€40/dag

1 aug. - 3 aug.
Toyota Fortuner
Hyundai Accent
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€30/dag

11 jul. - 17 jul.
Hyundai Accent

De Verenigde Staten huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in De Verenigde Staten

Huurauto's: Klein

€53 - €126

Alle typen auto's

€57 - €135

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in De Verenigde Staten is €89. De goedkoopste periode om een Klein te huren in De Verenigde Staten is in november. De prijs is dan 41% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €53 per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 14% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in De Verenigde Staten. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in De Verenigde Staten verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor Klein huurauto's in De Verenigde Staten die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Medium in De Verenigde Staten is €81. De goedkoopste periode om een Medium te huren in De Verenigde Staten is in november. De prijs is dan 32% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €56 per dag. De prijs voor het huren van een Medium is doorgaans 21% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in De Verenigde Staten. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in De Verenigde Staten verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor Medium huurauto's in De Verenigde Staten die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Groot in De Verenigde Staten is €93. De goedkoopste periode om een Groot te huren in De Verenigde Staten is in november. De prijs is dan 37% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €60 per dag. De prijs voor het huren van een Groot is doorgaans 9% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in De Verenigde Staten. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in De Verenigde Staten verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor Groot huurauto's in De Verenigde Staten die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in De Verenigde Staten is €123. De goedkoopste periode om een SUV te huren in De Verenigde Staten is in november. De prijs is dan 53% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €58 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 17% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in De Verenigde Staten. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in De Verenigde Staten verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in De Verenigde Staten die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

Daihatsu Sirion
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€27/dag

11 jul. - 17 jul.
Daihatsu Sirion
Hyundai Accent
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€30/dag

11 jul. - 17 jul.
Hyundai Accent
Ford Focus
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€48/dag

6 jul. - 11 aug.
Ford Focus

Huur een auto in de buurt van een van deze populaire hotels in De Verenigde Staten

Hieronder staan de populairste hotels in De Verenigde Staten

Autoverhuur in De Verenigde Staten

Kom alles te weten over auto huren in De Verenigde Staten zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

De goedkoopste huurauto's in De Verenigde Staten zijn doorgaans te vinden via Routes Car & Truck Rentals. Als je boekt bij Routes Car & Truck Rentals, kun je mogelijk huurautoprijzen vinden vanaf €29 per dag, afhankelijk van de stad die je wilt bezoeken. Ter vergelijking: de gemiddelde prijs om een auto te huren in De Verenigde Staten is €87/dag.

Volgens onze gegevens is Fox de populairste autoverhuurder in De Verenigde Staten. In de afgelopen maand hebben 21% van de gebruikers gekozen voor Fox bij het huren van een auto. 3.285 van onze gebruikers hebben hun ervaring met Fox beoordeeld tijdens een verblijf in De Verenigde Staten, met een gemiddelde score van 5,3 uit 10.

Enterprise heeft de meeste autoverhuurlocaties in De Verenigde Staten. Dit bedrijf heeft 4.592 locaties, waarvan vele locaties te vinden zijn op vliegvelden en middenin de stad. Overweeg eens om New York te bezoeken, de populairste stad van De Verenigde Staten. Enterprise is hier groot aanwezig met meer dan 16locaties - veel daarvan zijn te vinden op de luchthaven en het stadscentrum.

Mensen rijden op de rechterkant in De Verenigde Staten. Als je naar De Verenigde Staten reist vanuit een land dat aan de andere kant van de weg rijdt, kan het even wennen zijn, vooral als je van plan bent een auto te huren tijdens het verblijf.

Het wegennet in De Verenigde Staten heeft een score van 5,7 ontvangen voor wegkwaliteit (1 laagste, 7 hoogste). Dit zet het land wereldwijd gezien op plaats 14 van 137 andere landen. Wegen zullen aanzienlijk verschillen binnen de verschillende regio's van het land, dus gebruik scores als een ruwe gids of referentie ter vergelijking.

De BAG-limiet is 0,08% in De Verenigde Staten - dit geldt voor zowel bezoekers als inwoners. Je BAG-niveau is een maat voor het percentage alcohol in de bloedbaan. Deze informatie wordt gebruikt om te bepalen hoeveel iemand gedronken heeft. Het besturen van een voertuig met een BAG hoger dan 0,08% is in De Verenigde Staten tegen de wet en wordt beschouwd als ‘rijden onder invloed’. Als je jonger bent dan 21, wat de wettelijke drinkleeftijd is in De Verenigde Staten, dan kun je strenge straffen krijgen als je betrapt wordt op drinken en autorijden. Houd er rekening mee dat het nooit een goed idee is om te drinken en te rijden, hoe oud je ook bent.

Het populairste type auto om te huren in De Verenigde Staten is een SUV. 22% van onze gebruikers koos dit type auto ook voor hun reizen naar De Verenigde Staten. Als een SUV tijdens je verblijf aan je behoeften voldoet, kun je verwachten dat je ongeveer €54 per dag betaalt voor de huur. Houd er rekening mee dat de prijzen kunnen variëren, afhankelijk van welke stad je bezoekt en welk autoverhuurbedrijf je kiest.

Vorige week was de benzineprijs in De Verenigde Staten gemiddeld €1,32 per liter. Dit kan variëren afhankelijk van de stad die je bezoekt, de tijd van het jaar en de huidige economie van het land. Daarentegen heeft Algerije momenteel de laagste gemiddelde gasprijs van €0,31 per liter. Je kunt ook overwegen om Hong Kong te bezoeken, maar hier vindt je de duurste gemiddelde gasprijzen, voor €2,88 per liter.


Autoverhuur op populaire luchthavens in De Verenigde Staten

Huur een auto op een van deze populairste luchthavens in De Verenigde Staten

Ontdek meer huurtauto’s in Noord-Amerika

Bekijk deals voor huurauto’s in Noord-Amerika

Start met het plannen van je reis naar De Verenigde Staten


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Het is logisch om voor momondo te kiezen om naar een huurauto te zoeken in De Verenigde Staten. Dat is namelijk snel en gratis. Wij vinden de autoverhuurprijzen en -beleidsregels en jij kiest wat het beste werkt voor jou en jouw reis.

Door filters te gebruiken op momondo wordt het vinden van een geweldige huurauto in De Verenigde Staten een stuk makkelijker. Of het nu gaat om prijs, type auto, voorzieningen of beleid, met momondo kun je je zoekopdracht verfijnen met deze en meer filters om de beste deal te vinden die bij jou past.

Ja, met momondo kun je een specifieke filter gebruiken voor autoverhuurbedrijven in De Verenigde Staten met gratis annuleren.

Je kunt op momondo specifiek kiezen voor een eerlijk brandstofbeleid, zodat je je zoekopdracht voor huurauto's in De Verenigde Staten kunt verfijnen.

Ja, momondo geeft specifieke deals weer zoals een verbeterde schoonmaak bij huurauto's in De Verenigde Staten.

Ja, momondo toont autoverhuuropties in De Verenigde Staten met een onbeperkt aantal kilometers.


Om deze reden kiezen reizigers voor momondo
Boek met vertrouwen
We vergelijken autoverhuurdeals van meer dan 70.000 locaties, zodat jij een snelle en gemakkelijke keuze kunt maken.
Milieubewust
Kies uit een aantal typen auto's, zoals hybride en elektrische opties, en reis milieuvriendelijk.
Geen verborgen kosten
Alle getoonde prijzen zijn volledig. Er zijn geen verborgen kosten of toeslagen, dus je kunt vertrouwen op de prijs die je ziet.