Nieuwste deals
Inzichten
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Huurauto's in Canada

Op zoek naar goedkope huurautodeals in Canada? Start je zoektocht hier!

Leeftijd bestuurder: 26-65
wo 31/7
wo 7/8

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek je huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijs Alerts
Prijs Alerts
Nog niet klaar om te boeken? om prijzen te volgen.

Beste gevonden deals voor huurauto's in Canada

Vind geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Canada
Volkswagen Polo
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€22/dag

18 okt. - 26 okt.
Volkswagen Polo
Toyota Corolla
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€22/dag

18 okt. - 26 okt.
Toyota Corolla
Fiat 500
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€23/dag

18 okt. - 26 okt.
Fiat 500
Audi A3
of vergelijkbaar Tussenmaat
Max. 5 passagiers
4-deurs voertuigen

€30/dag

18 okt. - 26 okt.
Audi A3
Volkswagen Polo
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€36/dag

13 aug. - 27 aug.
Volkswagen Polo
Opel Insignia
of vergelijkbaar Standaard
Max. 5 passagiers

€36/dag

13 aug. - 27 aug.
Opel Insignia
Opel Corsa
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€38/dag

13 aug. - 27 aug.
Opel Corsa
Citroen C3 Aircross
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers
5-deurs voertuigen

€38/dag

13 aug. - 27 aug.
Citroen C3 Aircross
Nissan Qashqai
of vergelijkbaar Tussenmaat
Max. 5 passagiers

€39/dag

13 aug. - 27 aug.
Nissan Qashqai

Statistieken en trends voor huurauto's in Canada

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Canada

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Canada?

Het meest betaalbare autoverhuurbedrijf in Canada is SURPRICE CAR RENTAL . Reizigers hebben op sommige locaties SURPRICE CAR RENTAL huurauto's gevonden voor slechts €28 per dag, wat een goedkopere deal is in vergelijking met de nationale gemiddelde prijs van €63 per dag. Houd er rekening mee dat de prijzen variëren, afhankelijk van de behoeften die je hebt voor een huurauto.

Wat is de populairste autoverhuurder in Canada?

Het populairste autoverhuurbedrijf in Canada is Thrifty. Dit verhuurbedrijf heeft momenteel 537 beoordelingen, met een gemiddelde tevredenheidsscore van 7,5 uit 10. 36% van de momondo-gebruikers koost recent voor Thrifty als hun favoriete autoverhuurbedrijf voor hun verblijf in Canada.

Welk autoverhuurbedrijf in Canada heeft de meeste locaties?

Met 567 locaties in Canada, Enterprise Rent-A-Car heeft de meeste autoverhuurvestigingen van welke andere autoverhuurder dan ook. Als je nog geen stad hebt uitgekozen om te bezoeken, is Montréal momenteel de populairste bestemming. Montréal heeft ook 22 Enterprise Rent-A-Car vestigingen voor huurautuo's.

Wat is het populairste type huurauto in Canada?

Er zijn veel verschillende soorten huurauto's om uit te kiezen, maar als het gaat om een bezoek aan Canada, is het meest populaire type een SUV. Naar schatting koos 32% van onze gebruikers in de afgelopen 30 dagen voor een SUV en betaalde gemiddeld €83 per dag voor de huur. Houd er rekening mee dat je meer dan welkom bent om een ander type huurauto te selecteren op basis van je budget, je geplande activiteiten en het weer.

Canada huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Canada

Klein auto's

€44 - €70

Alle typen auto's

€47 - €88

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Canada is €55. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Canada is in februari. De prijs is dan 20% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €44 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 16% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Canada. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Canada verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Canada die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Canada is €64. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Canada is in februari. De prijs is dan 30% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €45 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 2% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Canada. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Canada verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Canada die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Canada is €73. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Canada is in december. De prijs is dan 50% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €37 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 11% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Canada. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Canada verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor groot auto huurauto's in Canada die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Canada is €69. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Canada is in februari. De prijs is dan 27% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €51 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 6% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Canada. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Canada verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Canada die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Canada is €59. De goedkoopste periode om een busje te huren in Canada is in juni. De prijs is dan 33% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €79 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 10% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Canada. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Canada verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een pick-up in Canada is €58. De goedkoopste periode om een pick-up te huren in Canada is in november. De prijs is dan 25% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €44 per dag. De prijs voor het huren van een pick-up is doorgaans 11% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Canada. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Canada verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Volkswagen Polo
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€22/dag

18 okt. - 26 okt.
Volkswagen Polo
Toyota Corolla
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€22/dag

18 okt. - 26 okt.
Toyota Corolla
Fiat 500
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€23/dag

18 okt. - 26 okt.
Fiat 500

Overzicht autoverhuur Canada

Alle bekende autoverhuurders in Canada

Enterprise Rent-A-Car

567 locaties

Discount Car & Truck Rentals

295 locaties

Budget

248 locaties

Avis

184 locaties

Hertz

176 locaties

National

149 locaties

DISCOUNT.QUEBEC

130 locaties

Thrifty

113 locaties

Autoverhuur in Canada

Kom alles te weten over auto huren in Canada zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Aan welke kant van de weg rijden mensen in Canada?

Wegbestuurders in Canada, inclusief chauffeurs die uit het buitenland komen, zijn verplicht om aan de rechterkant te rijden. Houd er rekening mee dat rijden aan de andere kant kan leiden tot zowel een verkeersovertreding als tot ernstige ongevallen.

Hoe goed zijn de wegen in Canada?

Canada heeft een wegkwaliteitsscore van 5,2 op een schaal van 1 tot 7, waarbij 1 de laagste score is. Dit zet Canada op plaats 26 van de 137 landen voor wegomstandigheden. Mogelijk merk je dat afhankelijk van waar je binnen Canada reist, de wegkwaliteit kan variëren.

Wat is de limiet voor rijden en drinken in Canada?

Het hoogste bloedalcoholgehalte dat je kunt hebben in Canada terwijl je nog legaal in staat bent om een voertuig te besturen, is 0,05%. Sommige regio's of steden binnen Canada kunnen echter verschillende BAG-limieten hebben, dus het is belangrijk om dit goed uit te zoeken voordat je op reis gaat. De wettelijke leeftijd om te drinken in Canada is afhankelijk van welke regio je binnen het land bezoekt, dus zorg ervoor dat je dit controleert voordat je van plan bent om te reizen.

Wat kost benzine in Canada?

Benzine kost in Canada €1,27 per liter sinds vorige week. Als je van plan bent een auto te huren in Canada, reserveer dan een budget voor de benzinekosten op basis van het aantal kilometers dat je denkt te maken. Als je een auto met een beperkt budget wilt huren, overweeg dan een land met lagere brandstofprijzen, zoals Egypte met een gemiddelde prijs van €0,26 per liter. Hong Kong is een ander geweldig land om te bezoeken als je je geen zorgen wilt maken over gasprijzen, die sinds vorige week rond de €3,00 per liter liggen.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Canada bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Canada worden dagelijks bijgewerkt.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Canada?

Het aantal vliegmaatschappijen beschikbaar voor huurauto's in Canada is 2.641 per juli 2024.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Canada?

De minimumleeftijd voor bestuurders verschilt per land, waaronder Canada. In een aantal EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. In het algemeen moet je 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Canada?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen om een auto te kunnen huren in Canada. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Canada?

Het is logisch om voor momondo te kiezen om naar een huurauto te zoeken in Canada. Dat is namelijk snel en gratis. Wij vinden de autoverhuurprijzen en -beleidsregels en jij kiest wat het beste werkt voor jou en jouw reis.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Canada?

Met momondo is het makkelijker om geweldige autoverhuurdeals te vinden in Canada, doordat je je zoekopdracht kunt verfijnen met meerdere filteropties. Je kunt je selectie verkleinen door op prijs, type auto, locatie en meer te zoeken.

Toont momondo autoverhuurdeals in Canada met gratis annuleren?

Ja. Of het nu voor auto's in Canada of ergens anders is, met momondo kun je een specifieke filter gebruiken om te zoeken naar voorwaarden met gratis annulering.

Kan ik op momondo een auto huren in Canada met een eerlijk brandstofbeleid?

Je kunt op momondo specifiek kiezen voor een eerlijk brandstofbeleid, zodat je je zoekopdracht voor huurauto's in Canada kunt verfijnen.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Canada met intensieve schoonmaak?

Dat kan. momondo heeft een filter voor intensieve schoonmaakservices voor alle autoverhuurlocaties, waaronder Canada.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Canada met een onbeperkt aantal kilometers?

Ja, je kunt op momondo opties vinden voor huurauto's in Canada met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Canada te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
wo 31/7
Middag
wo 7/8
Middag
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Canada