Auto huren Toronto

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Toronto? Start je zoektocht hier!

Toronto, ON, Canada
9 mrt. — 16 mrt.
Zelfde inleverlocatie
Toronto, ON, Canada
di 9/3
Middag
di 16/3
Middag

Overzicht autoverhuur Toronto

Alle bekende autoverhuurders in Toronto
Verhuurder-score: Uitstekend 8.6

Score gebaseerd op 829 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 7.8

Score gebaseerd op 289 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 7.6

Score gebaseerd op 587 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 7.3

Score gebaseerd op 103 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 7.5

Score gebaseerd op 87 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 7.3

Score gebaseerd op 78 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 8.9

Score gebaseerd op 18 beoordelingen

Verhuurder-score: Oké 5.9

Score gebaseerd op 17 beoordelingen


Afstand tot populaire hotels vanaf Toronto

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Toronto Pearson Internationaal

Autoverhuur in Toronto

27 personen zijn op zoek geweest naar huurauto's in Toronto voor maart.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Toronto autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Veel autoverhuurbedrijven in Toronto hebben nieuwe schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je huurauto voor jouw veiligheid wordt gedesinfecteerd. Deze verbeterde reinigingsfunctie wordt nu aangeboden op locaties zoals Alamo, Enterprise, en Avis. Gebruik onze nieuwe zoekfilter om alle bedrijven te zien die verbeterde reiniging aanbieden in Toronto. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Welk autoverhuurbedrijf in Toronto heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

De goedkoopste aanbieder in Toronto is Routes Car & Truck Rentals, met een gemiddelde dagelijkse huurprijs van 15€ bij 2 locaties in Toronto. De absoluut goedkoopste deal die momondo-gebruikers hebben gevonden bij Routes Car & Truck Rentals in Toronto is 9€.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Toronto-autoverhuur?

Bij het huren van een auto kun je verwachten dat de meeste autoverhuurbedrijven in Toronto geen annuleringskosten rekenen. Houd er rekening mee dat momondo dit annuleringsbeleid niet vaststelt, maar we kunnen je helpen goede deals te vinden voor huurauto's in Toronto. Let op het annuleringsbeleid wanneer je je zoekopdracht uitvoert.

Wat is het beste type auto om te huren in Toronto tijdens april?

Als je in de maand april naar Toronto reist, raden we aan een economy-type auto te huren om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op het weer en de wegomstandigheden. Een economy-type auto kan zowel de natte als de droge wegomstandigheden aan die vaak worden gezien in Toronto tijdens april, wanneer de temperatuur rond de 13 °C ligt en de neerslag gemiddeld 80 mm is. Een Economy huren in Toronto kost gemiddeld 23€ per dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Toronto heeft de meeste locaties?

Routes Car & Truck Rentals is erg populair in Toronto, aangezien ze meer locaties hebben dan andere autoverhuurbedrijven. Je kunt 2 locaties vinden in het centrum van Toronto, en een bedrag van zo'n 15€/per dag verwachten te betalen voor een huurauto in Toronto.

Wat is de maximumsnelheid in Toronto?

De maximumsnelheid van Toronto is 60 km/u wanneer je in de stad rijdt. Deze snelheidslimiet kan ook gelden voor omliggende steden en buurten. De maximumsnelheid in de voorsteden in Toronto is 110 km/u en de maximumsnelheid op de snelweg is 120 km/u. Zorg er echter voor dat je op bewegwijzering let, aangezien deze snelheden kunnen variëren.

Hoe is het weer in Toronto, ON in maart?

In maart, heeft Toronto over het algemeen 53 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 0 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Toronto, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in maart?

In maanden zoals maart kun je het beste een SUV met vierwielaandrijving huren voor je reis naar Toronto. De temperatuur ligt gewoonlijk onder het vriespunt en de kans op sneeuw en ijzel is hoger.

Is het weer in Toronto hetzelfde als in de rest van Ontario?

Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Ontario of de nabijgelegen gebieden in maart met Toronto als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer -1 °C verwachten en ongeveer 57 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.


Start nu met het plannen van je reis naar Toronto

  • Ontvang de laatste updates over vluchten naar Toronto

    Ontdek de beste reistijd, de goedkoopste tarieven en de populairste vliegmaatschappijen.

    Zoek vluchten naar Toronto
  • Start nu met het plannen van je reis

    Bekijk een overzicht van de beste hotels in de populairste wijken van Toronto

    Vind hotels in Toronto