Huurauto's in Toronto, Ontario

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Toronto, ON? Start je zoektocht hier!

Toronto, ON, Canada
27 okt. — 3 nov.
Zelfde inleverlocatie
Toronto, ON, Canada
wo 27/10
Middag
wo 3/11
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Toronto, Ontario huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Huurauto's: Klein

€11 - €51

Alle typen auto's

€13 - €39

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Toronto, Canada is €16. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Toronto, Canada is in november. De prijs is dan 32% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €11 per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 0% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Toronto. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Toronto verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Klein in Toronto die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.


Overzicht autoverhuur Toronto

Alle bekende autoverhuurders in Toronto, ON
40 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,6

Comfort

8,7

Totaalscore

8,7

Ophalen/Inleveren

8,6

Waar voor je geld

8,5
7 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

8,1

Totaalscore

7,8

Ophalen/Inleveren

7,8

Waar voor je geld

7,9
7 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,1

Comfort

8,0

Totaalscore

7,4

Ophalen/Inleveren

7,4

Waar voor je geld

7,4
13 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,1

Comfort

8,3

Totaalscore

7,5

Ophalen/Inleveren

7,1

Waar voor je geld

7,2
18 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,5

Comfort

7,6

Totaalscore

7,3

Ophalen/Inleveren

7,2

Waar voor je geld

7,1
8 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,5

Comfort

7,5

Totaalscore

7,0

Ophalen/Inleveren

7,1

Waar voor je geld

7,1
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,5

Comfort

8,8

Totaalscore

8,8

Ophalen/Inleveren

8,8

Waar voor je geld

9,1
4 locaties
Overzicht

Hygiëne

5,5

Comfort

5,1

Totaalscore

5,5

Ophalen/Inleveren

5,0

Waar voor je geld

5,3

Afstand tot populaire hotels vanaf Toronto, ON

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Toronto Pearson Internationaal

Autoverhuur in Toronto

15.978 personen zijn op zoek geweest naar huurauto's in Toronto voor oktober.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Toronto autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Veel autoverhuurbedrijven in Toronto hebben nieuwe schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je huurauto voor jouw veiligheid wordt gedesinfecteerd. Deze verbeterde reinigingsfunctie wordt nu aangeboden op locaties zoals Enterprise, Dollar, en Hertz. Gebruik onze nieuwe zoekfilter om alle bedrijven te zien die verbeterde reiniging aanbieden in Toronto. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Welk autoverhuurbedrijf in Toronto heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

De goedkoopste aanbieder in Toronto is Routes Car & Truck Rentals, met een gemiddelde dagelijkse huurprijs van €16 bij 2 locaties in Toronto. De absoluut goedkoopste deal die momondo-gebruikers hebben gevonden bij Routes Car & Truck Rentals in Toronto is €10.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Toronto, ON-autoverhuur?

Bij het huren van een auto kun je verwachten dat de meeste autoverhuurbedrijven in Toronto geen annuleringskosten rekenen. Houd er rekening mee dat momondo dit annuleringsbeleid niet vaststelt, maar we kunnen je helpen goede deals te vinden voor huurauto's in Toronto. Let op het annuleringsbeleid wanneer je je zoekopdracht uitvoert.

Wat is het beste type auto om te huren in Toronto tijdens november?

Als je een SUV huurt voor je reis naar Toronto tijdens november, bent je goed voorbereid op het weer. Een SUV is het perfecte type huurauto voor Toronto, dat over het algemeen ongeveer 66 mm neerslag ziet en een gemiddelde temperatuur van -3 °C in november heeft. Een SUV is ideaal voor de besneeuwde en ijzige omstandigheden vanwege de vierwielaandrijving. Een SUV huren in Toronto kost gemiddeld €79 per dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Toronto heeft de meeste locaties?

GREEN MOTION is erg populair in Toronto, ON, aangezien ze meer locaties hebben dan andere autoverhuurbedrijven. Je kunt 1 locatie vinden in het centrum van Toronto, ON, en een bedrag van zo'n €25/per dag verwachten te betalen voor een huurauto in Toronto, ON.

Wat is de maximumsnelheid in Toronto, ON?

De maximumsnelheid van Toronto is 60 km/u wanneer je in de stad rijdt. Deze snelheidslimiet kan ook gelden voor omliggende steden en buurten. De maximumsnelheid in de voorsteden in Toronto is 110 km/u en de maximumsnelheid op de snelweg is 120 km/u. Zorg er echter voor dat je op bewegwijzering let, aangezien deze snelheden kunnen variëren.

Welke auto huren de meeste mensen in Toronto?

De Hyundai Elantra huren in Toronto is de populairste keuze onder momondo-gebruikers, gevolgd door het huren van de Hyundai Accent. Onze gebruikers vonden deals voor de Hyundai Elantra in Toronto voor gemiddeld €31 per dag en voor slechts €0 per dag. Het kost gemiddeld €31 per dag om de Hyundai Accent te huren in Toronto, maar je kunt ook prijzen vinden van slechts €0 per dag.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Chrysler 300 huren in Toronto?

Avis is het populairste autoverhuurbedrijf met de Chrysler 300 te huur in Toronto. De prijs om de Chrysler 300 huren bij Avis is gemiddeld €48/dag.

Hoe is het weer in Toronto, ON in oktober?

In oktober, heeft Toronto over het algemeen 68 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 9 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Toronto, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in oktober?

Het klimaat in Toronto heeft doorgaans tijdens oktober geen invloed op het type huurauto dat je wilt voor je reis. Op basis van onze gegevens kijken momondo-gebruikers vaak naar specifieke voertuigen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Toronto. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Toronto vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Hyundai Accent, de Ford Focus en de Dodge Grand Caravan.

Is het weer in Toronto hetzelfde als in de rest van Ontario?

Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Ontario of de nabijgelegen gebieden in oktober met Toronto als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 8 °C verwachten en ongeveer 74,7 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.


Start met het plannen van je reis naar Toronto