Inzichten
Nieuwste deals
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Antalya, Provincie Antalya

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Antalya, Provincie Antalya? Start je zoektocht hier!

Antalya, Turkije
25 apr. — 2 mei.
Antalya, Turkije
do 25/4
Middag
do 2/5
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek je huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijs Alerts
Prijs Alerts
Nog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in om prijzen te volgen.

Beste gevonden deals voor huurauto's in Antalya, Provincie Antalya

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Antalya, Provincie Antalya
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Antalya, Provincie Antalya huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Antalya

Klein auto's

€10 - €40

Alle typen auto's

€10 - €45

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Antalya, Turkije is €19. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Antalya, Turkije is in januari. De prijs is dan 48% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €10 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 14% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Antalya. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Antalya verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Antalya die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Antalya, Turkije is €22. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Antalya, Turkije is in november. De prijs is dan 60% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €9 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 0% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Antalya. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Antalya verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Antalya die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Antalya, Turkije is €59. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Antalya, Turkije is in april. De prijs is dan 55% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €27 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 64% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Antalya. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Antalya verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Antalya, Turkije is €24. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Antalya, Turkije is in januari. De prijs is dan 56% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €11 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 12% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Antalya. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Antalya verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Antalya die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Antalya, Turkije is €28. De goedkoopste periode om een busje te huren in Antalya, Turkije is in december. De prijs is dan 29% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €20 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 22% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Antalya. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Antalya verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor busje huurauto's in Antalya die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

Renault Zoe
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€11/dag

1 mei. - 10 mei.
Renault Zoe
Audi A1
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€11/dag

1 mei. - 10 mei.
Audi A1
Peugeot 2008
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€14/dag

2 mei. - 9 mei.
Peugeot 2008

Statistieken en trends voor huurauto's in Antalya

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Antalya

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Antalya?

De goedkoopste huurauto's in Antalya worden doorgaans gevonden via Right Cars. Als je boekt bij Right Cars, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts €5/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Antalya is €9/dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Antalya heeft de meeste locaties?

Enterprise Rent-A-Car heeft van alle autoverhuurbedrijven in Antalya de meeste locaties, met 7 afdelingen.

Welke auto huren de meeste mensen in Antalya?

Voor gemiddeld €17/dag (en vanaf slechts €9/dag) zijn de huurauto’s Dacia Duster in Antalya het populairst bij onze gebruikers. De Fiat Fiorino huren in Antalya voor gemiddeld €28/dag (€28/dag met een goedkope deal) is een andere populaire keuze.

Overzicht autoverhuur Antalya

Alle bekende autoverhuurders in Antalya, Provincie Antalya

Europcar

5 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Globaal

10,0

Ophalen/inleveren

6,0

Prijs-kwaliteit

6,0

Enterprise Rent-A-Car

6 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,3

Comfort

7,3

Globaal

7,3

Ophalen/inleveren

6,6

Prijs-kwaliteit

7,3

Garenta

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,3

Comfort

7,3

Globaal

7,3

Ophalen/inleveren

7,3

Prijs-kwaliteit

7,3

CIRCULAR

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

5,0

Comfort

6,0

Globaal

5,0

Ophalen/inleveren

6,0

Prijs-kwaliteit

7,0

Nissa Car Rental

6 locaties

Renticar

6 locaties

Eren Rent

4 locaties

keddy by Europcar

4 locaties

Korte feitjes over huurauto's in Antalya

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Antalya

Populairste verhuurder

Right Cars

Populaire typen auto's

Compact, Economy, SUV

Goedkoopste huurauto

€11

Populairste model

Dacia Duster
Het populairste autoverhuurbedrijf in Antalya dat deze maand op momondo werd gevonden, is Right Cars. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Hit en DMR Car
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Antalya: Compact, Economy en SUV.
De laagste prijs voor een huurauto in Antalya is €11/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij €19/dag.
Het populairste automodel om te huren in Antalya was in de afgelopen 7 dagen de Dacia Duster. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Class Compact Wagon.

Met een huurauto rijden in Antalya - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Antalya zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Antalya, Turkije-autoverhuur?

Huurauto's in Antalya van populaire bedrijven zoals Europcar, Eternal Rental en Hertz bieden over het algemeen gratis annuleren aan. Hoewel momondo geen controle heeft over het annuleringsbeleid voor huurauto's in Antalya, kunnen we je helpen de goedkoopste auto te vinden voor je aanstaande reis.

Wat is de maximumsnelheid in Antalya, Turkije?

Als je een auto huurt in Antalya, moet je er rekening mee houden dat de huidige snelheidslimiet binnen stads- of stadslimieten van 50 km/u is, tenzij anders vermeld. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Antalya hebben over het algemeen een maximumsnelheid van 90 km/u. Als je in Antalya op een snelweg rijdt, is de maximumsnelheid 120 km/u.

Hoe is het weer in Antalya, Turkije in april?

Als je tijdens de maand april op zoek bent naar een huurauto in Antalya kun je temperaturen van ongeveer 16 °C en neerslag van ongeveer 40 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

Is het weer in Antalya hetzelfde als in de rest van Provincie Antalya?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Antalya voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand april is het van belang om te weten dat de rest van Provincie Antalya gewoonlijk een temperatuur heeft van 16 °C en er over het algemeen 47,6 mm neerslag valt.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Antalya bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Antalya worden dagelijks vernieuwd.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Antalya?

Er zijn 152 vliegmaatschappijen beschikbaar voor huurauto's in Antalya per april 2024.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Antalya?

De minimumleeftijd voor bestuurders verschilt per land, waaronder Antalya. In veel EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. Als standaardregel moet je 21 jaar oud zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een extra toeslag worden gerekend. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Antalya?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs hebben om een auto te kunnen huren in Antalya. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Antalya?

Gebruik momondo om een huurauto te boeken in Antalya. Dat is snel, gratis en eenvoudig en je kunt er geld mee besparen. momondo doet het harde werk en vindt de autoverhuurprijzen en -beleidsregels en alles wat jij nog hoeft te doen is vergelijken en kiezen wat het beste werkt voor jouw reis.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Antalya?

Met momondo is het makkelijker om geweldige autoverhuurdeals te vinden in Antalya, doordat je je zoekopdracht kunt verfijnen met meerdere filteropties. Je kunt je selectie verkleinen door op prijs, type auto, locatie en meer te zoeken.

Toont momondo autoverhuurdeals in Antalya met gratis annuleren?

Ja. Of het nu voor auto's in Antalya of ergens anders is, met momondo kun je een specifieke filter gebruiken om te zoeken naar voorwaarden met gratis annulering.

Kan ik op momondo een auto huren in Antalya met een eerlijk brandstofbeleid?

Zeker! Op momondo kun je deze functie gebruiken bij het zoeken naar een huurauto in Antalya.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Antalya met intensieve schoonmaak?

Ja, momondo toont deals met een intensieve schoonmaakservice voor huurauto's in Antalya.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Antalya met een onbeperkt aantal kilometers?

momondo biedt inderdaad opties voor een onbeperkt aantal kilometers voor huurauto's in Antalya.


Een makkelijkere manier om je trip naar Antalya te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
do 25/4
Middag
do 2/5
Middag
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Antalya

Populaire typen huurauto's in Antalya