Autoverhuur in Malaga, Andalusië

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Malaga, Andalusië? Start je zoektocht hier!

Malaga, Andalusië, Spanje
5 dec. — 12 dec.
Malaga, Andalusië, Spanje
di 5/12
Middag
di 12/12
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Statistieken en trends voor huurauto's in Malaga

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Malaga

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Malaga?

De goedkoopste huurauto's in Malaga worden doorgaans gevonden via Delpaso. Als je boekt bij Delpaso, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts €4/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Malaga is €13/dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Malaga heeft de meeste locaties?

Sunnycars heeft van alle autoverhuurbedrijven in Malaga de meeste locaties, met 13 afdelingen.

Welke auto huren de meeste mensen in Malaga?

De Seat Arona en de Fiat 500C zijn volgens onze gegevens de twee populairste automodellen om te huren in Malaga. Huurprijzen voor de Seat Arona kunnen in Malaga verschillen. Dit hangt af van bij welk bedrijf je huurt, maar volgens onze gebruikers is de gemiddelde prijs €32/dag en deze kan zelfs slechts €9/ dag zijn. De huurprijzen voor de Fiat 500C kunnen ook verschillen, maar zijn gemiddeld €23/dag, met de goedkoopste deals voor slechts €7/dag.

Beste gevonden deals voor huurauto's in Malaga, Andalusië

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Malaga, Andalusië
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Malaga, Andalusië huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Malaga

Klein cars

€10 - €48

Alle typen auto's

€17 - €69

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein car in Malaga, Spanje is €22. De goedkoopste periode om een klein car te huren in Malaga, Spanje is in februari. De prijs is dan 57% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €10 per dag. De prijs voor het huren van een klein car is doorgaans 40% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Malaga. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Malaga verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein car huurauto's in Malaga die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium car in Malaga, Spanje is €31. De goedkoopste periode om een medium car te huren in Malaga, Spanje is in februari. De prijs is dan 68% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €10 per dag. De prijs voor het huren van een medium car is doorgaans 19% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Malaga. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Malaga verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium car huurauto's in Malaga die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot car in Malaga, Spanje is €55. De goedkoopste periode om een groot car te huren in Malaga, Spanje is in januari. De prijs is dan 52% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €27 per dag. De prijs voor het huren van een groot car is doorgaans 33% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Malaga. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Malaga verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Malaga, Spanje is €28. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Malaga, Spanje is in februari. De prijs is dan 66% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €10 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 24% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Malaga. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Malaga verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Malaga die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Malaga, Spanje is €50. De goedkoopste periode om een busje te huren in Malaga, Spanje is in maart. De prijs is dan 89% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €6 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 26% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Malaga. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Malaga verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor busje huurauto's in Malaga die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een luxe car in Malaga, Spanje is €55. De goedkoopste periode om een luxe car te huren in Malaga, Spanje is in februari. De prijs is dan 35% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €36 per dag. De prijs voor het huren van een luxe car is doorgaans 31% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Malaga. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Malaga verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een cabrio in Malaga, Spanje is €31. De goedkoopste periode om een cabrio te huren in Malaga, Spanje is in november. De prijs is dan 72% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €9 per dag. De prijs voor het huren van een cabrio is doorgaans 16% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Malaga. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Malaga verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Hyundai i10
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€5/dag

13 dec. - 20 dec.
Hyundai i10
Volkswagen Golf
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€5/dag

13 dec. - 20 dec.
Volkswagen Golf
Toyota Corolla Wagon
of vergelijkbaar Compacte stationwagen
Max. 4 passagiers

€5/dag

13 dec. - 20 dec.
Toyota Corolla Wagon

Overzicht autoverhuur Malaga

Alle bekende autoverhuurders in Malaga, Andalusië

Alamo

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,8

Comfort

8,8

Globaal

8,7

Ophalen/inleveren

8,5

Prijs-kwaliteit

8,2

Thrifty

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

9,0

Globaal

8,0

Ophalen/inleveren

8,0

Prijs-kwaliteit

8,0

Budget

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,4

Comfort

8,3

Globaal

8,1

Ophalen/inleveren

7,4

Prijs-kwaliteit

7,8

Enterprise Rent-A-Car

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,2

Comfort

8,3

Globaal

7,5

Ophalen/inleveren

7,7

Prijs-kwaliteit

7,5

Hertz

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,7

Comfort

7,9

Globaal

7,3

Ophalen/inleveren

7,1

Prijs-kwaliteit

7,0

Europcar

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,5

Comfort

7,5

Globaal

6,5

Ophalen/inleveren

7,5

Prijs-kwaliteit

6,0

Avis

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,7

Comfort

6,8

Globaal

6,0

Ophalen/inleveren

6,1

Prijs-kwaliteit

5,6

Sunnycars

12 locaties

Korte feitjes over huurauto's in Malaga

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Malaga

Populairste verhuurder

Delpaso

Populaire typen auto's

Economy, Mini, Compact

Goedkoopste huurauto

€5

Populairste model

Seat Arona
Het populairste autoverhuurbedrijf in Malaga dat deze maand op momondo werd gevonden, is Delpaso. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Record Go en Goldcar Rental SP
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Malaga: Economy, Mini en Compact.
De laagste prijs voor een huurauto in Malaga is €5/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij €13/dag.
Het populairste automodel om te huren in Malaga was in de afgelopen 7 dagen de Seat Arona. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Class Standard Wagon.

Huur een auto in de buurt van een van deze populaire hotels in Malaga

Hieronder staan de populairste hotels in Malaga

Met een huurauto rijden in Malaga - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Malaga zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat kost het om een auto te huren in Malaga, Spanje in december?

Om december een weekend een auto te huren in Malaga, vonden we prijzen al vanaf €14, en een gemiddelde prijs van €14. €26 is een standaard deal voor een week lang een auto huren in Malaga, maar voor december is het niet vreemd om prijzen tegen te komen vanaf €4, afhankelijk van je voorwaarden.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Malaga, Spanje-autoverhuur?

In de meeste gevallen zijn er geen kosten verbonden aan het annuleren van je Malaga-autoverhuur. Je kunt controleren of je favoriete autoverhuurbedrijf in Malaga gratis annuleren aanbiedt wanneer je boekt bij momondo.

Wat is de maximumsnelheid in Malaga, Spanje?

Reizigers die een auto huren in Malaga, moeten zich ervan bewust zijn dat de maximumsnelheid in de stad 50 km/u is. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Malaga zijn over het algemeen 100 km/u, terwijl de snelheidslimieten voor snelwegen 120 km/u zijn. Houd er rekening mee dat de snelheden kunnen veranderen, afhankelijk van de weg waarop je rijdt, dus pas op voor bewegwijzering.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Volkswagen Multivan huren in Malaga?

Hoe is het weer in Malaga, Spanje in november?

Tijdens de maand november is de gemiddelde temperatuur in Malaga 15 °C en de verwachte neerslag 95 mm. Deze informatie is nuttig voor reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Malaga.

Is het weer in Malaga hetzelfde als in de rest van Andalusië?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Malaga voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, is het van belang om te weten dat het weer in de maand november in Andalusië ongeveer 14 °C is en er 87,5 mm aan verwachte neerslag valt.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Malaga bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Malaga zijn vandaag bijgewerkt.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Malaga?

Per november 2023 zijn er 132 vliegmaatschappijen beschikbaar die je kunt kiezen voor huurauto's naar Malaga.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Malaga?

De minimumleeftijd voor bestuurders verschilt per land, waaronder Malaga. In veel EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. Als standaardregel moet je 21 jaar oud zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een extra toeslag worden gerekend. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Malaga?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs hebben om een auto te kunnen huren in Malaga. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Malaga?

Je kunt tijd en geld besparen als je een huurauto in Malaga boekt op momondo. momondo doorzoekt duizenden autoverhuurwebsites en -locaties, zodat jij kunt kiezen op de beste opties en auto's.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Malaga?

Als je een zoekopdracht hebt uitgevoerd voor een huurauto in Malaga, toont momondo de resultaten en kun je de beste deal vinden door onze filters te gebruiken. Zo kun je je zoekopdracht verfijnen op type auto, prijs, verhuurder en verschillende voorwaarden.

Toont momondo autoverhuurdeals in Malaga met gratis annuleren?

Ja, je kunt op momondo een specifieke filter gebruiken voor autoverhuurbedrijven in Malaga met gratis annuleren.

Kan ik op momondo een auto huren in Malaga met een eerlijk brandstofbeleid?

Je kunt op momondo specifiek kiezen voor een eerlijk brandstofbeleid, zodat je je zoekopdracht voor huurauto's in Malaga kunt verfijnen.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Malaga met intensieve schoonmaak?

Ja, je kunt op momondo zoeken naar huurauto's in Malaga met opties voor een intensieve schoonmaak.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Malaga met een onbeperkt aantal kilometers?

momondo biedt inderdaad opties voor een onbeperkt aantal kilometers voor huurauto's in Malaga.


Een makkelijkere manier om je trip naar Malaga te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.