Nieuwste deals
Inzichten
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Gerona, Catalonië

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Gerona, Catalonië? Start je zoektocht hier!

Leeftijd bestuurder: 26-65
vr 26/7
vr 2/8

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek je huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijs Alerts
Prijs Alerts
Nog niet klaar om te boeken? om prijzen te volgen.

Beste gevonden deals voor huurauto's in Gerona, Catalonië

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Gerona, Catalonië
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Statistieken en trends voor huurauto's in Gerona

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Gerona

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Gerona?

De goedkoopste huurauto's in Gerona worden doorgaans gevonden via Goldcar Rental SP. Als je boekt bij Goldcar Rental SP, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts €15/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Gerona is €23/dag.

Welke auto huren de meeste mensen in Gerona?

De meeste momondo-gebruikers huren de Fiat 500 in Gerona, maar de Opel Mokka is volgens onze gegevens een populaire tweede keuze. Als je interesse hebt om de Fiat 500 te huren: de prijzen zijn gemiddeld €31 per dag. Sommige gebruikers vonden huurdeals voor de Fiat 500 in Gerona voor slechts €17 per dag. De Opel Mokka in Gerona kost gemiddeld €31 per dag. De goedkoopste deals beginnen bij €25 per dag.

Gerona, Catalonië huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Gerona

Klein auto's

€16 - €50

Alle typen auto's

€15 - €56

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Gerona, Spanje is €30. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Gerona, Spanje is in november. De prijs is dan 47% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €16 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 22% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Gerona. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Gerona verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Gerona die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Gerona, Spanje is €50. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Gerona, Spanje is in juni. De prijs is dan 44% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €28 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 24% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Gerona. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Gerona verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Gerona die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Gerona, Spanje is €71. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Gerona, Spanje is in mei. De prijs is dan 2% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €70 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 47% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Gerona. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Gerona verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Gerona, Spanje is €33. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Gerona, Spanje is in november. De prijs is dan 73% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €9 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 14% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Gerona. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Gerona verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Gerona die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Gerona, Spanje is €67. De goedkoopste periode om een busje te huren in Gerona, Spanje is in juni. De prijs is dan 72% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €19 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 44% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Gerona. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Gerona verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een cabrio in Gerona, Spanje is €33. De goedkoopste periode om een cabrio te huren in Gerona, Spanje is in juni. De prijs is dan 21% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €27 per dag. De prijs voor het huren van een cabrio is doorgaans 11% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Gerona. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Gerona verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Peugeot 208
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€23/dag

24 jul. - 19 aug.
Peugeot 208
Citroen C1
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€25/dag

3 sep. - 11 sep.
Citroen C1
Kia Niro
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€25/dag

24 jul. - 19 aug.
Kia Niro

Overzicht autoverhuur Gerona

Alle bekende autoverhuurders in Gerona, Catalonië

Dollar

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

8,0

Globaal

10,0

Ophalen/inleveren

10,0

Prijs-kwaliteit

10,0

Budget

1 locatie
Overzicht

Hygiëne

9,3

Comfort

9,3

Globaal

9,3

Ophalen/inleveren

9,3

Prijs-kwaliteit

9,3

Europcar

1 locatie

Avis

1 locatie

Hertz

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

8,0

Globaal

6,0

Ophalen/inleveren

6,0

Prijs-kwaliteit

5,0

Alamo

1 locatie
Overzicht

Hygiëne

6,4

Comfort

6,4

Globaal

6,0

Ophalen/inleveren

6,0

Prijs-kwaliteit

5,6

DRIVALIA

1 locatie
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

8,0

Globaal

4,0

Ophalen/inleveren

4,0

Prijs-kwaliteit

4,0

Enterprise Rent-A-Car

1 locatie
Overzicht

Hygiëne

4,0

Comfort

4,8

Globaal

3,6

Ophalen/inleveren

3,6

Prijs-kwaliteit

4,0

Korte feitjes over huurauto's in Gerona

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Gerona

Populairste verhuurder

Goldcar Rental SP

Populaire typen auto's

Economy, Compact, SUV

Goedkoopste huurauto

€19

Populairste model

Fiat 500
Het populairste autoverhuurbedrijf in Gerona dat deze maand op momondo werd gevonden, is Goldcar Rental SP. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Firefly en Budget
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Gerona: Economy, Compact en SUV.
De laagste prijs voor een huurauto in Gerona is €19/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij €26/dag.
Het populairste automodel om te huren in Gerona was in de afgelopen 7 dagen de Fiat 500. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Opel Mokka.

Met een huurauto rijden in Gerona - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Gerona zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat kost het om een auto te huren in Gerona, Spanje in augustus?

Een huurauto in Gerona kost ongeveer €24 in augustus. De goedkoopste aanbiedingen zijn te vinden vanaf €24. Een week een auto huren kost gemiddeld €24 in Gerona, in augustus. De goedkoopste prijzen beginnen bij €15.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Gerona, Spanje-autoverhuur?

Huurauto's in Gerona van populaire bedrijven zoals Budget, Hertz en Alamo bieden over het algemeen gratis annuleren aan. Hoewel momondo geen controle heeft over het annuleringsbeleid voor huurauto's in Gerona, kunnen we je helpen de goedkoopste auto te vinden voor je aanstaande reis.

Wat is de maximumsnelheid in Gerona, Spanje?

De maximumsnelheid van Gerona is 50 km/u wanneer je in de stad rijdt. Deze snelheidslimiet kan ook gelden voor omliggende steden en buurten. De maximumsnelheid in de voorsteden in Gerona is 100 km/u en de maximumsnelheid op de snelweg is 120 km/u. Zorg er echter voor dat je op bewegwijzering let, aangezien deze snelheden kunnen variëren.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Opel Mokka huren in Gerona?

Hoe is het weer in Gerona, Spanje in juli?

Als je tijdens de maand juli op zoek bent naar een huurauto in Gerona kun je temperaturen van ongeveer 23 °C en neerslag van ongeveer 30 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

Is het weer in Gerona hetzelfde als in de rest van Catalonië?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Gerona voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, is het van belang om te weten dat het weer in de maand juli in Catalonië ongeveer 23 °C is en er 21,4 mm aan verwachte neerslag valt.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Gerona bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Gerona worden dagelijks vernieuwd.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Gerona?

Per juli 2024 zijn er 34 vliegmaatschappijen beschikbaar die je kunt kiezen voor huurauto's naar Gerona.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Gerona?

De minimumleeftijd voor bestuurders verschilt per land, waaronder Gerona. In veel EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. Als standaardregel moet je 21 jaar oud zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een extra toeslag worden gerekend. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Gerona?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen bij het huren van een auto in Gerona. Een internationaal rijbewijs is verplicht als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd en kan noodzakelijk zijn om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Gerona?

Gebruik momondo om een huurauto te boeken in Gerona. Dat is snel, gratis en eenvoudig en je kunt er geld mee besparen. momondo doet het harde werk en vindt de autoverhuurprijzen en -beleidsregels en alles wat jij nog hoeft te doen is vergelijken en kiezen wat het beste werkt voor jouw reis.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Gerona?

Door filters te gebruiken op momondo wordt het vinden van een geweldige huurauto in Gerona een stuk makkelijker. Of het nu gaat om prijs, type auto, voorzieningen of beleid, met momondo kun je je zoekopdracht verfijnen met deze en meer filters om de beste deal te vinden die bij jou past.

Toont momondo autoverhuurdeals in Gerona met gratis annuleren?

Natuurlijk! momondo heeft een specifieke filter zodat gebruikers kunnen zoeken naar huurauto's in Gerona met gratis annuleren.

Kan ik op momondo een auto huren in Gerona met een eerlijk brandstofbeleid?

Op momondo kun je specifiek zoeken naar huurauto's in Gerona met een eerlijk brandstofbeleid.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Gerona met intensieve schoonmaak?

Dat kan. momondo heeft een filter voor intensieve schoonmaakservices voor alle autoverhuurlocaties, waaronder Gerona.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Gerona met een onbeperkt aantal kilometers?

momondo biedt inderdaad opties voor een onbeperkt aantal kilometers voor huurauto's in Gerona.


Een makkelijkere manier om je trip naar Gerona te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
vr 26/7
Middag
vr 2/8
Middag
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Gerona

Populaire autoverhuurbedrijven in Gerona