Nieuwste deals
Inzichten
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Madrid

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Madrid? Start je zoektocht hier!

Leeftijd bestuurder: 26-65
za 20/7
za 27/7

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek je huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijs Alerts
Prijs Alerts
Nog niet klaar om te boeken? om prijzen te volgen.

Beste gevonden deals voor huurauto's in Madrid

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Madrid
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Statistieken en trends voor huurauto's in Madrid

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Madrid

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Madrid?

De goedkoopste huurauto's in Madrid worden doorgaans gevonden via Goldcar Rental SP. Als je boekt bij Goldcar Rental SP, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts €5/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Madrid is €5/dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Madrid heeft de meeste locaties?

Sunnycars heeft van alle autoverhuurbedrijven in Madrid de meeste locaties, met 16 afdelingen.

Welke auto huren de meeste mensen in Madrid?

Voor gemiddeld €30/dag (en vanaf slechts €11/dag) zijn de huurauto’s Nissan Qashqai in Madrid het populairst bij onze gebruikers. De Kia Sportage huren in Madrid voor gemiddeld €34/dag (€19/dag met een goedkope deal) is een andere populaire keuze.

Madrid huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Madrid

Klein auto's

€9 - €58

Alle typen auto's

€15 - €72

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Madrid, Spanje is €23. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Madrid, Spanje is in november. De prijs is dan 63% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €9 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 28% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Madrid. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Madrid verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Madrid die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Madrid, Spanje is €41. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Madrid, Spanje is in oktober. De prijs is dan 59% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €17 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 20% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Madrid. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Madrid verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Madrid die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Madrid, Spanje is €53. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Madrid, Spanje is in maart. De prijs is dan 27% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €39 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 38% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Madrid. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Madrid verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Madrid, Spanje is €22. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Madrid, Spanje is in november. De prijs is dan 66% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €8 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 31% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Madrid. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Madrid verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Madrid die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Madrid, Spanje is €55. De goedkoopste periode om een busje te huren in Madrid, Spanje is in juni. De prijs is dan 66% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €19 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 40% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Madrid. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Madrid verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een luxe auto in Madrid, Spanje is €58. De goedkoopste periode om een luxe auto te huren in Madrid, Spanje is in oktober. De prijs is dan 24% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €72 per dag. De prijs voor het huren van een luxe auto is doorgaans 44% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Madrid. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Madrid verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een cabrio in Madrid, Spanje is €34. De goedkoopste periode om een cabrio te huren in Madrid, Spanje is in februari. De prijs is dan 65% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €12 per dag. De prijs voor het huren van een cabrio is doorgaans 3% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Madrid. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Madrid verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Hyundai i10
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€10/dag

18 aug. - 27 aug.
Hyundai i10
Citroen C1
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€10/dag

18 aug. - 27 aug.
Citroen C1
Volkswagen Polo
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€10/dag

18 aug. - 27 aug.
Volkswagen Polo

Overzicht autoverhuur Madrid

Alle bekende autoverhuurders in Madrid

Enterprise Rent-A-Car

9 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,7

Comfort

8,6

Globaal

8,4

Ophalen/inleveren

8,1

Prijs-kwaliteit

7,9

Europcar

9 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,0

Comfort

8,5

Globaal

8,0

Ophalen/inleveren

7,5

Prijs-kwaliteit

8,0

Avis

5 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,0

Comfort

8,0

Globaal

7,7

Ophalen/inleveren

8,5

Prijs-kwaliteit

7,2

Budget

7 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,3

Comfort

8,1

Globaal

7,6

Ophalen/inleveren

7,6

Prijs-kwaliteit

7,8

Sixt

8 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,1

Comfort

7,9

Globaal

7,2

Ophalen/inleveren

7,8

Prijs-kwaliteit

7,3

Dollar

9 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,4

Comfort

8,1

Globaal

6,7

Ophalen/inleveren

6,1

Prijs-kwaliteit

7,0

Thrifty

8 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,8

Comfort

7,4

Globaal

6,5

Ophalen/inleveren

6,5

Prijs-kwaliteit

6,5

Centauro

6 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,2

Comfort

7,0

Globaal

6,5

Ophalen/inleveren

6,7

Prijs-kwaliteit

6,2

Korte feitjes over huurauto's in Madrid

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Madrid

Populairste verhuurder

Ok Mobility

Populaire typen auto's

Economy, Passenger Van, Compact

Goedkoopste huurauto

€17

Populairste model

Nissan Qashqai
Het populairste autoverhuurbedrijf in Madrid dat deze maand op momondo werd gevonden, is Ok Mobility. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Alamo en Record Go
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Madrid: Economy, Passenger Van en Compact.
De laagste prijs voor een huurauto in Madrid is €17/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij €23/dag.
Het populairste automodel om te huren in Madrid was in de afgelopen 7 dagen de Nissan Qashqai. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Kia Sportage.

Met een huurauto rijden in Madrid - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Madrid zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Madrid, Spanje-autoverhuur?

In de meeste gevallen zijn er geen kosten verbonden aan het annuleren van je Madrid-autoverhuur. Je kunt controleren of je favoriete autoverhuurbedrijf in Madrid gratis annuleren aanbiedt wanneer je boekt bij momondo.

Wat is de maximumsnelheid in Madrid, Spanje?

De maximumsnelheid in Madrid is 50 km/u, tenzij anders vermeld op verkeersborden. Madrid heeft ook een snelheidslimiet in de voorsteden van 100 km/u die strikt wordt gehandhaafd. Als je je in Madrid op een snelweg bevindt, moet je er rekening mee houden dat de maximumsnelheid over het algemeen 120 km/u is.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Opel Vivaro huren in Madrid?

Hoe is het weer in Madrid, Spanje in juli?

Het weer in Madrid is in de maand juli gewoonlijk 25 °C en de verwachte neerslag is 10 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

Is het weer in Madrid hetzelfde als in de rest van Madrid?

Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Madrid of de nabijgelegen gebieden in juli met Madrid als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 25 °C verwachten en ongeveer 12 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Madrid bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Madrid worden iedere dag vernieuwd.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Madrid?

Per juli 2024 zijn er 210 vliegmaatschappijen beschikbaar die je kunt kiezen voor huurauto's naar Madrid.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Madrid?

Leeftijdsvereisten voor bestuurders verschillen per land, waaronder Madrid. In verschillende EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. In het algemeen moet je 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Madrid?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen bij het huren van een auto in Madrid. Een internationaal rijbewijs is verplicht als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd en kan noodzakelijk zijn om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Madrid?

Je kunt tijd en geld besparen als je momondo gebruikt om een huurauto te boeken in Madrid. Met momondo kun je autoverhuurprijzen en -beleidsregels vergelijken van duizenden autoverhuurwebsites.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Madrid?

Als je een zoekopdracht hebt uitgevoerd voor een huurauto in Madrid, toont momondo de resultaten en kun je de beste deal vinden door onze filters te gebruiken. Zo kun je je zoekopdracht verfijnen op type auto, prijs, verhuurder en verschillende voorwaarden.

Toont momondo autoverhuurdeals in Madrid met gratis annuleren?

Je kunt op momondo een filter gebruiken om te zoeken naar huurauto's met gratis annuleren in Madrid en alle andere plaatsen. Beschikbaarheid kan per locatie verschillen.

Kan ik op momondo een auto huren in Madrid met een eerlijk brandstofbeleid?

Op momondo kun je specifiek zoeken naar huurauto's in Madrid met een eerlijk brandstofbeleid.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Madrid met intensieve schoonmaak?

Ja, momondo toont deals met een intensieve schoonmaakservice voor huurauto's in Madrid.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Madrid met een onbeperkt aantal kilometers?

Ja, momondo toont autoverhuuropties in Madrid met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Madrid te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
za 20/7
Middag
za 27/7
Middag
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Madrid

Populaire typen huurauto's in Madrid