Auto huren Las Palmas de Gran Canaria

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Las Palmas de Gran Canaria? Start je zoektocht hier!

Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spanje
9 mrt. — 16 mrt.
Zelfde inleverlocatie
Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spanje
di 9/3
Middag
di 16/3
Middag

Overzicht autoverhuur Las Palmas de Gran Canaria

Alle bekende autoverhuurders in Las Palmas de Gran Canaria
Verhuurder-score: Uitstekend 10.0

Score gebaseerd op 2 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 10.0

Score gebaseerd op 1 beoordeling

Verhuurder-score: Uitstekend 9.4

Score gebaseerd op 2 beoordelingen


Afstand tot populaire hotels vanaf Las Palmas de Gran Canaria

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Las Palmas de Gran Canaria

Autoverhuur in Las Palmas de Gran Canaria

22 gebruikers hebben gezocht naar een goedkope huurauto in Las Palmas de Gran Canaria met momondo in maart.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Las Palmas de Gran Canaria autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Schone voertuigen zijn altijd een prioriteit geweest; autoverhuurbedrijven in Las Palmas de Gran Canaria hebben echter nieuwe verbeterde schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je voertuig voor extra veiligheid wordt gedesinfecteerd. Een aantal van de autoverhuurders die verbeterde reiniging aanbieden, zijn Avis, Hertz, en Enterprise. Lees meer over elke beschikbare optie. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Las Palmas de Gran Canaria-autoverhuur?

De meeste van de Las Palmas de Gran Canaria autoverhuurbedrijven waarmee we samenwerken, hebben geen annuleringskosten. Dit betekent dat als je plannen onverwachts veranderen, veel autoverhuurbedrijven in Las Palmas de Gran Canaria zoals Avis, Hertz en ORLANDO vaak gratis annuleren aanbieden op basis van je reservering.

Wat is de maximumsnelheid in Las Palmas de Gran Canaria?

Reizigers die een auto huren in Las Palmas de Gran Canaria, moeten zich ervan bewust zijn dat de maximumsnelheid in de stad 50 km/u is. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Las Palmas de Gran Canaria zijn over het algemeen 100 km/u, terwijl de snelheidslimieten voor snelwegen 120 km/u zijn. Houd er rekening mee dat de snelheden kunnen veranderen, afhankelijk van de weg waarop je rijdt, dus pas op voor bewegwijzering.

Hoe is het weer in Las Palmas de Gran Canaria, Spanje in maart?

In maart, heeft Las Palmas de Gran Canaria over het algemeen 14 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 19 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Las Palmas de Gran Canaria, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in maart?

De temperaturen in Las Palmas de Gran Canaria zijn tijdens maart doorgaans hoog en de kans op regen is relatief laag. Daarom raadt momondo aan om een cabrio te huren, zodat je kunt genieten van het geweldige weer.

Is het weer in Las Palmas de Gran Canaria hetzelfde als in de rest van Canarische Eilanden?

Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Canarische Eilanden of de nabijgelegen gebieden in maart met Las Palmas de Gran Canaria als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 17 °C verwachten en ongeveer 20,1 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.


Ontdek meer huurtauto’s in Gran Canaria

Bekijk deals voor huurauto’s in steden zoals Arrecife, Granadilla de Abona en Los Cancajos in Gran Canaria

Start nu met het plannen van je reis naar Las Palmas de Gran Canaria