Huurauto's in Las Palmas de Gran Canaria, Spanje

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Las Palmas de Gran Canaria, Spanje? Start je zoektocht hier!

Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spanje
23 sep. — 30 sep.
Zelfde inleverlocatie
Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spanje
do 23/9
Middag
do 30/9
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Las Palmas de Gran Canaria, Spanje huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Huurauto's: Klein

4€ - 22€

Alle typen auto's

4€ - 23€

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Las Palmas de Gran Canaria, Spanje is 6€. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Las Palmas de Gran Canaria, Spanje is in januari. De prijs is dan 43% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 4€ per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 23% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Las Palmas de Gran Canaria. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Las Palmas de Gran Canaria verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Klein in Las Palmas de Gran Canaria die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.


Overzicht autoverhuur Las Palmas de Gran Canaria

Alle bekende autoverhuurders in Las Palmas de Gran Canaria, Spanje
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Ophalen/Inleveren

10,0

Waar voor je geld

10,0
3 locaties
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Las Palmas de Gran Canaria, Spanje

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Las Palmas de Gran Canaria

Autoverhuur in Las Palmas de Gran Canaria

247 gebruikers hebben gezocht naar een goedkope huurauto in Las Palmas de Gran Canaria met momondo in september.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Las Palmas de Gran Canaria autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Schone voertuigen zijn altijd een prioriteit geweest; autoverhuurbedrijven in Las Palmas de Gran Canaria hebben echter nieuwe verbeterde schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je voertuig voor extra veiligheid wordt gedesinfecteerd. Een van de autoverhuurders die verbeterde reiniging aanbiedt, is Enterprise. Lees meer over elke beschikbare optie. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Wat is de maximumsnelheid in Las Palmas de Gran Canaria, Spanje?

Reizigers die een auto huren in Las Palmas de Gran Canaria, moeten zich ervan bewust zijn dat de maximumsnelheid in de stad 50 km/u is. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Las Palmas de Gran Canaria zijn over het algemeen 100 km/u, terwijl de snelheidslimieten voor snelwegen 120 km/u zijn. Houd er rekening mee dat de snelheden kunnen veranderen, afhankelijk van de weg waarop je rijdt, dus pas op voor bewegwijzering.

Welke auto huren de meeste mensen in Las Palmas de Gran Canaria?

De meeste van onze gebruikers kiezen bij het huren van een auto in Las Palmas de Gran Canaria voor de Fiat 500 met een prijs van 13€/dag. De op een na populairste keuze is de huurauto Volkswagen Polo voor een gemiddelde van 19€/dag. Onze gebruikers vonden de Fiat 500 om in Las Palmas de Gran Canaria te huren voor slechts 1€/dag en de Volkswagen Polo voor slechts 1€/dag.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de BMW 4 Series Convertible huren in Las Palmas de Gran Canaria?

Momenteel is de BMW 4 Series Convertible beschikbaar om te huren bij Sixt in Las Palmas de Gran Canaria voor gemiddeld 88€ per dag. Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid voor de BMW 4 Series Convertible in Las Palmas de Gran Canaria snel kan veranderen.

Hoe is het weer in Las Palmas de Gran Canaria, Spanje in september?

In september, heeft Las Palmas de Gran Canaria over het algemeen 10 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 24 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Las Palmas de Gran Canaria, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in september?

De temperaturen in Las Palmas de Gran Canaria zijn tijdens september doorgaans hoog en de kans op regen is relatief laag. Daarom raadt momondo aan om een cabrio te huren, zodat je kunt genieten van het geweldige weer.

Is het weer in Las Palmas de Gran Canaria hetzelfde als in de rest van Canarische Eilanden?

Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Canarische Eilanden of de nabijgelegen gebieden in september met Las Palmas de Gran Canaria als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 23 °C verwachten en ongeveer 6,6 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.


Ontdek meer huurtauto’s in Gran Canaria

Bekijk deals voor huurauto’s in steden zoals Adeje, Arrecife en Granadilla de Abona in Gran Canaria

Start met het plannen van je reis naar Las Palmas de Gran Canaria