Huurauto's in Pescara, Italië

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Pescara, Italië? Start je zoektocht hier!

Pescara, Pescara, Italië
27 okt. — 3 nov.
Zelfde inleverlocatie
Pescara, Pescara, Italië
wo 27/10
Middag
wo 3/11
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Pescara, Italië huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Huurauto's: Klein

€8 - €42

Alle typen auto's

€8 - €51

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Pescara, Italië is €11. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Pescara, Italië is in november. De prijs is dan 28% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €8 per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 22% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Pescara. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Pescara verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Klein in Pescara die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.


Overzicht autoverhuur Pescara

Alle bekende autoverhuurders in Pescara, Italië
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Ophalen/Inleveren

10,0

Waar voor je geld

10,0
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

8,0

Totaalscore

10,0

Ophalen/Inleveren

10,0

Waar voor je geld

10,0
6 locaties
3 locaties
3 locaties
3 locaties
3 locaties
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Pescara, Italië

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Rome Roma Fiumicino

Autoverhuur in Pescara

In oktober hebben 37 momondo-gebruikers naar goedkope een goedkope huurauto in Pescara gezocht.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Pescara autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Extra intensieve schoonmaak is een van de nieuwe voordelen die je mogelijk krijgt wanneer je een auto huurt in Pescara. Gebruik onze zoekfilter om alle bedrijven te zien die een intensieve reiniging voor je reis aanbieden. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Pescara, Italië-autoverhuur?

In de meeste gevallen zijn er geen kosten verbonden aan het annuleren van je Pescara-autoverhuur. Je kunt controleren of je favoriete autoverhuurbedrijf in Pescara gratis annuleren aanbiedt wanneer je boekt bij momondo.

Wat is het beste type auto om te huren in Pescara tijdens november?

De meeste mensen huren een economy-auto wanneer ze in de maand november naar Pescara reizen. Dankzij het efficiënte benzineverbruik en het vermogen om op natte wegen te rijden, is de economy-type auto een goede keuze wanneer de gemiddelde neerslag 77 mm is, en de temperaturen rond de 8 °C schommelen. Een Economy huren in Pescara kost gemiddeld €19 per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Pescara, Italië?

De maximumsnelheid van Pescara is 50 km/u wanneer je in de stad rijdt. Deze snelheidslimiet kan ook gelden voor omliggende steden en buurten. De maximumsnelheid in de voorsteden in Pescara is 90 km/u en de maximumsnelheid op de snelweg is 130 km/u. Zorg er echter voor dat je op bewegwijzering let, aangezien deze snelheden kunnen variëren.

Welke auto huren de meeste mensen in Pescara?

De Fiat Panda huren in Pescara is de populairste keuze onder momondo-gebruikers, gevolgd door het huren van de Hyundai Accent. Onze gebruikers vonden deals voor de Fiat Panda in Pescara voor gemiddeld €17 per dag en voor slechts €4 per dag. Het kost gemiddeld €17 per dag om de Hyundai Accent te huren in Pescara, maar je kunt ook prijzen vinden van slechts €7 per dag.

Hoe is het weer in Pescara, Italië in oktober?

Tijdens de maand oktober is de gemiddelde temperatuur in Pescara 16 °C en de verwachte neerslag 74 mm. Deze informatie is nuttig voor reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Pescara.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in oktober?

Het weer in Pescara tijdens oktober heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Pescara. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Pescara vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Fiat Panda, de Hyundai Accent en de Fiat 500.

Is het weer in Pescara hetzelfde als in de rest van Abruzzen?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Pescara voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand oktober is het van belang om te weten dat de rest van Abruzzen gewoonlijk een temperatuur heeft van 16 °C en er over het algemeen 74 mm neerslag valt.


Start met het plannen van je reis naar Pescara