Huurauto's in Rome, Italië

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Rome, Italië? Start je zoektocht hier!

Rome, Italië
27 okt. — 3 nov.
Zelfde inleverlocatie
Rome, Italië
wo 27/10
Middag
wo 3/11
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Rome, Italië huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Huurauto's: Klein

€7 - €21

Alle typen auto's

€7 - €147

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Rome, Italië is €10. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Rome, Italië is in januari. De prijs is dan 37% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €7 per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 50% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Rome. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Rome verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Klein in Rome die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.


Overzicht autoverhuur Rome

Alle bekende autoverhuurders in Rome, Italië
6 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,6

Comfort

7,1

Totaalscore

6,9

Ophalen/Inleveren

6,7

Waar voor je geld

6,7
32 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,3

Comfort

6,3

Totaalscore

6,3

Ophalen/Inleveren

6,0

Waar voor je geld

6,5
16 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,4

Comfort

6,2

Totaalscore

5,4

Ophalen/Inleveren

5,5

Waar voor je geld

5,4
12 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

8,5

Totaalscore

9,0

Ophalen/Inleveren

8,5

Waar voor je geld

9,0
8 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,3

Comfort

8,0

Totaalscore

8,6

Ophalen/Inleveren

8,6

Waar voor je geld

8,0
9 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,8

Comfort

6,6

Totaalscore

5,8

Ophalen/Inleveren

5,8

Waar voor je geld

5,4
51 locaties
17 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Rome, Italië

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Rome Roma Fiumicino

Autoverhuur in Rome

In oktober hebben we 4 zoekacties voor autoverhuur in Rome uitgevoerd voor momondo-gebruikers.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Rome autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Hertz, Avis, en Alamo zijn een aantal van de autoverhuurders die verbeterde reinigingsopties aanbieden om de verspreiding van COVID-19 in Rome te bestrijden. Voertuigen worden altijd regelmatig schoongemaakt, maar autoverhuurbedrijven doen er in deze tijden alles aan om ervoor te zorgen dat auto's worden ontsmet. Je kunt controleren of alle verhuurbedrijven in Rome deze service aanbieden door te zoeken en te filteren op deze optie bij momondo. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Welk autoverhuurbedrijf in Rome heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

INTERRENT heeft doorgaans de goedkoopste dagtarieven in Rome, die je kunt vinden op een van hun locaties. Gemiddeld zou je €8/per dag moeten betalen, maar onze gebruikers hebben tarieven gevonden die zo laag zijn als €6/per dag voor hun huurauto in Rome.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Rome, Italië-autoverhuur?

Huurauto's in Rome van populaire bedrijven zoals Hertz, Avis en Alamo bieden over het algemeen gratis annuleren aan. Hoewel momondo geen controle heeft over het annuleringsbeleid voor huurauto's in Rome, kunnen we je helpen de goedkoopste auto te vinden voor je aanstaande reis.

Wat is het beste type auto om te huren in Rome tijdens november?

We raden aan een economy-type auto te huren wanneer je Rome bezoekt in de maand november. Hoewel een economy auto niet zo goed met ijs en sneeuw overweg kan, is het een ideale huurauto voor milde temperaturen en regen. In november zijn er in Rome temperaturen van gemiddeld 10 °C en 90 mm neerslag - ideale omstandigheden voor het huren van een economy auto. Een Economy huren in Rome kost gemiddeld €18 per dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Rome heeft de meeste locaties?

4 locaties zijn er te vinden in Rome, Italië. Bij deze SICILY BY CAR locaties vinden momondo-gebruikers meestal een dagtarief van zo'n €12/per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Rome, Italië?

Als je een auto huurt in Rome, moet je er rekening mee houden dat de huidige snelheidslimiet binnen stads- of stadslimieten van 50 km/u is, tenzij anders vermeld. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Rome hebben over het algemeen een maximumsnelheid van 90 km/u. Als je in Rome op een snelweg rijdt, is de maximumsnelheid 130 km/u.

Hoe is het weer in Rome, Italië in oktober?

Tijdens de maand oktober is de gemiddelde temperatuur in Rome 17 °C en de verwachte neerslag 93 mm. Deze informatie is nuttig voor reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Rome.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in oktober?

De temperaturen in Rome zijn tijdens oktober doorgaans hoog. Daarom raadt momondo aan om een cabrio te huren, zodat je kunt genieten van het goede weer.

Is het weer in Rome hetzelfde als in de rest van Lazio?

Het klimaat in Lazio in oktober is gewoonlijk 16 °C met een verwachte neerslag van 87,7 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Rome voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.


Start met het plannen van je reis naar Rome