Nieuwste deals
Inzichten
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Cagliari, Sardinië

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Cagliari, Sardinië? Start je zoektocht hier!

Leeftijd bestuurder: 26-65
do 25/7
do 1/8

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek je huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijs Alerts
Prijs Alerts
Nog niet klaar om te boeken? om prijzen te volgen.

Beste gevonden deals voor huurauto's in Cagliari, Sardinië

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Cagliari, Sardinië
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Statistieken en trends voor huurauto's in Cagliari

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Cagliari

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Cagliari?

De goedkoopste huurauto's in Cagliari worden doorgaans gevonden via Viaggiare Rent. Als je boekt bij Viaggiare Rent, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts €7/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Cagliari is €33/dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Cagliari heeft de meeste locaties?

Sunnycars heeft van alle autoverhuurbedrijven in Cagliari de meeste locaties, met 5 afdelingen.

Welke auto huren de meeste mensen in Cagliari?

De meeste van onze gebruikers kiezen bij het huren van een auto in Cagliari voor de Fiat 500X met een prijs van €35/dag. De op een na populairste keuze is de huurauto Ford Fiesta voor een gemiddelde van €25/dag. Onze gebruikers vonden de Fiat 500X om in Cagliari te huren voor slechts €8/dag en de Ford Fiesta voor slechts €9/dag.

Cagliari, Sardinië huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Cagliari

Klein auto's

€6 - €42

Alle typen auto's

€6 - €47

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Cagliari, Italië is €18. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Cagliari, Italië is in januari. De prijs is dan 69% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €6 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 14% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Cagliari. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Cagliari verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Cagliari die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Cagliari, Italië is €27. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Cagliari, Italië is in maart. De prijs is dan 72% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €8 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 22% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Cagliari. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Cagliari verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Cagliari die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Cagliari, Italië is €51. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Cagliari, Italië is in september. De prijs is dan 3% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €54 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 58% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Cagliari. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Cagliari verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Cagliari, Italië is €22. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Cagliari, Italië is in november. De prijs is dan 92% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €2 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 5% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Cagliari. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Cagliari verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Cagliari die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Cagliari, Italië is €66. De goedkoopste periode om een busje te huren in Cagliari, Italië is in mei. De prijs is dan 22% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €81 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 67% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Cagliari. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Cagliari verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor busje huurauto's in Cagliari die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

Opel Adam
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€13/dag

28 sep. - 5 okt.
Opel Adam
Peugeot 208
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€14/dag

28 sep. - 5 okt.
Peugeot 208
Volkswagen Golf
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€16/dag

28 sep. - 5 okt.
Volkswagen Golf

Overzicht autoverhuur Cagliari

Alle bekende autoverhuurders in Cagliari, Sardinië

Ecovia

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Globaal

10,0

Ophalen/inleveren

10,0

Prijs-kwaliteit

10,0

Alamo

1 locatie
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Globaal

10,0

Ophalen/inleveren

10,0

Prijs-kwaliteit

10,0

Budget

1 locatie
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Globaal

10,0

Ophalen/inleveren

10,0

Prijs-kwaliteit

10,0

Viaggiare Rent

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

8,0

Globaal

8,0

Ophalen/inleveren

8,0

Prijs-kwaliteit

8,0

Avis

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

6,0

Globaal

8,0

Ophalen/inleveren

8,0

Prijs-kwaliteit

8,0

Hertz

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,6

Comfort

6,6

Globaal

6,6

Ophalen/inleveren

6,6

Prijs-kwaliteit

5,2

Leasys Rent

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

2,0

Comfort

2,0

Globaal

2,0

Ophalen/inleveren

2,0

Prijs-kwaliteit

2,0

Sunnycars

5 locaties

Korte feitjes over huurauto's in Cagliari

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Cagliari

Populairste verhuurder

SURPRICE CAR RENTAL

Populaire typen auto's

Economy, Compact, Mini

Goedkoopste huurauto

€21

Populairste model

Fiat 500X
Het populairste autoverhuurbedrijf in Cagliari dat deze maand op momondo werd gevonden, is SURPRICE CAR RENTAL . Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Goldcar Rental SP en DRIVALIA
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Cagliari: Economy, Compact en Mini.
De laagste prijs voor een huurauto in Cagliari is €21/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij €32/dag.
Het populairste automodel om te huren in Cagliari was in de afgelopen 7 dagen de Fiat 500X. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Ford Fiesta.

Met een huurauto rijden in Cagliari - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Cagliari zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat kost het om een auto te huren in Cagliari, Italië in augustus?

In augustus is de gemiddelde huurautoprijs voor een week in Cagliari €31. Sommige van onze gebruikers hebben echter ook aanbiedingen gevonden die beginnen bij €19. Als je een auto voor een week wilt huren, vind je verschillende deals voor zo'n €7. De gemiddelde prijs is hier €28.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Cagliari, Italië-autoverhuur?

In de meeste gevallen zijn er geen kosten verbonden aan het annuleren van je Cagliari-autoverhuur. Je kunt controleren of je favoriete autoverhuurbedrijf in Cagliari gratis annuleren aanbiedt wanneer je boekt bij momondo.

Wat is de maximumsnelheid in Cagliari, Italië?

50 km/u is de maximumsnelheid voor steden voor Cagliari, die ook geldt voor omliggende steden en andere stedelijke centrums. De maximumsnelheid in de voorsteden en de maximumsnelheid op de snelweg rond Cagliari zijn respectievelijk 130 km/u en 90 km/u. Als je een auto huurt in Cagliari, moet je er rekening mee houden dat deze snelheidslimieten mogelijk strikt worden gehandhaafd.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Fiat 500C huren in Cagliari?

Hoe is het weer in Cagliari, Italië in juli?

Het weer in Cagliari is in de maand juli gewoonlijk 24 °C en de verwachte neerslag is 3 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

Is het weer in Cagliari hetzelfde als in de rest van Sardinië?

Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Sardinië of de nabijgelegen gebieden in juli met Cagliari als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 23 °C verwachten en ongeveer 6 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Cagliari bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Cagliari worden dagelijks bijgewerkt.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Cagliari?

Per juli 2024 zijn er 71 vliegmaatschappijen beschikbaar die je kunt kiezen voor huurauto's naar Cagliari.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Cagliari?

In een aantal landen, waaronder Cagliari, verschilt de minimumleeftijd voor bestuurders. In veel EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. Je moet in het algemeen 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Cagliari?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen om een auto te kunnen huren in Cagliari. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Cagliari?

momondo vindt en vergelijkt duizenden autoverhuurwebsites, zodat jij de beste selectie opties en huurauto's in Cagliari krijgt. Een huurauto vinden is snel en gratis, dus het is een logische keuze om momondo te gebruiken voor je boeking.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Cagliari?

Als je een zoekopdracht hebt uitgevoerd voor een huurauto in Cagliari, toont momondo de resultaten en kun je de beste deal vinden door onze filters te gebruiken. Zo kun je je zoekopdracht verfijnen op type auto, prijs, verhuurder en verschillende voorwaarden.

Toont momondo autoverhuurdeals in Cagliari met gratis annuleren?

Natuurlijk! momondo heeft een specifieke filter zodat gebruikers kunnen zoeken naar huurauto's in Cagliari met gratis annuleren.

Kan ik op momondo een auto huren in Cagliari met een eerlijk brandstofbeleid?

Ja, er is een specifieke filter op momondo voor een eerlijk brandstofbeleid voor alle autoverhuurlocaties, waaronder Cagliari.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Cagliari met intensieve schoonmaak?

Ja, je kunt op momondo zoeken naar huurauto's in Cagliari met opties voor een intensieve schoonmaak.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Cagliari met een onbeperkt aantal kilometers?

Ja, je kunt op momondo opties vinden voor huurauto's in Cagliari met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Cagliari te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
do 25/7
Middag
do 1/8
Middag
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Cagliari

Populaire autoverhuurbedrijven in Cagliari