Huurauto's in Funchal, Portugal

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Funchal, Portugal? Start je zoektocht hier!

Funchal, Portugal
3 okt. — 10 okt.
Zelfde inleverlocatie
Funchal, Portugal
zo 3/10
Middag
zo 10/10
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Funchal, Portugal huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Huurauto's: Klein

6€ - 31€

Alle typen auto's

6€ - 63€

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Funchal, Portugal is 12€. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Funchal, Portugal is in januari. De prijs is dan 50% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 6€ per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 25% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Funchal. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Funchal verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Klein in Funchal die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.


Overzicht autoverhuur Funchal

Alle bekende autoverhuurders in Funchal, Portugal
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

6,0

Totaalscore

6,0

Ophalen/Inleveren

10,0

Waar voor je geld

6,0
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

6,0

Totaalscore

6,0

Ophalen/Inleveren

10,0

Waar voor je geld

5,0
8 locaties
3 locaties
3 locaties
3 locaties
3 locaties
3 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Funchal, Portugal

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Funchal Aeroporto da Madeira

Autoverhuur in Funchal

2.364 personen zijn op zoek geweest naar huurauto's in Funchal voor september.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Funchal autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Schone voertuigen zijn altijd een prioriteit geweest; autoverhuurbedrijven in Funchal hebben echter nieuwe verbeterde schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je voertuig voor extra veiligheid wordt gedesinfecteerd. Een van de autoverhuurders die verbeterde reiniging aanbiedt, is Avis. Lees meer over elke beschikbare optie. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Welk autoverhuurbedrijf in Funchal heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

Je kunt de goedkoopste huurauto prijzen vinden in Funchal van Centauro, die 1 locatie in de stad heeft. momondo-gebruikers vonden dagelijks tarieven zo laag als 14€, maar het gemiddelde tarief voor autoverhuur in Funchal van Centauro is 14€/per dag.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Funchal, Portugal-autoverhuur?

Huurauto's in Funchal van populaire bedrijven zoals Rodavante, Avis en Rhodium bieden over het algemeen gratis annuleren aan. Hoewel momondo geen controle heeft over het annuleringsbeleid voor huurauto's in Funchal, kunnen we je helpen de goedkoopste auto te vinden voor je aanstaande reis.

Wat is de maximumsnelheid in Funchal, Portugal?

Wanneer je een huurauto boekt in Funchal, moet je je houden aan de maximumsnelheid van de stad 50 km/u. De snelheidslimieten op voorstedelijke wegen en snelwegen in Funchal zijn respectievelijk 100 km/u en 120 km/u. Wees op je hoede voor de bewegwijzering, want deze snelheidslimieten kunnen veranderen afhankelijk van waar je je binnen Funchal bevindt.

Welke auto huren de meeste mensen in Funchal?

De Ford Ka is volgens onze gegevens de populairste huurauto in Funchal. Onze gebruikers vonden in Funchal, prijzen voor Ford Ka van slechts 1€/dag, maar gemiddeld zijn de verwachte prijzen ongeveer 15€/dag. Een andere populaire huurauto in Funchal is de Hyundai Accent, voor gemiddeld 15€/dag en er zijn ook deals voor slechts 1€/dag.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Jeep Renegade huren in Funchal?

Europcar is het populairste autoverhuurbedrijf in Funchal met Jeep Renegade om te huren. Het huren van een Jeep Renegade in Funchal kost ongeveer 47€/dag als je deze huurt bij Europcar.De Buick Cascada huren (die ook wordt gezien al seen SUV-voertuig) is ook een optie als je een auto ophaalt bij Europcar in Funchal.

Hoe is het weer in Funchal, Portugal in september?

Tijdens de maand september is de gemiddelde temperatuur in Funchal 23 °C en de verwachte neerslag 35 mm. Deze informatie is nuttig voor reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Funchal.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in september?

De temperaturen in Funchal zijn tijdens september doorgaans hoog en de kans op regen is relatief laag. Daarom raadt momondo aan om een cabrio te huren, zodat je kunt genieten van het geweldige weer.

Is het weer in Funchal hetzelfde als in de rest van Madeira?

Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Madeira of de nabijgelegen gebieden in september met Funchal als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 23 °C verwachten en ongeveer 35 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.


Huurauto's op luchthavens in Funchal

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Funchal

Start met het plannen van je reis naar Funchal