Auto huren Gotenburg, Zweden

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Gotenburg, Zweden? Start je zoektocht hier!

Gotenburg, Zweden
21 apr. — 28 apr.
Zelfde inleverlocatie
Gotenburg, Zweden
wo 21/4
Middag
wo 28/4
Middag

Overzicht autoverhuur Gotenburg

Alle bekende autoverhuurders in Gotenburg, Zweden
Verhuurder-score: Uitstekend 10.0

Score gebaseerd op 1 beoordeling

Verhuurder-score: Uitstekend 9.3

Score gebaseerd op 5 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 8.6

Score gebaseerd op 2 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 8.0

Score gebaseerd op 9 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 8.0

Score gebaseerd op 2 beoordelingen


Afstand tot populaire hotels vanaf Gotenburg, Zweden

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Gotenburg Göteborg-Landvetter Airport

Autoverhuur in Gotenburg

Tot nu toe waren er deze maand 5 zoekacties van gebruikers die op zoek waren naar een huurauto in Gotenburg.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Gotenburg autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Veel autoverhuurbedrijven in Gotenburg hebben nieuwe schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je huurauto voor jouw veiligheid wordt gedesinfecteerd. Deze verbeterde reinigingsfunctie wordt nu aangeboden op locaties zoals Avis, Sixt, en Hertz. Gebruik onze nieuwe zoekfilter om alle bedrijven te zien die verbeterde reiniging aanbieden in Gotenburg. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Gotenburg, Zweden-autoverhuur?

Huurauto's in Gotenburg van populaire bedrijven zoals Avis, Sixt en Hertz bieden over het algemeen gratis annuleren aan. Hoewel momondo geen controle heeft over het annuleringsbeleid voor huurauto's in Gotenburg, kunnen we je helpen de goedkoopste auto te vinden voor je aanstaande reis.

Wat is de maximumsnelheid in Gotenburg, Zweden?

De maximumsnelheid in Gotenburg is 60 km/u, tenzij anders vermeld op verkeersborden. Gotenburg heeft ook een snelheidslimiet in de voorsteden van 100 km/u die strikt wordt gehandhaafd. Als je je in Gotenburg op een snelweg bevindt, moet je er rekening mee houden dat de maximumsnelheid over het algemeen 120 km/u is.

Hoe is het weer in Gotenburg, Zweden in april?

Als je tijdens de maand april op zoek bent naar een huurauto in Gotenburg kun je temperaturen van ongeveer 5 °C en neerslag van ongeveer 40 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in april?

Het klimaat in Gotenburg heeft doorgaans tijdens april geen invloed op het type huurauto dat je wilt voor je reis. Op basis van onze gegevens kijken momondo-gebruikers vaak naar specifieke voertuigen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Gotenburg. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Gotenburg vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Volkswagen Golf, de Ford Fiesta en de Ford Focus.

Is het weer in Gotenburg hetzelfde als in de rest van Västra Götalands län?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Gotenburg voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand april is het van belang om te weten dat de rest van Västra Götalands län gewoonlijk een temperatuur heeft van 5 °C en er over het algemeen 40 mm neerslag valt.


Start nu met het plannen van je reis naar Gotenburg