Auto huren Östersund, Zweden

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Östersund, Zweden? Start je zoektocht hier!

Östersund, Zweden
21 apr. — 28 apr.
Zelfde inleverlocatie
Östersund, Zweden
wo 21/4
Middag
wo 28/4
Middag

Overzicht autoverhuur Östersund

Alle bekende autoverhuurders in Östersund, Zweden
Verhuurder-score: Uitstekend 10.0

Score gebaseerd op 1 beoordeling

Verhuurder-score: Uitstekend 8.0

Score gebaseerd op 1 beoordeling


Afstand tot populaire hotels vanaf Östersund, Zweden

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Östersund Froesoe

Autoverhuur in Östersund

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Östersund autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Veel autoverhuurbedrijven in Östersund hebben nieuwe schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je huurauto voor jouw veiligheid wordt gedesinfecteerd. Deze verbeterde reinigingsfunctie wordt nu aangeboden op locaties zoals Sixt, Avis, en Hertz. Gebruik onze nieuwe zoekfilter om alle bedrijven te zien die verbeterde reiniging aanbieden in Östersund. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Östersund, Zweden-autoverhuur?

Bij het huren van een auto kun je verwachten dat de meeste autoverhuurbedrijven in Östersund geen annuleringskosten rekenen. Houd er rekening mee dat momondo dit annuleringsbeleid niet vaststelt, maar we kunnen je helpen goede deals te vinden voor huurauto's in Östersund. Let op het annuleringsbeleid wanneer je je zoekopdracht uitvoert.

Wat is de maximumsnelheid in Östersund, Zweden?

Reizigers die een auto huren in Östersund, moeten zich ervan bewust zijn dat de maximumsnelheid in de stad 60 km/u is. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Östersund zijn over het algemeen 100 km/u, terwijl de snelheidslimieten voor snelwegen 120 km/u zijn. Houd er rekening mee dat de snelheden kunnen veranderen, afhankelijk van de weg waarop je rijdt, dus pas op voor bewegwijzering.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in april?

Het weer in Östersund tijdens april heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Östersund.


Start nu met het plannen van je reis naar Östersund