Huurauto's in Zadar, Kroatië

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Zadar, Kroatië? Start je zoektocht hier!

Zadar, Kroatië
3 feb. — 10 feb.
Zelfde inleverlocatie
Zadar, Kroatië
do 3/2
Middag
do 10/2
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Overzicht autoverhuur Zadar

Alle bekende autoverhuurders in Zadar, Kroatië
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

5,4

Comfort

5,4

Globaal

5,4

Prijs-kwaliteit

4,9
5 locaties
3 locaties
3 locaties
3 locaties
2 locaties
2 locaties
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Zadar, Kroatië

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Split

Autoverhuur in Zadar

 • Welke schoonmaakmaatregelen nemen Zadar autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

  Enterprise, Budget, en Hertz zijn een van de vele autoverhuurbedrijven die hun reinigingsroutines hebben bijgewerkt in Zadar vanwege COVID-19. Hoewel de schoonmaak van een huurauto altijd belangrijk is geweest, gaan veel bedrijven op dit moment nog een stap verder om ervoor te zorgen dat voertuigen aan hogere veiligheidsnormen voldoen. Bekijk meer informatie over de volledige lijst met opties die beschikbaar zijn in Zadar. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

 • Welk autoverhuurbedrijf in Zadar heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

  Je kunt van Sixt de beste deals verwachten wanneer je Zadar bezoekt. Met gemiddelde tarieven van €66/per dag beschikbaar op 2 locaties, is Sixt een goed bedrijf om van te huren.

 • Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Zadar, Kroatië-autoverhuur?

  De meeste van de Zadar autoverhuurbedrijven waarmee we samenwerken, hebben geen annuleringskosten. Dit betekent dat als je plannen onverwachts veranderen, veel autoverhuurbedrijven in Zadar zoals Enterprise, Avantcar en Budget vaak gratis annuleren aanbieden op basis van je reservering.

 • Wat is de maximumsnelheid in Zadar, Kroatië?

  Reizigers die een auto huren in Zadar, moeten zich ervan bewust zijn dat de maximumsnelheid in de stad 50 km/u is. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Zadar zijn over het algemeen 90 km/u, terwijl de snelheidslimieten voor snelwegen 130 km/u zijn. Houd er rekening mee dat de snelheden kunnen veranderen, afhankelijk van de weg waarop je rijdt, dus pas op voor bewegwijzering.

 • Welke auto huren de meeste mensen in Zadar?

  De Hyundai i10 is volgens onze gegevens de populairste huurauto in Zadar. Onze gebruikers vonden in Zadar, prijzen voor Hyundai i10 van slechts €2/dag, maar gemiddeld zijn de verwachte prijzen ongeveer €21/dag. Een andere populaire huurauto in Zadar is de Hyundai Accent, voor gemiddeld €26/dag en er zijn ook deals voor slechts €4/dag.

 • Hoe is het weer in Zadar, Kroatië in januari?

  In januari, heeft Zadar over het algemeen 80 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 6 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Zadar, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

 • Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

  Het weer in Zadar tijdens januari heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Zadar. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Zadar vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Hyundai i10, de Hyundai Accent en de Volkswagen Polo.

 • Is het weer in Zadar hetzelfde als in de rest van Zadar?

  Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Zadar of de nabijgelegen gebieden in januari met Zadar als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 6 °C verwachten en ongeveer 80 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.


Start met het plannen van je reis naar Zadar