Auto huren Dubrovnik, Kroatië

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Dubrovnik, Kroatië? Start je zoektocht hier!

Dubrovnik, Kroatië
21 apr. — 28 apr.
Zelfde inleverlocatie
Dubrovnik, Kroatië
wo 21/4
Middag
wo 28/4
Middag

Overzicht autoverhuur Dubrovnik

Alle bekende autoverhuurders in Dubrovnik, Kroatië
Verhuurder-score: Uitstekend 8.0

Score gebaseerd op 5 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 6.7

Score gebaseerd op 5 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 6.1

Score gebaseerd op 4 beoordelingen

Verhuurder-score: Oké 5.8

Score gebaseerd op 4 beoordelingen

Verhuurder-score: Matig 3.2

Score gebaseerd op 5 beoordelingen


Afstand tot populaire hotels vanaf Dubrovnik, Kroatië

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Dubrovnik

Autoverhuur in Dubrovnik

In april hebben 42 momondo-gebruikers naar goedkope een goedkope huurauto in Dubrovnik gezocht.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Dubrovnik autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Alamo, National, en Avis zijn een aantal van de autoverhuurders die verbeterde reinigingsopties aanbieden om de verspreiding van COVID-19 in Dubrovnik te bestrijden. Voertuigen worden altijd regelmatig schoongemaakt, maar autoverhuurbedrijven doen er in deze tijden alles aan om ervoor te zorgen dat auto's worden ontsmet. Je kunt controleren of alle verhuurbedrijven in Dubrovnik deze service aanbieden door te zoeken en te filteren op deze optie bij momondo. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Welk autoverhuurbedrijf in Dubrovnik heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

Je kunt van GREEN MOTION de beste deals verwachten wanneer je Dubrovnik bezoekt. Met gemiddelde tarieven van 18€/per dag beschikbaar op 3 locaties, is GREEN MOTION een goed bedrijf om van te huren.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Dubrovnik, Kroatië-autoverhuur?

Elk autoverhuurbedrijf in Dubrovnik heeft een ander annuleringsbeleid. Bij momondo zullen we altijd in de zoekresultaten van autoverhuur vermelden of een verhuurder annuleringskosten rekent of niet. Enkele van de beste autoverhuurbedrijven in Dubrovnik zijn Alamo, National en Avis, dus zorg ervoor dat je controleert of ze een gratis annulering aanbieden.

Welk autoverhuurbedrijf in Dubrovnik heeft de meeste locaties?

GREEN MOTION is de autoverhuurder met de meeste locaties in Dubrovnik, Kroatië. Bij deze 3 locaties, kun je verwachten om een dagtarief van 18€ te betalen in Dubrovnik, Kroatië.

Wat is de maximumsnelheid in Dubrovnik, Kroatië?

De maximumsnelheid van Dubrovnik is 50 km/u wanneer je in de stad rijdt. Deze snelheidslimiet kan ook gelden voor omliggende steden en buurten. De maximumsnelheid in de voorsteden in Dubrovnik is 90 km/u en de maximumsnelheid op de snelweg is 130 km/u. Zorg er echter voor dat je op bewegwijzering let, aangezien deze snelheden kunnen variëren.

Hoe is het weer in Dubrovnik, Kroatië in april?

In april, heeft Dubrovnik over het algemeen 104 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 13 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Dubrovnik, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in april?

Het weer in Dubrovnik tijdens april heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Dubrovnik. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Dubrovnik vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Ford Focus Wagon, de Volkswagen Polo en de Hyundai i10.

Is het weer in Dubrovnik hetzelfde als in de rest van Dubrovnik-Neretva?

Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Dubrovnik-Neretva of de nabijgelegen gebieden in april met Dubrovnik als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 13 °C verwachten en ongeveer 96 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.


Huurauto's op luchthavens in Dubrovnik

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Dubrovnik

Start nu met het plannen van je reis naar Dubrovnik