Huurauto's in Dubrovnik, Kroatië

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Dubrovnik, Kroatië? Start je zoektocht hier!

Dubrovnik, Kroatië
3 feb. — 10 feb.
Zelfde inleverlocatie
Dubrovnik, Kroatië
do 3/2
Middag
do 10/2
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Dubrovnik, Kroatië huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Huurauto's: Klein

€6 - €36

Alle typen auto's

€6 - €36

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Dubrovnik, Kroatië is €8. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Dubrovnik, Kroatië is in oktober. De prijs is dan 34% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €6 per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 0% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Dubrovnik. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Dubrovnik verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Klein in Dubrovnik die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.


Overzicht autoverhuur Dubrovnik

Alle bekende autoverhuurders in Dubrovnik, Kroatië
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,4

Comfort

8,2

Globaal

7,1

Prijs-kwaliteit

7,9
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Globaal

2,0

Prijs-kwaliteit

6,0
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

5,9

Comfort

5,9

Globaal

5,9

Prijs-kwaliteit

5,9
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,0

Comfort

6,0

Globaal

4,0

Prijs-kwaliteit

4,0
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

3,9

Comfort

3,9

Globaal

2,9

Prijs-kwaliteit

2,9
4 locaties
4 locaties
4 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Dubrovnik, Kroatië

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Dubrovnik

Autoverhuur in Dubrovnik

 • Welke schoonmaakmaatregelen nemen Dubrovnik autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

  Alamo, Thrifty, en Enterprise zijn een aantal van de autoverhuurders die verbeterde reinigingsopties aanbieden om de verspreiding van COVID-19 in Dubrovnik te bestrijden. Voertuigen worden altijd regelmatig schoongemaakt, maar autoverhuurbedrijven doen er in deze tijden alles aan om ervoor te zorgen dat auto's worden ontsmet. Je kunt controleren of alle verhuurbedrijven in Dubrovnik deze service aanbieden door te zoeken en te filteren op deze optie bij momondo. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

 • Welk autoverhuurbedrijf in Dubrovnik heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

  Je kunt van GREEN MOTION de beste deals verwachten wanneer je Dubrovnik bezoekt. Met gemiddelde tarieven van €19/per dag beschikbaar op 3 locaties, is GREEN MOTION een goed bedrijf om van te huren.

 • Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Dubrovnik, Kroatië-autoverhuur?

  Elk autoverhuurbedrijf in Dubrovnik heeft een ander annuleringsbeleid. Bij momondo zullen we altijd in de zoekresultaten van autoverhuur vermelden of een verhuurder annuleringskosten rekent of niet. Enkele van de beste autoverhuurbedrijven in Dubrovnik zijn Alamo, Thrifty en Enterprise, dus zorg ervoor dat je controleert of ze een gratis annulering aanbieden.

 • Wat is het beste type auto om te huren in Dubrovnik tijdens februari?

  We raden aan een economy-type auto te huren wanneer je Dubrovnik bezoekt in de maand februari. Hoewel een economy auto niet zo goed met ijs en sneeuw overweg kan, is het een ideale huurauto voor milde temperaturen en regen. In februari zijn er in Dubrovnik temperaturen van gemiddeld 10 °C en 104 mm neerslag - ideale omstandigheden voor het huren van een economy auto. Een Economy huren in Dubrovnik kost gemiddeld €12 per dag.

 • Welk autoverhuurbedrijf in Dubrovnik heeft de meeste locaties?

  GREEN MOTION is de autoverhuurder met de meeste locaties in Dubrovnik, Kroatië. Bij deze 3 locaties, kun je verwachten om een dagtarief van €19 te betalen in Dubrovnik, Kroatië.

 • Wat is de maximumsnelheid in Dubrovnik, Kroatië?

  De maximumsnelheid van Dubrovnik is 50 km/u wanneer je in de stad rijdt. Deze snelheidslimiet kan ook gelden voor omliggende steden en buurten. De maximumsnelheid in de voorsteden in Dubrovnik is 90 km/u en de maximumsnelheid op de snelweg is 130 km/u. Zorg er echter voor dat je op bewegwijzering let, aangezien deze snelheden kunnen variëren.

 • Welke auto huren de meeste mensen in Dubrovnik?

  De Ford Focus huren in Dubrovnik is de populairste keuze onder momondo-gebruikers, gevolgd door het huren van de Opel Corsa. Onze gebruikers vonden deals voor de Ford Focus in Dubrovnik voor gemiddeld €22 per dag en voor slechts €1 per dag. Het kost gemiddeld €19 per dag om de Opel Corsa te huren in Dubrovnik, maar je kunt ook prijzen vinden van slechts €6 per dag.

 • Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Mercedes-Benz V-Class huren in Dubrovnik?

  Als je de Mercedes-Benz V-Class wilt huren in Dubrovnik, is Alamo het populairste autoverhuurbedrijf in de stad waar dit voertuig (en andere vergelijkbare Luxe om te huren) wordt aangeboden. De Mercedes-Benz V-Class huren bij Alamo in Dubrovnik kost gemiddeld €155 per dag.

 • Hoe is het weer in Dubrovnik, Kroatië in januari?

  In januari, heeft Dubrovnik over het algemeen 139 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 7 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Dubrovnik, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

 • Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

  Het weer in Dubrovnik tijdens januari heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Dubrovnik. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Dubrovnik vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Ford Focus, de Class Compact SUV en de Opel Corsa.

 • Is het weer in Dubrovnik hetzelfde als in de rest van Dubrovnik-Neretva?

  Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Dubrovnik-Neretva of de nabijgelegen gebieden in januari met Dubrovnik als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 7 °C verwachten en ongeveer 83 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.


Huurauto's op luchthavens in Dubrovnik

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Dubrovnik

Start met het plannen van je reis naar Dubrovnik