Huurauto's in Rijeka, Kroatië

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Rijeka, Kroatië? Start je zoektocht hier!

Rijeka, Kroatië
10 dec. — 17 dec.
Zelfde inleverlocatie
Rijeka, Kroatië
vr 10/12
Middag
vr 17/12
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur Rijeka

Alle bekende autoverhuurders in Rijeka, Kroatië
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

9,0

Ophalen/Inleveren

9,0

Waar voor je geld

9,0
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

9,0

Totaalscore

9,0

Ophalen/Inleveren

8,0

Waar voor je geld

10,0
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

6,0

Totaalscore

2,0

Ophalen/Inleveren

2,0

Waar voor je geld

2,0
3 locaties
3 locaties
2 locaties
2 locaties
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Rijeka, Kroatië

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Zagreb

Autoverhuur in Rijeka

In december hebben we 58 zoekacties voor autoverhuur in Rijeka uitgevoerd voor momondo-gebruikers.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Rijeka autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Alamo, Enterprise, en Thrifty zijn een aantal van de autoverhuurders die verbeterde reinigingsopties aanbieden om de verspreiding van COVID-19 in Rijeka te bestrijden. Voertuigen worden altijd regelmatig schoongemaakt, maar autoverhuurbedrijven doen er in deze tijden alles aan om ervoor te zorgen dat auto's worden ontsmet. Je kunt controleren of alle verhuurbedrijven in Rijeka deze service aanbieden door te zoeken en te filteren op deze optie bij momondo. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Rijeka, Kroatië-autoverhuur?

Huurauto's in Rijeka van populaire bedrijven zoals Alamo, Enterprise en Thrifty bieden over het algemeen gratis annuleren aan. Hoewel momondo geen controle heeft over het annuleringsbeleid voor huurauto's in Rijeka, kunnen we je helpen de goedkoopste auto te vinden voor je aanstaande reis.

Wat is de maximumsnelheid in Rijeka, Kroatië?

De maximumsnelheid in Rijeka is 50 km/u, tenzij anders vermeld op verkeersborden. Rijeka heeft ook een snelheidslimiet in de voorsteden van 90 km/u die strikt wordt gehandhaafd. Als je je in Rijeka op een snelweg bevindt, moet je er rekening mee houden dat de maximumsnelheid over het algemeen 130 km/u is.

Welke auto huren de meeste mensen in Rijeka?

De Hyundai Accent huren in Rijeka is de populairste keuze onder momondo-gebruikers, gevolgd door het huren van de Volkswagen Polo. Onze gebruikers vonden deals voor de Hyundai Accent in Rijeka voor gemiddeld €18 per dag en voor slechts €4 per dag. Het kost gemiddeld €26 per dag om de Volkswagen Polo te huren in Rijeka, maar je kunt ook prijzen vinden van slechts €6 per dag.

Hoe is het weer in Rijeka, Kroatië in december?

Tijdens de maand december is de gemiddelde temperatuur in Rijeka 7 °C en de verwachte neerslag 110 mm. Deze informatie is nuttig voor reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Rijeka.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in december?

Het weer in Rijeka tijdens december heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Rijeka. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Rijeka vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Hyundai Accent, de Volkswagen Polo en de Opel Corsa.

Is het weer in Rijeka hetzelfde als in de rest van Primorje-Gorski Kotar?

Het klimaat in Primorje-Gorski Kotar in december is gewoonlijk 7 °C met een verwachte neerslag van 110 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Rijeka voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.


Start met het plannen van je reis naar Rijeka