Nieuwste deals
Inzichten
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Huurauto's in Kroatië

Op zoek naar goedkope huurautodeals in Kroatië? Start je zoektocht hier!

Leeftijd bestuurder: 26-65
di 4/6
di 11/6

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek je huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijs Alerts
Prijs Alerts
Nog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in om prijzen te volgen.

Beste gevonden deals voor huurauto's in Kroatië

Vind geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Kroatië
Peugeot 2008
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€10/dag

15 jun. - 27 jun.
Peugeot 2008
Volkswagen Polo
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€10/dag

15 jun. - 27 jun.
Volkswagen Polo
Ford Fiesta
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€10/dag

8 jun. - 15 jun.
Ford Fiesta
Citroen C1
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€10/dag

8 jun. - 15 jun.
Citroen C1
Audi A1
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€10/dag

8 jun. - 15 jun.
Audi A1
BMW 1 Series
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€12/dag

15 jun. - 27 jun.
BMW 1 Series
Citroen C1
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€14/dag

15 jun. - 27 jun.
Citroen C1
Ford Fiesta
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€14/dag

8 jun. - 15 jun.
Ford Fiesta
Citroen C1
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€14/dag

26 jun. - 3 jul.
Citroen C1

Statistieken en trends voor huurauto's in Kroatië

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Kroatië

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Kroatië?

Avia Rent A Car heeft meestal de goedkoopste huurauto's in Kroatië. Gebruikers kunnen vaak prijzen vinden vanaf €12 per dag wanneer ze boeken via Avia Rent A Car. Je vindt vaker autoverhuuraanbiedingen via Avia Rent A Car voor minder dan de gemiddelde landelijke prijs van €29/dag. Deze prijzen kunnen verschillen afhankelijk van het type auto dat je huurt en de stad waarin je huurt.

Welk autoverhuurbedrijf in Kroatië heeft de meeste locaties?

Met 53 locaties in Kroatië, Mack heeft de meeste autoverhuurvestigingen van welke andere autoverhuurder dan ook. Overweeg eens om Zagreb te bezoeken, de populairste stad van Kroatië. Mack is hier groot aanwezig met meer dan 7locaties - veel daarvan zijn te vinden op de luchthaven en het stadscentrum.

Wat is het populairste type huurauto in Kroatië?

Er zijn veel verschillende soorten huurauto's om uit te kiezen, maar als het gaat om een bezoek aan Kroatië, is het meest populaire type een Economy. Naar schatting koos 40% van onze gebruikers in de afgelopen 30 dagen voor een Economy en betaalde gemiddeld €25 per dag voor de huur. Houd er rekening mee dat je meer dan welkom bent om een ander type huurauto te selecteren op basis van je budget, je geplande activiteiten en het weer.

Kroatië huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Kroatië

Klein auto's

€6 - €37

Alle typen auto's

€7 - €77

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Kroatië is €19. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Kroatië is in november. De prijs is dan 69% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €6 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 37% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Kroatië. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Kroatië verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Kroatië die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Kroatië is €24. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Kroatië is in november. De prijs is dan 44% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €14 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 17% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Kroatië. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Kroatië verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Kroatië die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Kroatië is €55. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Kroatië is in april. De prijs is dan 70% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €17 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 46% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Kroatië. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Kroatië verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Kroatië is €34. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Kroatië is in maart. De prijs is dan 80% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €7 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 15% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Kroatië. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Kroatië verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Kroatië die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Kroatië is €47. De goedkoopste periode om een busje te huren in Kroatië is in oktober. De prijs is dan 58% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €20 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 37% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Kroatië. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Kroatië verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor busje huurauto's in Kroatië die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

Peugeot 2008
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€10/dag

15 jun. - 27 jun.
Peugeot 2008
Volkswagen Polo
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€10/dag

15 jun. - 27 jun.
Volkswagen Polo
BMW 1 Series
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€12/dag

15 jun. - 27 jun.
BMW 1 Series

Overzicht autoverhuur Kroatië

Alle bekende autoverhuurders in Kroatië

Mack

53 locaties

FLEET

32 locaties

AIR-RENTACAR

23 locaties

CarWiz

23 locaties

FLIZZR

23 locaties

Sixt

22 locaties

Sunnycars

22 locaties

ACTIVE RENT A CAR

20 locaties

Autoverhuur in Kroatië

Kom alles te weten over auto huren in Kroatië zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Aan welke kant van de weg rijden mensen in Kroatië?

In Kroatië moeten chauffeurs te allen tijde op de rechterkant rijden. Als je dit niet doet, kan dit leiden tot boetes voor verkeersovertredingen.

Hoe goed zijn de wegen in Kroatië?

Sinds 2019 staat Kroatië gerangschikt op plaats 19 van 137 landen voor wegkwaliteit. Kroatië kreeg een wegkwaliteitsscore van 5,6, die is gebaseerd op een schaal van 1 tot 7, waarbij 7 de best mogelijke score is.

Wat is de limiet voor rijden en drinken in Kroatië?

De BAG-limiet is 0,05% in Kroatië - dit geldt voor zowel bezoekers als inwoners. Je BAG-niveau is een maat voor het percentage alcohol in de bloedbaan. Deze informatie wordt gebruikt om te bepalen hoeveel iemand gedronken heeft. Het besturen van een voertuig met een BAG hoger dan 0,05% is in Kroatië tegen de wet en wordt beschouwd als ‘rijden onder invloed’. Houd er rekening mee dat er strengere straffen zijn voor degenen die gedronken hebben en rijden en jonger zijn de wettelijke drinkleeftijd. In Kroatië moet je minimaal 18 zijn om te drinken.

Wat kost benzine in Kroatië?

De gemiddelde benzineprijs in Kroatië is sinds vorige week €1,61 per liter. Als je een auto met een beperkt budget wilt huren, overweeg dan een land met lagere brandstofprijzen, zoals Egypte met een gemiddelde prijs van €0,27 per liter. Hong Kong is een ander geweldig land om te bezoeken als je je geen zorgen wilt maken over gasprijzen, die sinds vorige week rond de €2,96 per liter liggen.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Kroatië bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Kroatië worden dagelijks bijgewerkt.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Kroatië?

Het aantal vliegmaatschappijen beschikbaar voor huurauto's in Kroatië is 817 per mei 2024.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Kroatië?

De minimumleeftijd voor bestuurders verschilt per land, waaronder Kroatië. In een aantal EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. In het algemeen moet je 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Kroatië?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen bij het huren van een auto in Kroatië. Een internationaal rijbewijs is verplicht als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd en kan noodzakelijk zijn om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Kroatië?

Het is logisch om voor momondo te kiezen om naar een huurauto te zoeken in Kroatië. Dat is namelijk snel en gratis. Wij vinden de autoverhuurprijzen en -beleidsregels en jij kiest wat het beste werkt voor jou en jouw reis.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Kroatië?

Met momondo is het makkelijker om geweldige autoverhuurdeals te vinden in Kroatië, doordat je je zoekopdracht kunt verfijnen met meerdere filteropties. Je kunt je selectie verkleinen door op prijs, type auto, locatie en meer te zoeken.

Toont momondo autoverhuurdeals in Kroatië met gratis annuleren?

Ja. Of het nu voor auto's in Kroatië of ergens anders is, met momondo kun je een specifieke filter gebruiken om te zoeken naar voorwaarden met gratis annulering.

Kan ik op momondo een auto huren in Kroatië met een eerlijk brandstofbeleid?

Op momondo kun je specifiek zoeken naar huurauto's in Kroatië met een eerlijk brandstofbeleid.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Kroatië met intensieve schoonmaak?

Ja, momondo geeft specifieke deals weer zoals een verbeterde schoonmaak bij huurauto's in Kroatië.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Kroatië met een onbeperkt aantal kilometers?

Ja, je kunt op momondo opties vinden voor huurauto's in Kroatië met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Kroatië te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
di 4/6
Middag
di 11/6
Middag
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Kroatië