Huurauto's in Kroatië

Op zoek naar goedkope huurautodeals in Kroatië? Start je zoektocht hier!

Zagreb, Kroatië
8 dec. — 15 dec.
Zelfde inleverlocatie
Zagreb, Kroatië
do 8/12
Middag
do 15/12
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Beste gevonden deals voor huurauto's in Kroatië

Vind geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Kroatië
Ford Fiesta
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€7/dag

7 dec. - 14 dec.
Ford Fiesta
Volkswagen Golf
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€8/dag

7 dec. - 14 dec.
Volkswagen Golf
Renault Mégane Estate
of vergelijkbaar Compacte stationwagen
Max. 4 passagiers

€12/dag

7 dec. - 14 dec.
Renault Mégane Estate
Peugeot 3008
of vergelijkbaar Middenklasse SUV
Max. 5 passagiers

€11/dag

7 dec. - 14 dec.
Peugeot 3008
Ford Fiesta
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€10/dag

7 dec. - 14 dec.
Ford Fiesta
Peugeot 2008
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€19/dag

7 dec. - 14 dec.
Peugeot 2008
Citroen C1
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€8/dag

7 dec. - 14 dec.
Citroen C1
Audi A3
of vergelijkbaar Tussenmaat
Max. 5 passagiers
4-deurs voertuigen

€23/dag

1 jan. - 3 jan.
Audi A3
Mercedes-Benz B-Class
of vergelijkbaar Tussenmaat
Max. 5 passagiers

€25/dag

7 dec. - 14 dec.
Mercedes-Benz B-Class

Kroatië huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Kroatië

Huurauto's: Klein

€14 - €65

Alle typen auto's

€14 - €105

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Kroatië is €25. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Kroatië is in november. De prijs is dan 44% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €14 per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 38% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Kroatië. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Kroatië verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor Klein huurauto's in Kroatië die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Medium in Kroatië is €46. De goedkoopste periode om een Medium te huren in Kroatië is in april. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €60 per dag. De prijs voor het huren van een Medium is doorgaans 15% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Kroatië. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Kroatië verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor Medium huurauto's in Kroatië die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Kroatië is €29. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Kroatië is in oktober. De prijs is dan 47% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €16 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 25% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Kroatië. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Kroatië verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Kroatië die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

Ford Fiesta
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€7/dag

7 dec. - 14 dec.
Ford Fiesta
Citroen C1
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€8/dag

7 dec. - 14 dec.
Citroen C1
Renault Mégane
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€8/dag

7 dec. - 14 dec.
Renault Mégane

Huur een auto in de buurt van een van deze populaire hotels in Kroatië

Hieronder staan de populairste hotels in Kroatië

Autoverhuur in Kroatië

Kom alles te weten over auto huren in Kroatië zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Garage No 1 heeft meestal de goedkoopste huurauto's in Kroatië. Gebruikers kunnen vaak prijzen vinden vanaf €14 per dag wanneer ze boeken via Garage No 1. Je vindt vaker autoverhuuraanbiedingen via Garage No 1 voor minder dan de gemiddelde landelijke prijs van €29/dag. Deze prijzen kunnen verschillen afhankelijk van het type auto dat je huurt en de stad waarin je huurt.

Met 45 locaties in Kroatië, Mack heeft de meeste autoverhuurvestigingen van welke andere autoverhuurder dan ook. Overweeg eens om Zadar te bezoeken, de populairste stad van Kroatië. Mack is hier groot aanwezig met meer dan 3locaties - veel daarvan zijn te vinden op de luchthaven en het stadscentrum.

In Kroatië moeten chauffeurs te allen tijde op de rechterkant rijden. Als je dit niet doet, kan dit leiden tot boetes voor verkeersovertredingen.

Sinds 2019 staat Kroatië gerangschikt op plaats 19 van 137 landen voor wegkwaliteit. Kroatië kreeg een wegkwaliteitsscore van 5,6, die is gebaseerd op een schaal van 1 tot 7, waarbij 7 de best mogelijke score is.

De BAG-limiet is 0,05% in Kroatië - dit geldt voor zowel bezoekers als inwoners. Je BAG-niveau is een maat voor het percentage alcohol in de bloedbaan. Deze informatie wordt gebruikt om te bepalen hoeveel iemand gedronken heeft. Het besturen van een voertuig met een BAG hoger dan 0,05% is in Kroatië tegen de wet en wordt beschouwd als ‘rijden onder invloed’. Houd er rekening mee dat er strengere straffen zijn voor degenen die gedronken hebben en rijden en jonger zijn de wettelijke drinkleeftijd. In Kroatië moet je minimaal 18 zijn om te drinken.

Er zijn veel verschillende soorten huurauto's om uit te kiezen, maar als het gaat om een bezoek aan Kroatië, is het meest populaire type een Economy. Naar schatting koos 25% van onze gebruikers in de afgelopen 30 dagen voor een Economy en betaalde gemiddeld €13 per dag voor de huur. Houd er rekening mee dat je meer dan welkom bent om een ander type huurauto te selecteren op basis van je budget, je geplande activiteiten en het weer.

De gemiddelde benzineprijs in Kroatië is sinds vorige week €1,61 per liter. Als je een auto met een beperkt budget wilt huren, overweeg dan een land met lagere brandstofprijzen, zoals Algerije met een gemiddelde prijs van €0,32 per liter. Hong Kong is een ander geweldig land om te bezoeken als je je geen zorgen wilt maken over gasprijzen, die sinds vorige week rond de €2,85 per liter liggen.


Autoverhuur op populaire luchthavens in Kroatië

Huur een auto op een van deze populairste luchthavens in Kroatië

Start met het plannen van je reis naar Kroatië


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Het is logisch om voor momondo te kiezen om naar een huurauto te zoeken in Kroatië. Dat is namelijk snel en gratis. Wij vinden de autoverhuurprijzen en -beleidsregels en jij kiest wat het beste werkt voor jou en jouw reis.

Met momondo is het makkelijker om geweldige autoverhuurdeals te vinden in Kroatië, doordat je je zoekopdracht kunt verfijnen met meerdere filteropties. Je kunt je selectie verkleinen door op prijs, type auto, locatie en meer te zoeken.

Ja. Of het nu voor auto's in Kroatië of ergens anders is, met momondo kun je een specifieke filter gebruiken om te zoeken naar voorwaarden met gratis annulering.

Op momondo kun je specifiek zoeken naar huurauto's in Kroatië met een eerlijk brandstofbeleid.

Ja, momondo geeft specifieke deals weer zoals een verbeterde schoonmaak bij huurauto's in Kroatië.

Ja, je kunt op momondo opties vinden voor huurauto's in Kroatië met een onbeperkt aantal kilometers.


Om deze reden kiezen reizigers voor momondo
Boek met vertrouwen
We vergelijken autoverhuurdeals van meer dan 70.000 locaties, zodat jij een snelle en gemakkelijke keuze kunt maken.
Milieubewust
Kies uit een aantal typen auto's, zoals hybride en elektrische opties, en reis milieuvriendelijk.
Geen verborgen kosten
Alle getoonde prijzen zijn volledig. Er zijn geen verborgen kosten of toeslagen, dus je kunt vertrouwen op de prijs die je ziet.