Huurauto's in Zwitserland

Op zoek naar goedkope huurautodeals in Zwitserland? Start je zoektocht hier!

Genève, Zwitserland
9 dec. — 16 dec.
Genève, Zwitserland
za 9/12
Middag
za 16/12
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Statistieken en trends voor huurauto's in Zwitserland

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Zwitserland

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Zwitserland?

Op dit moment is Alamo het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Zwitserland, waar gebruikers deals kunnen vinden vanaf slechts €46 per dag. Gebruikers die een huurauto boeken bij Alamo hebben de neiging om prijzen te vinden die lager zijn dan het gemiddelde landelijke tarief van €63 per dag. Houd er rekening mee dat de prijzen kunnen variëren afhankelijk van waar je huurt, hoeveel dagen je huurt en het type huurauto dat je kiest.

Wat is de populairste autoverhuurder in Zwitserland?

Als je van plan bent een auto te huren in Zwitserland, raden we aan om te boeken bij Alamo, één van de populairste autoverhuurders van het land. In de afgelopen maand heeft 63% van onze gebruikers gekozen voor Alamo bij het huren van een auto. Daarnaast scoort deze autoverhuuder een tevredenheidsscore van 7,7 uit 10 op basis van 105 beoordelingen.

Welk autoverhuurbedrijf in Zwitserland heeft de meeste locaties?

keddy by Europcar heeft meer autoverhuurlocaties in Zwitserland dan welke autoverhuurder dan ook. Met 124 locaties verdeeld door het hele land, vind je gemakkelijk een van hun autoverhuurvestigingen op de luchthaven van bestemming of in het stadscentrum. Overweeg eens om Genève te bezoeken, de populairste stad van Zwitserland. keddy by Europcar is hier groot aanwezig met meer dan 5locaties - veel daarvan zijn te vinden op de luchthaven en het stadscentrum.

Wat is het populairste type huurauto in Zwitserland?

Reizigers die Zwitserland kiezen, kiezen meestal voor een Compact als huurauto naar keuze. Dit kan komen door het weer tijdens hun verblijf, de geplande activiteiten of hun budget. In de afgelopen 30 dagen huurde 34% van onze gebruikers een Compact voor hun reis naar Zwitserland tegen een gemiddelde prijs van €81 per dag.

Beste gevonden deals voor huurauto's in Zwitserland

Vind geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Zwitserland
Audi A1
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€40/dag

1 jan. - 12 jan.
Audi A1
Audi A1
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€40/dag

1 feb. - 9 feb.
Audi A1
Ford Focus
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€40/dag

1 jan. - 12 jan.
Ford Focus
Renault Zoe
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€41/dag

1 jan. - 12 jan.
Renault Zoe
Peugeot 308
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€42/dag

1 feb. - 9 feb.
Peugeot 308
Ford Fiesta
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€44/dag

1 jan. - 12 jan.
Ford Fiesta
Audi A3
of vergelijkbaar Tussenmaat
Max. 5 passagiers
4-deurs voertuigen

€49/dag

1 jan. - 12 jan.
Audi A3
Renault Mégane Estate
of vergelijkbaar Compacte stationwagen
Max. 4 passagiers

€53/dag

1 jan. - 12 jan.
Renault Mégane Estate
Opel Mokka
of vergelijkbaar Middenklasse SUV
Max. 5 passagiers

€54/dag

1 jan. - 12 jan.
Opel Mokka

Zwitserland huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Zwitserland

Klein cars

€43 - €100

Alle typen auto's

€56 - €206

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein car in Zwitserland is €62. De goedkoopste periode om een klein car te huren in Zwitserland is in november. De prijs is dan 31% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €43 per dag. De prijs voor het huren van een klein car is doorgaans 34% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Zwitserland. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Zwitserland verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein car huurauto's in Zwitserland die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium car in Zwitserland is €69. De goedkoopste periode om een medium car te huren in Zwitserland is in december. De prijs is dan 62% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €27 per dag. De prijs voor het huren van een medium car is doorgaans 25% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Zwitserland. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Zwitserland verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium car huurauto's in Zwitserland die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot car in Zwitserland is €138. De goedkoopste periode om een groot car te huren in Zwitserland is in oktober. De prijs is dan 55% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €63 per dag. De prijs voor het huren van een groot car is doorgaans 34% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Zwitserland. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Zwitserland verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Zwitserland is €88. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Zwitserland is in januari. De prijs is dan 50% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €44 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 6% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Zwitserland. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Zwitserland verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Zwitserland die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Zwitserland is €103. De goedkoopste periode om een busje te huren in Zwitserland is in oktober. De prijs is dan 39% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €63 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 10% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Zwitserland. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Zwitserland verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Audi A1
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€40/dag

1 jan. - 12 jan.
Audi A1
Audi A1
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€40/dag

1 feb. - 9 feb.
Audi A1
Ford Focus
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€40/dag

1 jan. - 12 jan.
Ford Focus

Overzicht autoverhuur Zwitserland

Alle bekende autoverhuurders in Zwitserland

keddy by Europcar

124 locaties

Europcar

109 locaties

Sunnycars

69 locaties

Hertz

53 locaties

Shouqi

34 locaties

Edel & Stark

29 locaties

Avis

28 locaties

FLIZZR

26 locaties

Vind populaire attracties in de buurt van de ophaallocatie van je huurauto

Bekijk deze must-see attracties in de buurt van populaire autoverhuurlocaties in Zwitserland

Nabijgelegen trekpleisters:

Paradeplatz9,9 km

Nabijgelegen trekpleisters:

Paradeplatz223,5 km

Nabijgelegen trekpleisters:

Paradeplatz79,6 km

Huur een auto in de buurt van een van deze populaire hotels in Zwitserland

Hieronder staan de populairste hotels in Zwitserland

Autoverhuur in Zwitserland

Kom alles te weten over auto huren in Zwitserland zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Aan welke kant van de weg rijden mensen in Zwitserland?

Mensen rijden op de rechterkant in Zwitserland. Als je naar Zwitserland reist vanuit een land dat aan de andere kant van de weg rijdt, kan het even wennen zijn, vooral als je van plan bent een auto te huren tijdens het verblijf.

Hoe goed zijn de wegen in Zwitserland?

Het wegennet in Zwitserland heeft een score van 5,9 ontvangen voor wegkwaliteit (1 laagste, 7 hoogste). Dit zet het land wereldwijd gezien op plaats 9 van 137 andere landen. Wegen zullen aanzienlijk verschillen binnen de verschillende regio's van het land, dus gebruik scores als een ruwe gids of referentie ter vergelijking.

Wat is de limiet voor rijden en drinken in Zwitserland?

De wettelijke limiet voor alcohol in het bloed (BAG) in Zwitserland is 0,05%. Het is echter belangrijk om de regionale of lokale wetgeving te controleren, omdat deze limiet soms anders kan zijn. De BAG in Zwitserland kan ook variëren op basis van leeftijd, rijervaring en of je al dan niet een bedrijfsvoertuig bestuurt. Houd er rekening mee dat je ook minimaal 16 jaar oud moet zijn om alcoholische dranken te consumeren, en het wordt niet aanbevolen om onder invloed een motorvoertuig te besturen.

Wat kost benzine in Zwitserland?

De gemiddelde benzineprijs in Zwitserland is sinds vorige week €1,91 per liter. Volgens onze gegevens heeft Zwitserland niet de duurste maar ook niet de goedkoopste gasprijzen ter wereld. Koeweit is momenteel het goedkoopst met €0,32 per liter, terwijl Hong Kong het duurst is met €2,85 per liter. Houd er rekening mee dat de gasprijzen regelmatig veranderen en tijdens je reisperiode kunnen verschillen.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Zwitserland bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Zwitserland worden dagelijks vernieuwd.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Zwitserland?

Het aantal vliegmaatschappijen beschikbaar voor huurauto's in Zwitserland is 663 per december 2023.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Zwitserland?

Leeftijdsvereisten voor bestuurders verschillen per land, waaronder Zwitserland. In verschillende EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. In het algemeen moet je 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Zwitserland?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen om een auto te kunnen huren in Zwitserland. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Zwitserland?

Het is logisch om voor momondo te kiezen om naar een huurauto te zoeken in Zwitserland. Dat is namelijk snel en gratis. Wij vinden de autoverhuurprijzen en -beleidsregels en jij kiest wat het beste werkt voor jou en jouw reis.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Zwitserland?

Met momondo vind je een geweldige autoverhuurdeal in Zwitserland door filters te gebruiken. Verfijn je zoekopdracht via de prijs of de kaart, filter op brandstof- of kilometerbeleid of gebruik een van de andere beschikbare filters.

Toont momondo autoverhuurdeals in Zwitserland met gratis annuleren?

Ja. Of het nu voor auto's in Zwitserland of ergens anders is, met momondo kun je een specifieke filter gebruiken om te zoeken naar voorwaarden met gratis annulering.

Kan ik op momondo een auto huren in Zwitserland met een eerlijk brandstofbeleid?

Ja, er is een specifieke filter op momondo voor een eerlijk brandstofbeleid voor alle autoverhuurlocaties, waaronder Zwitserland.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Zwitserland met intensieve schoonmaak?

Je kunt voor alle autoverhuurlocaties op momondo, waaronder Zwitserland, een intensieve schoonmaakservice vinden.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Zwitserland met een onbeperkt aantal kilometers?

Ja, je kunt op momondo opties vinden voor huurauto's in Zwitserland met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Zwitserland te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.