Auto huren Pattaya, Thailand

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Pattaya, Thailand? Start je zoektocht hier!

Pattaya, Thailand
21 apr. — 28 apr.
Zelfde inleverlocatie
Pattaya, Thailand
wo 21/4
Middag
wo 28/4
Middag

Overzicht autoverhuur Pattaya

Alle bekende autoverhuurders in Pattaya, Thailand
Verhuurder-score: Goed 6.2

Score gebaseerd op 2 beoordelingen


Afstand tot populaire hotels vanaf Pattaya, Thailand

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Bangkok Suvarnabhumi

Autoverhuur in Pattaya

1 persoon is op zoek geweest naar huurauto's in Pattaya voor april.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Pattaya autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

National, Dollar, en Hertz zijn een van de vele autoverhuurbedrijven die hun reinigingsroutines hebben bijgewerkt in Pattaya vanwege COVID-19. Hoewel de schoonmaak van een huurauto altijd belangrijk is geweest, gaan veel bedrijven op dit moment nog een stap verder om ervoor te zorgen dat voertuigen aan hogere veiligheidsnormen voldoen. Bekijk meer informatie over de volledige lijst met opties die beschikbaar zijn in Pattaya. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Pattaya, Thailand-autoverhuur?

In de meeste gevallen zijn er geen kosten verbonden aan het annuleren van je Pattaya-autoverhuur. Je kunt controleren of je favoriete autoverhuurbedrijf in Pattaya gratis annuleren aanbiedt wanneer je boekt bij momondo.

Wat is de maximumsnelheid in Pattaya, Thailand?

Als je een auto huurt in Pattaya, moet je er rekening mee houden dat de huidige snelheidslimiet binnen stads- of stadslimieten van 60 km/u is, tenzij anders vermeld. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Pattaya hebben over het algemeen een maximumsnelheid van 90 km/u. Als je in Pattaya op een snelweg rijdt, is de maximumsnelheid 120 km/u.

Hoe is het weer in Pattaya, Thailand in april?

Als je tijdens de maand april op zoek bent naar een huurauto in Pattaya kun je temperaturen van ongeveer 30 °C en neerslag van ongeveer 62 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in april?

De temperaturen in Pattaya zijn tijdens april doorgaans hoog. Daarom raadt momondo aan om een cabrio te huren, zodat je kunt genieten van het goede weer.

Is het weer in Pattaya hetzelfde als in de rest van Changwat Chonburi?

Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Changwat Chonburi of de nabijgelegen gebieden in april met Pattaya als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 30 °C verwachten en ongeveer 62 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.


Huurauto's op luchthavens in Pattaya

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Pattaya

Start nu met het plannen van je reis naar Pattaya