Huurauto's in Miami, Florida

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Miami, FL? Start je zoektocht hier!

Miami, FL, De Verenigde Staten
4 aug. — 11 aug.
Zelfde inleverlocatie
Miami, FL, De Verenigde Staten
wo 4/8
Middag
wo 11/8
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Miami, Florida huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Huurauto's: Medium

9€ - 53€

Alle typen auto's

21€ - 53€

De gemiddelde prijs voor het huren van een Medium in Miami, De Verenigde Staten is 15€. De goedkoopste periode om een Medium te huren in Miami, De Verenigde Staten is in september. De prijs is dan 44% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 9€ per dag. De prijs voor het huren van een Medium is doorgaans 36% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Miami. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Miami verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Medium in Miami die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Groot in Miami, De Verenigde Staten is 25€. De goedkoopste periode om een Groot te huren in Miami, De Verenigde Staten is in september. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 32€ per dag. De prijs voor het huren van een Groot is doorgaans 0% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Miami. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Miami verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Groot in Miami die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Miami, De Verenigde Staten is 23€. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Miami, De Verenigde Staten is in november. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 24€ per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 4% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Miami. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Miami verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een SUV in Miami die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.


Overzicht autoverhuur Miami

Alle bekende autoverhuurders in Miami, FL
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,9

Comfort

8,9

Totaalscore

8,9

Ophalen/Inleveren

8,8

Waar voor je geld

8,8
26 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,2

Comfort

8,4

Totaalscore

8,1

Ophalen/Inleveren

8,1

Waar voor je geld

8,1
9 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,8

Comfort

7,8

Totaalscore

7,1

Ophalen/Inleveren

7,1

Waar voor je geld

7,1
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,5

Comfort

7,4

Totaalscore

6,8

Ophalen/Inleveren

7,0

Waar voor je geld

7,0
8 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,2

Comfort

7,3

Totaalscore

6,8

Ophalen/Inleveren

6,6

Waar voor je geld

6,9
9 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,1

Comfort

7,1

Totaalscore

6,7

Ophalen/Inleveren

6,5

Waar voor je geld

6,8
14 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,0

Comfort

7,0

Totaalscore

6,5

Ophalen/Inleveren

6,3

Waar voor je geld

6,6
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,0

Comfort

2,0

Totaalscore

2,0

Ophalen/Inleveren

2,0

Waar voor je geld

2,0

Afstand tot populaire hotels vanaf Miami, FL

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Miami

Autoverhuur in Miami

Tot dusver waren er in juli 25 zoekacties bij momondo voor een huurauto in Miami.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Miami autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Alamo, Enterprise, en Dollar zijn een aantal van de autoverhuurders die verbeterde reinigingsopties aanbieden om de verspreiding van COVID-19 in Miami te bestrijden. Voertuigen worden altijd regelmatig schoongemaakt, maar autoverhuurbedrijven doen er in deze tijden alles aan om ervoor te zorgen dat auto's worden ontsmet. Je kunt controleren of alle verhuurbedrijven in Miami deze service aanbieden door te zoeken en te filteren op deze optie bij momondo. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Welk autoverhuurbedrijf in Miami heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

Een auto huren in Miami is het goedkoopst wanneer je Corpusa Rent A Car gebruikt bij hun locatie in de stad. Het beste dagtarief dat momondo heeft gevonden, is 10€, maar meestal kun je ervan uitgaan dat de huur 14€ per dag kost.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Miami, FL-autoverhuur?

De meeste van de Miami autoverhuurbedrijven waarmee we samenwerken, hebben geen annuleringskosten. Dit betekent dat als je plannen onverwachts veranderen, veel autoverhuurbedrijven in Miami zoals Alamo, Enterprise en Dollar vaak gratis annuleren aanbieden op basis van je reservering.

Wat is het beste type auto om te huren in Miami tijdens augustus?

Met temperaturen van gemiddeld 28 °C en neerslag van gewoonlijk 252 mm tijdens augustus, kun je overwegen om een standaard type auto te huren wanneer je naar Miami reist. Een standaard auto kan de schommelingen in temperatuur aan en regenval gedurende de maand augustus, en is een populaire keuze voor reizigers die naar Miami gaan. Een Standaard huren in Miami kost gemiddeld 28€ per dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Miami heeft de meeste locaties?

Het centrum van Miami, FL heeft 9 locaties van Avis, met een gemiddeld dagtarief van 29€.

Wat is de maximumsnelheid in Miami, FL?

Als je een auto huurt in Miami, moet je er rekening mee houden dat de huidige snelheidslimiet binnen stads- of stadslimieten van 40 km/u is, tenzij anders vermeld. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Miami hebben over het algemeen een maximumsnelheid van 120 km/u. Als je in Miami op een snelweg rijdt, is de maximumsnelheid 120 km/u.

Hoe is het weer in Miami, FL in juli?

Als je tijdens de maand juli op zoek bent naar een huurauto in Miami kun je temperaturen van ongeveer 29 °C en neerslag van ongeveer 165 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in juli?

Er is een grote kans op regen, ondanks dat de temperaturen tijdens juli hoger zijn dan normaal. momonodo raadt aan een auto met airco te huren om in het warme klimaat van Miami koel te blijven.

Is het weer in Miami hetzelfde als in de rest van Florida?

Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Florida of de nabijgelegen gebieden in juli met Miami als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 28 °C verwachten en ongeveer 175 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.


Huurauto's op luchthavens in Miami

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Miami

Ontdek meer huurtauto’s in Florida

Bekijk deals voor huurauto’s in steden zoals Arcadia, Doral en Fort Lauderdale in Florida

Start met het plannen van je reis naar Miami