Inzichten
Nieuwste deals
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Miami, Florida

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Miami, Florida? Start je zoektocht hier!

Miami, FL, De Verenigde Staten
25 apr. — 2 mei.
Miami, FL, De Verenigde Staten
do 25/4
Middag
do 2/5
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek je huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijs Alerts
Prijs Alerts
Nog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in om prijzen te volgen.

Beste gevonden deals voor huurauto's in Miami, Florida

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Miami, Florida
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Miami, Florida huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Miami

Klein auto's

€20 - €47

Alle typen auto's

€32 - €54

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Miami, De Verenigde Staten is €31. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Miami, De Verenigde Staten is in oktober. De prijs is dan 38% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €20 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 29% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Miami. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Miami verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Miami die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Miami, De Verenigde Staten is €41. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Miami, De Verenigde Staten is in oktober. De prijs is dan 20% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €34 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 7% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Miami. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Miami verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Miami die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Miami, De Verenigde Staten is €61. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Miami, De Verenigde Staten is in februari. De prijs is dan 22% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €48 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 27% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Miami. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Miami verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor groot auto huurauto's in Miami die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Miami, De Verenigde Staten is €46. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Miami, De Verenigde Staten is in januari. De prijs is dan 24% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €35 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 3% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Miami. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Miami verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Miami die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Miami, De Verenigde Staten is €53. De goedkoopste periode om een busje te huren in Miami, De Verenigde Staten is in oktober. De prijs is dan 17% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €45 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 17% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Miami. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Miami verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een luxe auto in Miami, De Verenigde Staten is €52. De goedkoopste periode om een luxe auto te huren in Miami, De Verenigde Staten is in oktober. De prijs is dan 42% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €31 per dag. De prijs voor het huren van een luxe auto is doorgaans 16% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Miami. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Miami verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een cabrio in Miami, De Verenigde Staten is €54. De goedkoopste periode om een cabrio te huren in Miami, De Verenigde Staten is in oktober. De prijs is dan 17% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €45 per dag. De prijs voor het huren van een cabrio is doorgaans 17% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Miami. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Miami verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor cabrio huurauto's in Miami die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

Audi A1
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€9/dag

18 mei. - 20 mei.
Audi A1
Ford Fiesta
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€16/dag

18 mei. - 20 mei.
Ford Fiesta

Statistieken en trends voor huurauto's in Miami

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Miami

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Miami?

De goedkoopste huurauto's in Miami worden doorgaans gevonden via Ok Mobility. Als je boekt bij Ok Mobility, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts €6/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Miami is €8/dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Miami heeft de meeste locaties?

Enterprise Rent-A-Car heeft van alle autoverhuurbedrijven in Miami de meeste locaties, met 26 afdelingen.

Welke auto huren de meeste mensen in Miami?

De Toyota RAV4 huren in Miami is de populairste keuze onder momondo-gebruikers, gevolgd door het huren van de Ford Mustang Convertible. Onze gebruikers vonden deals voor de Toyota RAV4 in Miami voor gemiddeld €40 per dag en voor slechts €17 per dag. Het kost gemiddeld €78 per dag om de Ford Mustang Convertible te huren in Miami, maar je kunt ook prijzen vinden van slechts €23 per dag.

Overzicht autoverhuur Miami

Alle bekende autoverhuurders in Miami, Florida

Alamo

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,7

Comfort

8,8

Globaal

8,7

Ophalen/inleveren

8,7

Prijs-kwaliteit

8,5

Sixt

5 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,8

Comfort

7,7

Globaal

7,0

Ophalen/inleveren

7,1

Prijs-kwaliteit

7,0

Enterprise Rent-A-Car

26 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,6

Comfort

6,7

Globaal

6,4

Ophalen/inleveren

6,3

Prijs-kwaliteit

6,3

Dollar

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,1

Comfort

7,2

Globaal

6,3

Ophalen/inleveren

6,6

Prijs-kwaliteit

6,5

Hertz

20 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,0

Comfort

6,8

Globaal

6,2

Ophalen/inleveren

6,1

Prijs-kwaliteit

6,3

Avis

10 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,3

Comfort

6,5

Globaal

6,0

Ophalen/inleveren

5,8

Prijs-kwaliteit

6,1

Budget

8 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,1

Comfort

6,4

Globaal

5,6

Ophalen/inleveren

5,8

Prijs-kwaliteit

5,7

Routes Car & Truck Rentals

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

5,1

Comfort

4,8

Globaal

3,6

Ophalen/inleveren

3,7

Prijs-kwaliteit

3,7

Korte feitjes over huurauto's in Miami

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Miami

Populairste verhuurder

Renta Florida

Populaire typen auto's

SUV, Intermediate, Full-size

Goedkoopste huurauto

€25

Populairste model

Toyota RAV4
Het populairste autoverhuurbedrijf in Miami dat deze maand op momondo werd gevonden, is Renta Florida. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Ok Mobility en Thrifty
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Miami: SUV, Intermediate en Full-size.
De laagste prijs voor een huurauto in Miami is €25/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij €36/dag.
Het populairste automodel om te huren in Miami was in de afgelopen 7 dagen de Toyota RAV4. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Ford Mustang Convertible.

Met een huurauto rijden in Miami - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Miami zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat kost het om een auto te huren in Miami, Florida in mei?

De goedkoopste huurautodeals in Miami voor mei zijn zo'n €11 tot €11. Voor een huurperiode van meer dan zeven dagen is de prijs zo'n €11 tot €30.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Miami, Florida-autoverhuur?

De meeste van de Miami autoverhuurbedrijven waarmee we samenwerken, hebben geen annuleringskosten. Dit betekent dat als je plannen onverwachts veranderen, veel autoverhuurbedrijven in Miami zoals Enterprise Rent-A-Car, Dollar en Hertz vaak gratis annuleren aanbieden op basis van je reservering.

Wat is het beste type auto om te huren in Miami tijdens mei?

Met temperaturen van gemiddeld 28 °C en neerslag van gewoonlijk 246 mm tijdens mei, kun je overwegen om een standaard type auto te huren wanneer je naar Miami reist. Een standaard auto kan de schommelingen in temperatuur aan en regenval gedurende de maand mei, en is een populaire keuze voor reizigers die naar Miami gaan. Een Standaard huren in Miami kost gemiddeld €60 per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Miami, Florida?

Als je een auto huurt in Miami, moet je er rekening mee houden dat de huidige snelheidslimiet binnen stads- of stadslimieten van 40 km/u is, tenzij anders vermeld. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Miami hebben over het algemeen een maximumsnelheid van 120 km/u. Als je in Miami op een snelweg rijdt, is de maximumsnelheid 120 km/u.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Nissan Pathfinder huren in Miami?

Hoe is het weer in Miami, FL in april?

Als je tijdens de maand april op zoek bent naar een huurauto in Miami kun je temperaturen van ongeveer 24 °C en neerslag van ongeveer 79 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

Is het weer in Miami hetzelfde als in de rest van Florida?

Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Florida of de nabijgelegen gebieden in april met Miami als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 22 °C verwachten en ongeveer 67,3 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Miami bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Miami worden iedere dag vernieuwd.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Miami?

Er zijn 233 vliegmaatschappijen beschikbaar voor huurauto's in Miami per april 2024.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Miami?

In een aantal landen, waaronder Miami, verschilt de minimumleeftijd voor bestuurders. In veel EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. Je moet in het algemeen 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Miami?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen om een auto te kunnen huren in Miami. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Miami?

Je kunt tijd en geld besparen als je een huurauto in Miami boekt op momondo. momondo doorzoekt duizenden autoverhuurwebsites en -locaties, zodat jij kunt kiezen op de beste opties en auto's.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Miami?

Met momondo vind je een geweldige autoverhuurdeal in Miami door filters te gebruiken. Verfijn je zoekopdracht via de prijs of de kaart, filter op brandstof- of kilometerbeleid of gebruik een van de andere beschikbare filters.

Toont momondo autoverhuurdeals in Miami met gratis annuleren?

Natuurlijk! momondo heeft een specifieke filter zodat gebruikers kunnen zoeken naar huurauto's in Miami met gratis annuleren.

Kan ik op momondo een auto huren in Miami met een eerlijk brandstofbeleid?

Op momondo kun je specifiek zoeken naar huurauto's in Miami met een eerlijk brandstofbeleid.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Miami met intensieve schoonmaak?

Ja, momondo toont deals met een intensieve schoonmaakservice voor huurauto's in Miami.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Miami met een onbeperkt aantal kilometers?

momondo biedt inderdaad opties voor een onbeperkt aantal kilometers voor huurauto's in Miami.


Een makkelijkere manier om je trip naar Miami te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
do 25/4
Middag
do 2/5
Middag
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Miami

Populaire typen huurauto's in Miami