Inzichten
Nieuwste deals
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in San Francisco, Californië

Op zoek naar goedkope autoverhuur in San Francisco, Californië? Start je zoektocht hier!

San Francisco, CA, De Verenigde Staten
25 apr. — 2 mei.
San Francisco, CA, De Verenigde Staten
do 25/4
Middag
do 2/5
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek je huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijs Alerts
Prijs Alerts
Nog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in om prijzen te volgen.

Beste gevonden deals voor huurauto's in San Francisco, Californië

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in San Francisco, Californië
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

San Francisco, Californië huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in San Francisco

Klein auto's

€39 - €75

Alle typen auto's

€40 - €79

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in San Francisco, De Verenigde Staten is €53. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in San Francisco, De Verenigde Staten is in april. De prijs is dan 27% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €39 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 6% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in San Francisco. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in San Francisco verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in San Francisco die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in San Francisco, De Verenigde Staten is €52. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in San Francisco, De Verenigde Staten is in oktober. De prijs is dan 25% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €39 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 8% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in San Francisco. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in San Francisco verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in San Francisco die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in San Francisco, De Verenigde Staten is €62. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in San Francisco, De Verenigde Staten is in november. De prijs is dan 62% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €24 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 12% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in San Francisco. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in San Francisco verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor groot auto huurauto's in San Francisco die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in San Francisco, De Verenigde Staten is €55. De goedkoopste periode om een SUV te huren in San Francisco, De Verenigde Staten is in januari. De prijs is dan 30% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €39 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 2% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in San Francisco. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in San Francisco verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in San Francisco die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in San Francisco, De Verenigde Staten is €45. De goedkoopste periode om een busje te huren in San Francisco, De Verenigde Staten is in oktober. De prijs is dan 31% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €59 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 20% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in San Francisco. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in San Francisco verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een luxe auto in San Francisco, De Verenigde Staten is €59. De goedkoopste periode om een luxe auto te huren in San Francisco, De Verenigde Staten is in januari. De prijs is dan 39% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €36 per dag. De prijs voor het huren van een luxe auto is doorgaans 6% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in San Francisco. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in San Francisco verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een cabrio in San Francisco, De Verenigde Staten is €64. De goedkoopste periode om een cabrio te huren in San Francisco, De Verenigde Staten is in november. De prijs is dan 44% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €37 per dag. De prijs voor het huren van een cabrio is doorgaans 14% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in San Francisco. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in San Francisco verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Ford B-MAX
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€43/dag

30 apr. - 14 mei.
Ford B-MAX
Renault Clio
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€45/dag

30 apr. - 14 mei.
Renault Clio
Volkswagen Golf
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€48/dag

30 apr. - 14 mei.
Volkswagen Golf

Statistieken en trends voor huurauto's in San Francisco

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in San Francisco

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in San Francisco?

De goedkoopste huurauto's in San Francisco worden doorgaans gevonden via Fox. Als je boekt bij Fox, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts €26/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in San Francisco is €40/dag.

Welk autoverhuurbedrijf in San Francisco heeft de meeste locaties?

Hertz heeft van alle autoverhuurbedrijven in San Francisco de meeste locaties, met 13 afdelingen.

Welke auto huren de meeste mensen in San Francisco?

De Ford Escape is volgens onze gegevens de populairste huurauto in San Francisco. Onze gebruikers vonden in San Francisco, prijzen voor Ford Escape van slechts €32/dag, maar gemiddeld zijn de verwachte prijzen ongeveer €55/dag. Een andere populaire huurauto in San Francisco is de Ford Mustang Convertible, voor gemiddeld €67/dag en er zijn ook deals voor slechts €38/dag.

Overzicht autoverhuur San Francisco

Alle bekende autoverhuurders in San Francisco, Californië

National

6 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,9

Comfort

9,2

Globaal

8,9

Ophalen/inleveren

8,6

Prijs-kwaliteit

9,0

Alamo

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,9

Comfort

8,9

Globaal

8,8

Ophalen/inleveren

8,8

Prijs-kwaliteit

8,4

Enterprise Rent-A-Car

11 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,7

Comfort

8,7

Globaal

8,6

Ophalen/inleveren

8,4

Prijs-kwaliteit

8,4

Sixt

6 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,2

Comfort

8,1

Globaal

7,5

Ophalen/inleveren

7,2

Prijs-kwaliteit

7,5

Budget

6 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,9

Comfort

8,0

Globaal

7,3

Ophalen/inleveren

7,4

Prijs-kwaliteit

7,0

Avis

6 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,7

Comfort

7,5

Globaal

6,8

Ophalen/inleveren

6,9

Prijs-kwaliteit

6,9

Hertz

13 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,7

Comfort

7,4

Globaal

6,4

Ophalen/inleveren

6,4

Prijs-kwaliteit

6,4

Thrifty

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,2

Comfort

6,8

Globaal

5,9

Ophalen/inleveren

5,8

Prijs-kwaliteit

5,9

Korte feitjes over huurauto's in San Francisco

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan San Francisco

Populairste verhuurder

Fox

Populaire typen auto's

SUV, Intermediate, Standard

Goedkoopste huurauto

€35

Populairste model

Chrysler Pacifica
Het populairste autoverhuurbedrijf in San Francisco dat deze maand op momondo werd gevonden, is Fox. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Dollar en Sixt
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in San Francisco: SUV, Intermediate en Standard.
De laagste prijs voor een huurauto in San Francisco is €35/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij €53/dag.
Het populairste automodel om te huren in San Francisco was in de afgelopen 7 dagen de Chrysler Pacifica. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Chrysler Pacifica.

Met een huurauto rijden in San Francisco - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in San Francisco zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat kost het om een auto te huren in San Francisco, Californië in mei?

Een huurauto in San Francisco kost ongeveer €91 in mei. De goedkoopste aanbiedingen zijn te vinden vanaf €91. Een week een auto huren kost gemiddeld €0 in San Francisco, in mei. De goedkoopste prijzen beginnen bij €0.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn San Francisco, Californië-autoverhuur?

In de meeste gevallen zijn er geen kosten verbonden aan het annuleren van je San Francisco-autoverhuur. Je kunt controleren of je favoriete autoverhuurbedrijf in San Francisco gratis annuleren aanbiedt wanneer je boekt bij momondo.

Wat is het beste type auto om te huren in San Francisco tijdens mei?

Een standaard type auto is de ideale auto om te huren bij een bezoek aan San Francisco in mei. Gemiddeld ontvangt San Francisco 4 mm neerslag en schommelen de temperaturen rond de 15 °C in de maand mei. Deze omstandigheden zijn zeer geschikt voor een standaard type auto, die gemakkelijk een beetje regen aankan en zelfs goed standhoudt als de temperatuur daalt. Een Standaard huren in San Francisco kost gemiddeld €42 per dag.

Wat is de maximumsnelheid in San Francisco, Californië?

De maximumsnelheid in San Francisco is 40 km/u, tenzij anders vermeld op verkeersborden. San Francisco heeft ook een snelheidslimiet in de voorsteden van 120 km/u die strikt wordt gehandhaafd. Als je je in San Francisco op een snelweg bevindt, moet je er rekening mee houden dat de maximumsnelheid over het algemeen 120 km/u is.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Ford Escape huren in San Francisco?

Hoe is het weer in San Francisco, CA in april?

Tijdens de maand april is de gemiddelde temperatuur in San Francisco 13 °C en de verwachte neerslag 36 mm. Deze informatie is nuttig voor reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in San Francisco.

Is het weer in San Francisco hetzelfde als in de rest van Californië?

Als je op zoek bent naar een huurauto in San Francisco voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand april is het van belang om te weten dat de rest van Californië gewoonlijk een temperatuur heeft van 15 °C en er over het algemeen 27,7 mm neerslag valt.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in San Francisco bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in San Francisco zijn vandaag bijgewerkt.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in San Francisco?

Er zijn 98 vliegmaatschappijen beschikbaar voor huurauto's in San Francisco per april 2024.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in San Francisco?

De minimumleeftijd voor bestuurders verschilt per land, waaronder San Francisco. In veel EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. Als standaardregel moet je 21 jaar oud zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een extra toeslag worden gerekend. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in San Francisco?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen bij het huren van een auto in San Francisco. Een internationaal rijbewijs is verplicht als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd en kan noodzakelijk zijn om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in San Francisco?

Je kunt tijd en geld besparen als je momondo gebruikt om een huurauto te boeken in San Francisco. Met momondo kun je autoverhuurprijzen en -beleidsregels vergelijken van duizenden autoverhuurwebsites.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in San Francisco?

Door filters te gebruiken op momondo wordt het vinden van een geweldige huurauto in San Francisco een stuk makkelijker. Of het nu gaat om prijs, type auto, voorzieningen of beleid, met momondo kun je je zoekopdracht verfijnen met deze en meer filters om de beste deal te vinden die bij jou past.

Toont momondo autoverhuurdeals in San Francisco met gratis annuleren?

Ja, je kunt op momondo een specifieke filter gebruiken voor autoverhuurbedrijven in San Francisco met gratis annuleren.

Kan ik op momondo een auto huren in San Francisco met een eerlijk brandstofbeleid?

Ja, momondo heeft een filter voor eerlijk brandstofbeleid voor huurauto's in San Francisco.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in San Francisco met intensieve schoonmaak?

Je kunt voor alle autoverhuurlocaties op momondo, waaronder San Francisco, een intensieve schoonmaakservice vinden.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in San Francisco met een onbeperkt aantal kilometers?

Ja, je kunt op momondo opties vinden voor huurauto's in San Francisco met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar San Francisco te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
do 25/4
Middag
do 2/5
Middag
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in San Francisco

Populaire typen huurauto's in San Francisco