Inzichten
Nieuwste deals
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Orlando, Florida

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Orlando, Florida? Start je zoektocht hier!

Orlando, FL, De Verenigde Staten
25 apr. — 2 mei.
Orlando, FL, De Verenigde Staten
do 25/4
Middag
do 2/5
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek je huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijs Alerts
Prijs Alerts
Nog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in om prijzen te volgen.

Beste gevonden deals voor huurauto's in Orlando, Florida

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Orlando, Florida
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Orlando, Florida huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Orlando

Klein auto's

€29 - €57

Alle typen auto's

€40 - €73

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Orlando, De Verenigde Staten is €40. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Orlando, De Verenigde Staten is in september. De prijs is dan 28% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €29 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 24% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Orlando. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Orlando verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Orlando die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Orlando, De Verenigde Staten is €45. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Orlando, De Verenigde Staten is in januari. De prijs is dan 23% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €35 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 14% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Orlando. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Orlando verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Orlando die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Orlando, De Verenigde Staten is €67. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Orlando, De Verenigde Staten is in februari. De prijs is dan 51% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €33 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 23% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Orlando. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Orlando verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor groot auto huurauto's in Orlando die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Orlando, De Verenigde Staten is €51. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Orlando, De Verenigde Staten is in januari. De prijs is dan 28% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €37 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 2% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Orlando. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Orlando verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Orlando die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Orlando, De Verenigde Staten is €40. De goedkoopste periode om een busje te huren in Orlando, De Verenigde Staten is in februari. De prijs is dan 36% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €56 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 22% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Orlando. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Orlando verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een cabrio in Orlando, De Verenigde Staten is €53. De goedkoopste periode om een cabrio te huren in Orlando, De Verenigde Staten is in december. De prijs is dan 19% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €44 per dag. De prijs voor het huren van een cabrio is doorgaans 4% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Orlando. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Orlando verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Renault Zoe
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€20/dag

30 apr. - 10 mei.
Renault Zoe
Ford Focus
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€21/dag

30 apr. - 10 mei.
Ford Focus

Statistieken en trends voor huurauto's in Orlando

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Orlando

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Orlando?

De goedkoopste huurauto's in Orlando worden doorgaans gevonden via AZ Car Rental. Als je boekt bij AZ Car Rental, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts €18/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Orlando is €18/dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Orlando heeft de meeste locaties?

Hertz heeft van alle autoverhuurbedrijven in Orlando de meeste locaties, met 24 afdelingen.

Welke auto huren de meeste mensen in Orlando?

De meeste van onze gebruikers kiezen bij het huren van een auto in Orlando voor de Ford Mustang Convertible met een prijs van €65/dag. De op een na populairste keuze is de huurauto Nissan Rogue voor een gemiddelde van €47/dag. Onze gebruikers vonden de Ford Mustang Convertible om in Orlando te huren voor slechts €56/dag en de Nissan Rogue voor slechts €33/dag.

Overzicht autoverhuur Orlando

Alle bekende autoverhuurders in Orlando, Florida

Alamo

6 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,9

Comfort

9,0

Globaal

8,8

Ophalen/inleveren

8,9

Prijs-kwaliteit

8,5

Enterprise Rent-A-Car

16 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,2

Comfort

8,2

Globaal

8,0

Ophalen/inleveren

7,7

Prijs-kwaliteit

7,8

Sixt

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,7

Comfort

7,7

Globaal

6,9

Ophalen/inleveren

7,1

Prijs-kwaliteit

6,8

Avis

15 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,8

Comfort

7,0

Globaal

6,2

Ophalen/inleveren

6,3

Prijs-kwaliteit

6,3

Budget

10 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,9

Comfort

7,1

Globaal

6,2

Ophalen/inleveren

6,3

Prijs-kwaliteit

6,3

Hertz

24 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,5

Comfort

6,4

Globaal

5,9

Ophalen/inleveren

5,9

Prijs-kwaliteit

5,8

Thrifty

6 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,4

Comfort

6,3

Globaal

5,2

Ophalen/inleveren

5,1

Prijs-kwaliteit

5,5

Dollar

6 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,5

Comfort

6,2

Globaal

5,0

Ophalen/inleveren

4,9

Prijs-kwaliteit

5,4

Korte feitjes over huurauto's in Orlando

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Orlando

Populairste verhuurder

Dollar

Populaire typen auto's

SUV, Intermediate, Full-size

Goedkoopste huurauto

€38

Populairste model

Ford Mustang Convertible
Het populairste autoverhuurbedrijf in Orlando dat deze maand op momondo werd gevonden, is Dollar. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Thrifty en Budget
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Orlando: SUV, Intermediate en Full-size.
De laagste prijs voor een huurauto in Orlando is €38/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij €49/dag.
Het populairste automodel om te huren in Orlando was in de afgelopen 7 dagen de Ford Mustang Convertible. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Nissan Rogue.

Met een huurauto rijden in Orlando - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Orlando zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat kost het om een auto te huren in Orlando, Florida in mei?

Een huurauto in Orlando kost ongeveer €67 in mei. De goedkoopste aanbiedingen zijn te vinden vanaf €30. Mensen die in Orlando een week een auto willen huren in mei hebben deals gevonden vanaf €0. Afhankelijk van de huurdatum en opties is het mogelijk om een auto te huren vanaf €0.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Orlando, Florida-autoverhuur?

De meeste autoverhuurbedrijven in Orlando bieden gratis annuleren aan. momondo zal je altijd vertellen of autoverhuurcentra zoals Alamo, Enterprise Rent-A-Car en Avis annuleringskosten in rekening brengen voor reizigers die last-minute reiswijzigingen hebben.

Wat is het beste type auto om te huren in Orlando tijdens mei?

Een standaard type auto is de ideale auto om te huren bij een bezoek aan Orlando in mei. Gemiddeld ontvangt Orlando 221 mm neerslag en schommelen de temperaturen rond de 28 °C in de maand mei. Deze omstandigheden zijn zeer geschikt voor een standaard type auto, die gemakkelijk een beetje regen aankan en zelfs goed standhoudt als de temperatuur daalt. Een Standaard huren in Orlando kost gemiddeld €68 per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Orlando, Florida?

De maximumsnelheid in Orlando is 40 km/u, tenzij anders vermeld op verkeersborden. Orlando heeft ook een snelheidslimiet in de voorsteden van 120 km/u die strikt wordt gehandhaafd. Als je je in Orlando op een snelweg bevindt, moet je er rekening mee houden dat de maximumsnelheid over het algemeen 120 km/u is.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Toyota RAV4 huren in Orlando?

Hoe is het weer in Orlando, FL in april?

Het weer in Orlando is in de maand april gewoonlijk 22 °C en de verwachte neerslag is 64 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

Is het weer in Orlando hetzelfde als in de rest van Florida?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Orlando voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand april is het van belang om te weten dat de rest van Florida gewoonlijk een temperatuur heeft van 22 °C en er over het algemeen 67,3 mm neerslag valt.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Orlando bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Orlando worden iedere dag vernieuwd.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Orlando?

Er zijn 212 vliegmaatschappijen beschikbaar voor huurauto's in Orlando per april 2024.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Orlando?

In een aantal landen, waaronder Orlando, verschilt de minimumleeftijd voor bestuurders. In veel EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. Je moet in het algemeen 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Orlando?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen om een auto te kunnen huren in Orlando. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Orlando?

Je kunt tijd en geld besparen als je een huurauto in Orlando boekt op momondo. momondo toont een grote selectie opties en auto's, omdat we duizenden autoverhuurwebsites en -locaties doorzoeken zodat jij de beste keuze kunt maken voor je reis.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Orlando?

Als je een zoekopdracht hebt uitgevoerd voor een huurauto in Orlando, toont momondo de resultaten en kun je de beste deal vinden door onze filters te gebruiken. Zo kun je je zoekopdracht verfijnen op type auto, prijs, verhuurder en verschillende voorwaarden.

Toont momondo autoverhuurdeals in Orlando met gratis annuleren?

Natuurlijk! momondo heeft een specifieke filter zodat gebruikers kunnen zoeken naar huurauto's in Orlando met gratis annuleren.

Kan ik op momondo een auto huren in Orlando met een eerlijk brandstofbeleid?

Ja, momondo heeft een filter voor eerlijk brandstofbeleid voor huurauto's in Orlando.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Orlando met intensieve schoonmaak?

Ja, je kunt op momondo zoeken naar huurauto's in Orlando met opties voor een intensieve schoonmaak.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Orlando met een onbeperkt aantal kilometers?

Ja, je kunt op momondo autoverhuurdeals in Orlando vinden met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Orlando te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
do 25/4
Middag
do 2/5
Middag
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Orlando

Populaire typen huurauto's in Orlando