Huurauto's in Boekarest, Roemenië

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Boekarest, Roemenië? Start je zoektocht hier!

Boekarest, Roemenië
19 mei. — 26 mei.
Zelfde inleverlocatie
Boekarest, Roemenië
wo 19/5
Middag
wo 26/5
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur Boekarest

Alle bekende autoverhuurders in Boekarest, Roemenië
10,0
Uitstekend
2 beoordelingen2 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Ophalen/Inleveren

10,0

Waar voor je geld

10,0
4,8
Oké
2 beoordelingen3 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,0

Comfort

4,0

Totaalscore

4,0

Ophalen/Inleveren

4,0

Waar voor je geld

3,0
0,0
Verschrikkelijk
5 locaties
0,0
Verschrikkelijk
4 locaties
0,0
Verschrikkelijk
4 locaties
0,0
Verschrikkelijk
4 locaties
0,0
Verschrikkelijk
4 locaties
0,0
Verschrikkelijk
3 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Boekarest, Roemenië

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Boekarest Otopeni Intl

Autoverhuur in Boekarest

Tot nu toe waren er deze maand 13 zoekacties van gebruikers die op zoek waren naar een huurauto in Boekarest.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Boekarest autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Veel autoverhuurbedrijven in Boekarest hebben nieuwe schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je huurauto voor jouw veiligheid wordt gedesinfecteerd. Deze verbeterde reinigingsfunctie wordt nu aangeboden op locaties zoals Avis, Sixt, en Budget. Gebruik onze nieuwe zoekfilter om alle bedrijven te zien die verbeterde reiniging aanbieden in Boekarest. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Welk autoverhuurbedrijf in Boekarest heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

De goedkoopste aanbieder in Boekarest is Klass Wagen, met een gemiddelde dagelijkse huurprijs van 12€ bij locatie in Boekarest. De absoluut goedkoopste deal die momondo-gebruikers hebben gevonden bij Klass Wagen in Boekarest is 12€.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Boekarest, Roemenië-autoverhuur?

De meeste van de Boekarest autoverhuurbedrijven waarmee we samenwerken, hebben geen annuleringskosten. Dit betekent dat als je plannen onverwachts veranderen, veel autoverhuurbedrijven in Boekarest zoals Avis, Sixt en Budget vaak gratis annuleren aanbieden op basis van je reservering.

Welk autoverhuurbedrijf in Boekarest heeft de meeste locaties?

Klass Wagen is de autoverhuurder met de meeste locaties in Boekarest, Roemenië. Op deze 1 locatie is, kun je verwachten om een dagtarief van 12€ te betalen in Boekarest, Roemenië.

Wat is de maximumsnelheid in Boekarest, Roemenië?

50 km/u is de maximumsnelheid voor steden voor Boekarest, die ook geldt voor omliggende steden en andere stedelijke centrums. De maximumsnelheid in de voorsteden en de maximumsnelheid op de snelweg rond Boekarest zijn respectievelijk 130 km/u en 100 km/u. Als je een auto huurt in Boekarest, moet je er rekening mee houden dat deze snelheidslimieten mogelijk strikt worden gehandhaafd.

Hoe is het weer in Boekarest, Roemenië in mei?

Het weer in Boekarest is in de maand mei gewoonlijk 16 °C en de verwachte neerslag is 60 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in mei?

Het weer in Boekarest tijdens mei heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een specifiek voertuig voor hun huurauto in Boekarest. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Boekarest vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Ford Focus en de Volkswagen Golf.

Is het weer in Boekarest hetzelfde als in de rest van Bucuresti?

Het klimaat in Bucuresti in mei is gewoonlijk 16 °C met een verwachte neerslag van 60 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Boekarest voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.


Huurauto's op luchthavens in Boekarest

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Boekarest

Start met het plannen van je reis naar Boekarest