Huurauto's in Boekarest, Roemenië

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Boekarest, Roemenië? Start je zoektocht hier!

Boekarest, Roemenië
27 okt. — 3 nov.
Zelfde inleverlocatie
Boekarest, Roemenië
wo 27/10
Middag
wo 3/11
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur Boekarest

Alle bekende autoverhuurders in Boekarest, Roemenië
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Ophalen/Inleveren

10,0

Waar voor je geld

10,0
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,3

Comfort

9,3

Totaalscore

9,3

Ophalen/Inleveren

9,3

Waar voor je geld

9,3
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,8

Comfort

4,8

Totaalscore

4,8

Ophalen/Inleveren

4,8

Waar voor je geld

4,0
5 locaties
4 locaties
4 locaties
4 locaties
4 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Boekarest, Roemenië

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Boekarest Otopeni Intl

Autoverhuur in Boekarest

Tot nu toe waren er deze maand 145 zoekacties van gebruikers die op zoek waren naar een huurauto in Boekarest.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Boekarest autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Veel autoverhuurbedrijven in Boekarest hebben nieuwe schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je huurauto voor jouw veiligheid wordt gedesinfecteerd. Deze verbeterde reinigingsfunctie wordt nu aangeboden op locaties zoals Avis en Budget. Gebruik onze nieuwe zoekfilter om alle bedrijven te zien die verbeterde reiniging aanbieden in Boekarest. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Welk autoverhuurbedrijf in Boekarest heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

De goedkoopste aanbieder in Boekarest is Klass Wagen, met een gemiddelde dagelijkse huurprijs van €12 bij locatie in Boekarest. De absoluut goedkoopste deal die momondo-gebruikers hebben gevonden bij Klass Wagen in Boekarest is €12.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Boekarest, Roemenië-autoverhuur?

De meeste van de Boekarest autoverhuurbedrijven waarmee we samenwerken, hebben geen annuleringskosten. Dit betekent dat als je plannen onverwachts veranderen, veel autoverhuurbedrijven in Boekarest zoals Avis, Budget en Payless vaak gratis annuleren aanbieden op basis van je reservering.

Wat is het beste type auto om te huren in Boekarest tijdens november?

Boekarest heeft een gemiddelde temperatuur van 0 °C en ongeveer 40 mm neerslag gedurende de maand november. Om optimaal voorbereid te zijn op je reis naar Boekarest, is het slim om een SUV huren. Als je een SUV huurt, zorg je ervoor dat je veilig en gemakkelijk je weg kunt vinden door de besneeuwde en ijzige straten van Boekarest. Een SUV huren in Boekarest kost gemiddeld €37 per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Boekarest, Roemenië?

50 km/u is de maximumsnelheid voor steden voor Boekarest, die ook geldt voor omliggende steden en andere stedelijke centrums. De maximumsnelheid in de voorsteden en de maximumsnelheid op de snelweg rond Boekarest zijn respectievelijk 130 km/u en 100 km/u. Als je een auto huurt in Boekarest, moet je er rekening mee houden dat deze snelheidslimieten mogelijk strikt worden gehandhaafd.

Welke auto huren de meeste mensen in Boekarest?

De Ford Focus en de Ford Escape zijn volgens onze gegevens de twee populairste automodellen om te huren in Boekarest. Huurprijzen voor de Ford Focus kunnen in Boekarest verschillen. Dit hangt af van bij welk bedrijf je huurt, maar volgens onze gebruikers is de gemiddelde prijs €12/dag en deze kan zelfs slechts €0/ dag zijn. De huurprijzen voor de Ford Escape kunnen ook verschillen, maar zijn gemiddeld €25/dag, met de goedkoopste deals voor slechts €1/dag.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Audi A4 huren in Boekarest?

Als je de Audi A4 wilt huren in Boekarest, is Europcar het populairste autoverhuurbedrijf in de stad waar dit voertuig (en andere vergelijkbare Luxe om te huren) wordt aangeboden. De Audi A4 huren bij Europcar in Boekarest kost gemiddeld €92 per dag.

Hoe is het weer in Boekarest, Roemenië in oktober?

Het weer in Boekarest is in de maand oktober gewoonlijk 11 °C en de verwachte neerslag is 20 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in oktober?

Het weer in Boekarest tijdens oktober heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een specifiek voertuig voor hun huurauto in Boekarest. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Boekarest vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Ford Focus, de Hyundai Accent en de Fiat Panda.

Is het weer in Boekarest hetzelfde als in de rest van Bucuresti?

Het klimaat in Bucuresti in oktober is gewoonlijk 11 °C met een verwachte neerslag van 20 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Boekarest voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.


Huurauto's op luchthavens in Boekarest

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Boekarest

Start met het plannen van je reis naar Boekarest