Auto huren Berlijn, Duitsland

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Berlijn, Duitsland? Start je zoektocht hier!

Berlijn, Duitsland
21 apr. — 28 apr.
Zelfde inleverlocatie
Berlijn, Duitsland
wo 21/4
Middag
wo 28/4
Middag

Overzicht autoverhuur Berlijn

Alle bekende autoverhuurders in Berlijn, Duitsland
Verhuurder-score: Uitstekend 8.0

Score gebaseerd op 34 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 8.0

Score gebaseerd op 89 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 7.3

Score gebaseerd op 43 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 6.4

Score gebaseerd op 74 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 10.0

Score gebaseerd op 1 beoordeling

Verhuurder-score: Uitstekend 8.3

Score gebaseerd op 8 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 8.0

Score gebaseerd op 18 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 7.6

Score gebaseerd op 15 beoordelingen


Afstand tot populaire hotels vanaf Berlijn, Duitsland

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Berlijn Brandenburg

Autoverhuur in Berlijn

Tot nu toe waren er deze maand 21 zoekacties van gebruikers die op zoek waren naar een huurauto in Berlijn.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Berlijn autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Alamo, Enterprise, en National zijn een van de vele autoverhuurbedrijven die hun reinigingsroutines hebben bijgewerkt in Berlijn vanwege COVID-19. Hoewel de schoonmaak van een huurauto altijd belangrijk is geweest, gaan veel bedrijven op dit moment nog een stap verder om ervoor te zorgen dat voertuigen aan hogere veiligheidsnormen voldoen. Bekijk meer informatie over de volledige lijst met opties die beschikbaar zijn in Berlijn. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Welk autoverhuurbedrijf in Berlijn heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

Een auto huren in Berlijn is het goedkoopst wanneer je Global Rent A Car gebruikt bij een van hun 12 locaties in de stad. Het beste dagtarief dat momondo heeft gevonden, is 16€, maar meestal kun je ervan uitgaan dat de huur 26€ per dag kost.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Berlijn, Duitsland-autoverhuur?

De meeste autoverhuurbedrijven in Berlijn bieden gratis annuleren aan. momondo zal je altijd vertellen of autoverhuurcentra zoals Alamo, Enterprise en National annuleringskosten in rekening brengen voor reizigers die last-minute reiswijzigingen hebben.

Welk autoverhuurbedrijf in Berlijn heeft de meeste locaties?

19 locaties zijn er te vinden in Berlijn, Duitsland. Bij deze Europcar locaties vinden momondo-gebruikers meestal een dagtarief van zo'n 40€/per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Berlijn, Duitsland?

Wanneer je een huurauto boekt in Berlijn, moet je je houden aan de maximumsnelheid van de stad 50 km/u. De snelheidslimieten op voorstedelijke wegen en snelwegen in Berlijn zijn respectievelijk 100 km/u en Adviserend. Wees op je hoede voor de bewegwijzering, want deze snelheidslimieten kunnen veranderen afhankelijk van waar je je binnen Berlijn bevindt.

Hoe is het weer in Berlijn, Duitsland in april?

Tijdens de maand april is de gemiddelde temperatuur in Berlijn 7 °C en de verwachte neerslag 41 mm. Deze informatie is nuttig voor reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Berlijn.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in april?

Het weer in Berlijn tijdens april heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Berlijn. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Berlijn vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Fiat Panda, de Opel Corsa en de Volkswagen Polo.

Is het weer in Berlijn hetzelfde als in de rest van Berlijn?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Berlijn voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand april is het van belang om te weten dat de rest van Berlijn gewoonlijk een temperatuur heeft van 7 °C en er over het algemeen 41 mm neerslag valt.


Start nu met het plannen van je reis naar Berlijn