Auto huren Lyon, Frankrijk

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Lyon, Frankrijk? Start je zoektocht hier!

Lyon, Lyon Metropolis, Frankrijk
24 apr. — 1 mei.
Zelfde inleverlocatie
Lyon, Lyon Metropolis, Frankrijk
za 24/4
Middag
za 1/5
Middag

Overzicht autoverhuur Lyon

Alle bekende autoverhuurders in Lyon, Frankrijk
Verhuurder-score: Uitstekend 9.4

Score gebaseerd op 2 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 8.1

Score gebaseerd op 27 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 8.0

Score gebaseerd op 8 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 7.9

Score gebaseerd op 22 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 7.8

Score gebaseerd op 19 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 7.6

Score gebaseerd op 1 beoordeling

Verhuurder-score: Goed 7.2

Score gebaseerd op 5 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 6.9

Score gebaseerd op 13 beoordelingen


Afstand tot populaire hotels vanaf Lyon, Frankrijk

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Lyon Lyon-Saint Exupéry

Autoverhuur in Lyon

Tot nu toe waren er deze maand 4 zoekacties van gebruikers die op zoek waren naar een huurauto in Lyon.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Lyon autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Alamo, Enterprise, en National zijn een van de vele autoverhuurbedrijven die hun reinigingsroutines hebben bijgewerkt in Lyon vanwege COVID-19. Hoewel de schoonmaak van een huurauto altijd belangrijk is geweest, gaan veel bedrijven op dit moment nog een stap verder om ervoor te zorgen dat voertuigen aan hogere veiligheidsnormen voldoen. Bekijk meer informatie over de volledige lijst met opties die beschikbaar zijn in Lyon. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Lyon, Frankrijk-autoverhuur?

De meeste van de Lyon autoverhuurbedrijven waarmee we samenwerken, hebben geen annuleringskosten. Dit betekent dat als je plannen onverwachts veranderen, veel autoverhuurbedrijven in Lyon zoals Alamo, Enterprise en National vaak gratis annuleren aanbieden op basis van je reservering.

Wat is de maximumsnelheid in Lyon, Frankrijk?

Wanneer je een huurauto boekt in Lyon, moet je je houden aan de maximumsnelheid van de stad 50 km/u. De snelheidslimieten op voorstedelijke wegen en snelwegen in Lyon zijn respectievelijk 80 km/u en 130 km/u. Wees op je hoede voor de bewegwijzering, want deze snelheidslimieten kunnen veranderen afhankelijk van waar je je binnen Lyon bevindt.

Hoe is het weer in Lyon, Frankrijk in april?

Het weer in Lyon is in de maand april gewoonlijk 10 °C en de verwachte neerslag is 60 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in april?

Het weer in Lyon tijdens april heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een specifiek voertuig voor hun huurauto in Lyon. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Lyon vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Ford Focus en de Volkswagen Golf.

Is het weer in Lyon hetzelfde als in de rest van Auvergne-Rhône-Alpes?

Het klimaat in Auvergne-Rhône-Alpes in april is gewoonlijk 10 °C met een verwachte neerslag van 64 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Lyon voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.


Start nu met het plannen van je reis naar Lyon