Nieuwste deals
Inzichten
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Figari, Corsica

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Figari, Corsica? Start je zoektocht hier!

Leeftijd bestuurder: 26-65
vr 26/7
vr 2/8

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek je huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijs Alerts
Prijs Alerts
Nog niet klaar om te boeken? om prijzen te volgen.

Beste gevonden deals voor huurauto's in Figari, Corsica

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Figari, Corsica
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Statistieken en trends voor huurauto's in Figari

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Figari

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Figari?

De goedkoopste huurauto's in Figari worden doorgaans gevonden via Alamo. Als je boekt bij Alamo, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts €21/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Figari is €28/dag.

Welke auto huren de meeste mensen in Figari?

De Peugeot 208 is volgens onze gegevens de populairste huurauto in Figari. Onze gebruikers vonden in Figari, prijzen voor Peugeot 208 van slechts €24/dag, maar gemiddeld zijn de verwachte prijzen ongeveer €31/dag. Een andere populaire huurauto in Figari is de Opel Mokka, voor gemiddeld €29/dag en er zijn ook deals voor slechts €29/dag.

Figari, Corsica huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Figari

Klein auto's

€18 - €45

Alle typen auto's

€30 - €164

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Figari, Frankrijk is €30. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Figari, Frankrijk is in maart. De prijs is dan 42% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €18 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 38% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Figari. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Figari verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Figari die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Figari, Frankrijk is €33. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Figari, Frankrijk is in maart. De prijs is dan 39% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €21 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 32% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Figari. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Figari verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Figari die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Figari, Frankrijk is €93. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Figari, Frankrijk is in maart. De prijs is dan 50% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €140 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 47% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Figari. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Figari verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Figari, Frankrijk is €27. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Figari, Frankrijk is in juni. De prijs is dan 11% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €30 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 46% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Figari. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Figari verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een luxe auto in Figari, Frankrijk is €102. De goedkoopste periode om een luxe auto te huren in Figari, Frankrijk is in maart. De prijs is dan 35% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €140 per dag. De prijs voor het huren van een luxe auto is doorgaans 52% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Figari. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Figari verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een cabrio in Figari, Frankrijk is €26. De goedkoopste periode om een cabrio te huren in Figari, Frankrijk is in mei. De prijs is dan 30% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €34 per dag. De prijs voor het huren van een cabrio is doorgaans 48% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Figari. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Figari verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Citroen C1
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€25/dag

21 sep. - 28 sep.
Citroen C1
Opel Adam
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€28/dag

29 aug. - 12 sep.
Opel Adam
Volkswagen Polo
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€29/dag

29 aug. - 12 sep.
Volkswagen Polo

Overzicht autoverhuur Figari

Alle bekende autoverhuurders in Figari, Corsica

Enterprise Rent-A-Car

1 locatie

National

1 locatie

Sixt

1 locatie
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Globaal

10,0

Ophalen/inleveren

10,0

Prijs-kwaliteit

10,0

Alamo

1 locatie

Avis

1 locatie
Overzicht

Hygiëne

9,0

Comfort

8,0

Globaal

8,0

Ophalen/inleveren

8,0

Prijs-kwaliteit

8,0

keddy by Europcar

1 locatie

Budget

1 locatie
Overzicht

Hygiëne

7,0

Comfort

8,0

Globaal

7,0

Ophalen/inleveren

8,0

Prijs-kwaliteit

8,0

Goldcar Rental SP

1 locatie

Korte feitjes over huurauto's in Figari

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Figari

Populairste verhuurder

Alamo

Populaire typen auto's

Mini, Economy, Compact

Goedkoopste huurauto

€24

Populairste model

Class Convertible
Het populairste autoverhuurbedrijf in Figari dat deze maand op momondo werd gevonden, is Alamo. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Europcar en Avis
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Figari: Mini, Economy en Compact.
De laagste prijs voor een huurauto in Figari is €24/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij €34/dag.
Het populairste automodel om te huren in Figari was in de afgelopen 7 dagen de Class Convertible. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Peugeot 208.

Met een huurauto rijden in Figari - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Figari zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Figari, Frankrijk-autoverhuur?

De meeste van de Figari autoverhuurbedrijven waarmee we samenwerken, hebben geen annuleringskosten. Dit betekent dat als je plannen onverwachts veranderen, veel autoverhuurbedrijven in Figari zoals Hertz, Budget en Avis vaak gratis annuleren aanbieden op basis van je reservering.

Wat is de maximumsnelheid in Figari, Frankrijk?

50 km/u is de maximumsnelheid voor steden voor Figari, die ook geldt voor omliggende steden en andere stedelijke centrums. De maximumsnelheid in de voorsteden en de maximumsnelheid op de snelweg rond Figari zijn respectievelijk 130 km/u en 80 km/u. Als je een auto huurt in Figari, moet je er rekening mee houden dat deze snelheidslimieten mogelijk strikt worden gehandhaafd.

Is het weer in Figari hetzelfde als in de rest van Corsica?

Het klimaat in Corsica in juli is gewoonlijk 23 °C met een verwachte neerslag van 4 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Figari voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Figari bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Figari zijn vandaag bijgewerkt.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Figari?

Het aantal vliegmaatschappijen beschikbaar voor huurauto's in Figari is 18 per juli 2024.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Figari?

De minimumleeftijd voor bestuurders verschilt per land, waaronder Figari. In veel EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. Als standaardregel moet je 21 jaar oud zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een extra toeslag worden gerekend. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Figari?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen bij het huren van een auto in Figari. Een internationaal rijbewijs is verplicht als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd en kan noodzakelijk zijn om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Figari?

Je kunt tijd en geld besparen als je een huurauto in Figari boekt op momondo. momondo doorzoekt duizenden autoverhuurwebsites en -locaties, zodat jij kunt kiezen op de beste opties en auto's.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Figari?

Met momondo vind je de beste autoverhuurdeal in Figari door de resultaten te filteren op prijs, capaciteit, autofuncties, ophaal- en afleverlocaties en nog veel meer.

Toont momondo autoverhuurdeals in Figari met gratis annuleren?

Ja, je kunt op momondo een specifieke filter gebruiken voor autoverhuurbedrijven in Figari met gratis annuleren.

Kan ik op momondo een auto huren in Figari met een eerlijk brandstofbeleid?

Je kunt op momondo specifiek kiezen voor een eerlijk brandstofbeleid, zodat je je zoekopdracht voor huurauto's in Figari kunt verfijnen.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Figari met intensieve schoonmaak?

Ja, momondo geeft specifieke deals weer zoals een verbeterde schoonmaak bij huurauto's in Figari.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Figari met een onbeperkt aantal kilometers?

momondo heeft een specifieke filter voor huurauto's in Figari met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Figari te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
vr 26/7
Middag
vr 2/8
Middag
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Figari

Vind autoverhuurbedrijven op deze populaire luchthavens nabij Figari